Arkadaşlar aranızda kahverengimsi akıntısı olan var mı?
Benim oldu bi kaç kere ama cok az bi kere gordum pecetede devam etmedi yani doktor a sordum kırmızıyı görmeden telaş etme dedi ama benim ikiz sen yine de doktoruna bi sor
merhabalar herkese...öncelikle hamileliğiniz hayırlı olsun,inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin...benim sat 24 ağustos.adetime daha var ama 2 gündür göğüslerim şişti ve acıyor.en son beraberlikte korunmadık eşimle.daha öncede mart 2012 de korunurken hamile kalmıştım ama boş gebelik vs dediler.ve sonuç kürtajdı.hamilemiyim bilmiyorum ama testtte yapmadım henüz.erkenmi acaba?normalde benim bu göğüs şişleri ağrıları adet haftası olurdu.sizde durum nasıldı başlarda?:44:
Merhabalar; benim de bugün gebeliğim kesinleşti. Evde test falan yapmadan bugün gidip direkt kan verdim ve mutlu haberi aldık. Beta Hcg değerim 5300 olmuş. Öğleden sonra da doktordaydık; kesemizi hatta küçücük minicik bir kıpırtı gördük. Doktorun söylediğine göre o da kalp pıtpıtıymış. Benim de 3 gündür kahverengi lekelenmem vardı, ne olur ne olmaz diye progestana başladı doktor fitil olarak. 10 gün sonra ikinci kontrole gideceğiz. Heyecan, mutluluk, endişe; bütün bu duyguları aynı anda yaşayabileceğim hiç aklıma gelmezdiAllah herkesin yavrularını sağlıkla kucaklarına almasını nasip etsin inşallah
Maşaallah hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sayfamızın ilk kalp atışı haberi galiba
aranıza yeni katıldım ama hep takip ediyordum.ben 2 yıldır bebek için uğrasıyorum.yumurtalık rezervim az olduğu için normal yolla cok zor dediler.5 ay önce rahimdeki perde nedeniyle ameliyat oldum ve çok şükür artık bende 5 haftalıkbir anne adayıyım..çok mutluyum.Rabbim herekese nasip etsin..
sıze konuyu kısaca anlatıyım benım esımın ben ıkıncı evlılıgıyım benımde ılk evlılıgım esımın eskı esınden bır tane 7 yasında oglu var ve suan ben hamıleyım. aramızda bu tarz bı bebek planı yoktu ama ben konuyu her actıgımda erken daha soyle boyle dıyordu ve 5 haftalık hamıle oldugumu ogrendım once evde test yaptk pozıtıf cıktı esım oylesıne bı geldı sarıldı tebrık ederım dedı. ertesı gun hastaneye kan tahlılı yaptırmaya gıttım arabanın ıcınde oturdu benımle gelmedı doktorun yanına ben zar zor cagırınca geldı. bugunde beta hcg degerımın yukseklıgıne bakmak ıcın sabah kan vermeye gıtmem gerekıyordu saat 8.30 da esım 9.30da kalkınca kanı verdım ama sonucum pazartesıye kaldı. sonra benı eve bırakıp ıse gıttı bende mesaj attım bu benım ılk heyecanımdı herseyı ıcımde bırakıyorsun falan dıye bıraz once eve geldı selam verdı dırek salona gıttı yattı kızlar yardım edın delırmek uzereyım artık bebegımı ıstemedıgını dusunuyorum aklıma sacma sapan cozumler gelıyorr bı akıl verın
Merhabalar ben de aranıza katıldım. 5. haftanın içerisindeyim. çarşamba günü ultrasonda keseyi görmemiz gerek dedi doktor.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?