eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

gunka89

Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın ben de yaşamıştım yüreğini ferah tut hayırlısı buymuş demekk ki...

zeygur
Yerleşme lekelenmesi olabilir. yoğunlaşırsa gidersin doktora. eğer rengi koyu miktarı azsa korkma ama yinede dikkat et hayırlısı olsun

Arkadaşlar aranızda kahverengimsi akıntısı olan var mı?

Benim oldu bi kaç kere ama cok az bi kere gordum pecetede devam etmedi yani doktor a sordum kırmızıyı görmeden telaş etme dedi ama benim ikiz sen yine de doktoruna bi sor

merhabalar herkese...öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun,inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...benim sat 24 ağustos.adetime daha var ama 2 gündür göğüslerim şişti ve acıyor.en son beraberlikte korunmadık eşimle.daha öncede mart 2012 de korunurken hamile kalmıştım ama boş gebelik vs dediler.ve sonuç kürtajdı.hamilemiyim bilmiyorum ama testtte yapmadım henüz.erkenmi acaba?normalde benim bu göğüs şişleri ağrıları adet haftası olurdu.sizde durum nasıldı başlarda?:44:

Benim oldu bi kaç kere ama cok az bi kere gordum pecetede devam etmedi yani doktor a sordum kırmızıyı görmeden telaş etme dedi ama benim ikiz sen yine de doktoruna bi sor

Evet canım yarın gidicem doktoruma, çocuğu olan arkadaşlarıma sordum normal diyorlar ama benim içim rahat değil

Aminn canım çok sağol
canım benimde bu belirtilerim vardı, ama gebelik testi için erken tarih, kan tahlilinde çıkar büyük ihtimal, kan tahlili yaptır bence, hayırlı olsun deriz inşallah

Son düzenleme:
Merhabalar; benim de bugün gebeliğim kesinleşti. Evde test falan yapmadan bugün gidip direkt kan verdim ve mutlu haberi aldık. Beta Hcg değerim 5300 olmuş. Öğleden sonra da doktordaydık; kesemizi hatta küçücük minicik bir kıpırtı gördük. Doktorun söylediğine göre o da kalp pıtpıtıymış. Benim de 3 gündür kahverengi lekelenmem vardı, ne olur ne olmaz diye progestana başladı doktor fitil olarak. 10 gün sonra ikinci kontrole gideceğiz. Heyecan, mutluluk, endişe; bütün bu duyguları aynı anda yaşayabileceğim hiç aklıma gelmezdi Allah herkesin yavrularını sağlıkla kucaklarına almasını nasip etsin inşallah

Maşaallah hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sayfamızın ilk kalp atışı haberi galiba

aranıza yeni katıldım ama hep takip ediyordum.ben 2 yıldır bebek için uğrasıyorum.yumurtalık rezervim az olduğu için normal yolla cok zor dediler.5 ay önce rahimdeki perde nedeniyle ameliyat oldum ve çok şükür artık bende 5 haftalık bir anne adayıyım..çok mutluyum.Rabbim herekese nasip etsin..

Maşaallah hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sayfamızın ilk kalp atışı haberi galiba

Çok teşekkür ederim, Allah cümlemize iyilik sağlık haberleri almayı nasip etsin Gerçi doktorlar bu haftalarda olumlu da olumsuz da hiçbir şey söylemiyorlar galiba. Bize sadece "bu aralar doğal seleksiyon zamanı, hemen gaza gelmeyin" anlamında bir şeyler söyledi. 10 gün sonra şekil olarak daha belirginleşirmiş o zaman konuşacakmışız.
İnşallah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatır Allah'ım

Tebrikler, Allah tamamına erdirsin inşallah Rezerv azalmasına rağmen normal yolla mı hamile kaldın, maşallah

sıze konuyu kısaca anlatıyım benım esımın ben ıkıncı evlılıgıyım benımde ılk evlılıgım esımın eskı esınden bır tane 7 yasında oglu var ve suan ben hamıleyım. aramızda bu tarz bı bebek planı yoktu ama ben konuyu her actıgımda erken daha soyle boyle dıyordu ve 5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım once evde test yaptk pozıtıf cıktı esım oylesıne bı geldı sarıldı tebrık ederım dedı. ertesı gun hastaneye kan tahlılı yaptırmaya gıttım arabanın ıcınde oturdu benımle gelmedı doktorun yanına ben zar zor cagırınca geldı. bugunde beta hcg degerımın yukseklıgıne bakmak ıcın sabah kan vermeye gıtmem gerekıyordu saat 8.30 da esım 9.30da kalkınca kanı verdım ama sonucum pazartesıye kaldı. sonra benı eve bırakıp ıse gıttı bende mesaj attım bu benım ılk heyecanımdı herseyı ıcımde bırakıyorsun falan dıye bıraz once eve geldı selam verdı dırek salona gıttı yattı kızlar yardım edın delırmek uzereyım artık bebegımı ıstemedıgını dusunuyorum aklıma sacma sapan cozumler gelıyorr bı akıl verın

Belki bebekle ilgili değildir yada bebek zor geliyor olabilir..
bence odaya gir izin iste ve kapris yapmadan açıkça konus esler arasında en güzeli bu bence ? Ben mı yanlışım yoksa baska bi sıkıntın mı var falan sor ? Bebeğin ne günahı var evlenmenin yarısı cocuktur zaten dimi

merhaba arkadaşlar bugün dayanamayıp doktora gittik eşimle ilk beta hcg değerim 6 eylülde 141.67 çıkmıştı.. bugün 14 eylül ve kan değerim 7821. çıktı doktor artık çok güzel ultrosonla bi bakalım kese oluşmuş mu dedi karnımdan baktığında göremedi vajinal ultrosonla baktığında gördük kesemizi çok şükür.. ama bebeği göremedik :/ 10 gün sonra tekrar gel dedi bebeği görelim hem kalp atışlarını duyalım hem bakalım kesenin içine mi yoksa dışına mı tutunmuş dedi orda birazz moralim bozuldu şimdi kafamda ya kesenin içinde değilde dışında görünürse bebek dış gebelikten korkuyom yaa sizler ne düşünyosunuz en son dedikleri moralimi bozdu doktorun benim gibi olan varmı aranızda ://

not.. son regl tarihim 6 ağustosdu... doktor 5 haftalık hamilesin dedi bugün..

Merhabalar ben de aranıza katıldım. 5. haftanın içerisindeyim. çarşamba günü ultrasonda keseyi görmemiz gerek dedi doktor.:)

Merhaba , Ben de bugün doktora gittim ve 6 haftalık hamileyim. Bebeğim 3,3mm. yalnız kalp atışlarını duymadı. haftaya kontrole gittiğinde tekrar bakalım dedi. korkuyorum ya kalbi yine atmazsa bir yandan da çok heyecanlıyım.

Merhabalar ben de aranıza katıldım. 5. haftanın içerisindeyim. çarşamba günü ultrasonda keseyi görmemiz gerek dedi doktor.:)

Bende 5 haftanın içerisindeym bugün gittim kan tahlili olmadan ultrasyonda gösterdi kendini benim pıtırcık :))
Hepimize hayırlısı olsun Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin.

kızlar geçen hafta kan testi yaptırdım hamileyim:)
çok farklı bir duyguymuş bu daha ultrasonda görmediğim için hala inanasım gelmiyo her lavaboya girdiğimde adet olduğumu görecekmişim gibi oluyo
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
hamişlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…