eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

Sıpaya bak hele gündüz uyuyo gece dikiyo herkezi ayaga :) oh dinlemesende uykunu almışındır azda olsa nasıl yorgun düşmüşün demekki canım arkadaşım.Benim ogluş iyi oldu 3 5 tane kaldı sönüyo onlarda,bugün bi sudan geçirdim onu şampuansız filan rahatladı uyuyo 2 saattir bende işlerimi yaptım o sıra.Manyak gibi 10dkkada bi bakıp işe devam ediorm aglar filan diye,cumartsi haber et bana doktor dönüşü. Daha iyi olabilırdi dedıgine göre kötü degil yani sıkıntı yapma kendine doyana kadar emer cumartside doktor amcası bakar.Aynen iyi olsunda sünneti yaptırırız.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohh maşallah sevindim kız ıyı olmasına :) onlarda geçer cnm bi kaç güne.. Valla yorulmuşum kız bu yogun tempo sarstı beni.. Bende her gun yikiyim diyorum ama izmirde hava serin gidiyor yağmur falan bi gun arayla yıkıyorum bu hafta hep oğluşu.. Senin göbek gıttı mı ne durumda benim dogum sonrası hale hamile gibiydim ama sonradan baya indi,. Gene var tabı nasıl eritcez buz hu göbeği bir ay sonra spora baslayanilirsnz yazıyo netten bakıyorum sımdı..eski kıyafetlerimi giymek istiyorum tekrar (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Burasıda yagmurlu serin kız bigün arayla yada 2 günde bi yıkamak normal zaten bende öyle yapıyorum.Benim dogumdan sonra göbegm çok gitmişti gazım filanda olmadi şişmedm hiç.Ama zaten hamile degilkende ayva göbegim vardı valla yazlık pantolonlarımı çıkardm hiç biri olmadı geri kaldırdım.Gene iyiyiz biz kiz millette acayip göbek kalıyo,yaz sonuna eski kilolara dönermiyik acep..spora nasıl gıdicez kız çocukla anca bebek arabasına koyup yürüyüş yaparız.

Arkadaşım napıyosun kontrole gittinizmi? Biz gittik bugün aşı yapılıcakta ama doktor su çicegi tamamen geçsin öyle yapalım dedi haftaya cumartsiye.Kalça ultrasonu çekildi herşey normalmiş,3800gram olmuş 53 cm doktor gayet iyi almış dedi.Bizden böyle..ana ogul sizden msj bekliyoruz :)

:) bencede hiç deneme deneyen arkadaşın yuppi hayal kırıklıgını gördü :) yeni bişeyler almak lazım desene.Demekki zayıflamışın gerçekten 1yıl çokk yaa nasi bekleyek okadar off benim gögüslerin zaten maşallahı var,Oh negüzel kız her akşam 10dkka bile binip yürüsen yeter,

Iyıyız canımcım kontrole gıttık bugun işitme testinden geçtik cok şükür ilkinde geçmemişti ya bu mutlu haber yanlız kilomuz 3470 olmus Dr umiz az kilo almış dedi /(( mamaya başlıcaz yada bir hafta daha sabredeyim dersen bir hafta sonra gel kilosuna tekrar bakalım eğer toparlarsa kendini ek gıda ya gerek kalmaz dedi bende mamaya başlayasım yok bi hafta bakalım dişimi sıkıp her dk emzorwykm diyorum bide her emzirmeden sonra kusuyor Dr a da söledım cok küsüyorsa ondan da kilo almaz dedi reflu oluyormuş cok kuşanlarsa gaviskon toz verdi bugun başlıcam bakalım onun haricinde gaz ıcın peribiyotilk damla verdi senin dediğin damlanın adını bi türlü hayirlayamadim bugun ben bana tekrar yaZarmisin canım.. Iste böyle bizim ikinci asımız saglık ocağında ayım on besinde canım sizin ne asisiydi unutkanlığıma ver kafa yerinde değil canım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Ay çok sevindim arkadaşım işitme testinden geçtigıne çok şükür,kilosuda kötü degıl yani enazından zayıflamamış hiç.Mama vermek istemiyosun anlıyorum ama bi hafta daha doyamıcak aglıcak hep sen bilirsin genede tabi.Mayıs annelerinde çogu kimsenin sütú yetmiyomuş zaten herkez 1 2 kerede olsa mamayla destekliyy ben kusan küçük agzını yiyim onun :) inş.iyi gelir gaviskon.İlacın adı aguline tatlım,bizim hepatit b 2.doz aşısı vurulucak.Seninki ne aşısı? Bütún bebek aşılarını saglık ocagı vuruyomu kız? Bide bişey dicem serum fizyolojik burun damlası alıyorz ya e pahalıya geliyo oda,doktor hiç gerek yok ona hastanelerde kolumuza takıyolar ya serum poşetle oda serum fizyolojikmiş.Ondan alın şırıngayla çekip kullanın dedi,dün aldık koca poşet 2 lira aklında olsun.

Üzülme emresimm toparlıcak bakta gör yeterki saglıklı olsun,emzirdikten sonra 20 30 cc kaşıkla içermeye çalış biberona alışsın istemiyosan.Aynen kız herşeyleri pahalı şimdiden para yemeye başladılar :) ben bugün jest yaptım kendime kuaföre geldim yavruyuda ablama bıraktım 2saatligıne.

Alda boya kız keyfin yerine gelir bak :) dün pantalon aldım 2tane malum bişey yok üstüme giycek 27 den 29 a çıkmış beden vıy vıy vıy etli butlu bi hatun olduk iyimi

Güle gule giy arkadasım bende ins alışverişe cikicqm dun esime söledım ama nasıl gitcez bilmem:s günlük pedimi bile esime aldiriyorum yarım
Saat anlattım anlamadı en sonunda witsuptan foto attım bundan al diye hehe :) ne günlere kaldım

Saol kuşum daha güzelleri senin olsun :) :) haahay kız h.içi bende öyleyim eşim herşeyi alıp getiriyo,1 aydır markete gitmedim ve bende ped aldırıyorum valla napalım canım.Aslan dogurduk onlara dimi ama :) :) kendıni iyi hissettignde çıkın tatlım pusette uyur nasılsa hem oda hava almış olur dinlene dinlene gezersinz azcık.

Arkadaşımm napıyosun sesin çıkmıyo,deniz yavruşu nasıl sarılıgı geçtimi iycene? İştahın nasıl kız benim pek yok yiyesim nedense,sütúmde iycene azaldı günde 2 3 kere sagıyorum bi ögün anca çıkıyo.Emmiyoda 3 gündür suratını bi buruştuyoki sorma aglamada cabası.agladım sinirimden dün gece benim kanama komple geçti gelmiyo artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…