Sıpaya bak hele gündüz uyuyo gece dikiyo herkezi ayaga :) oh dinlemesende uykunu almışındır azda olsa nasıl yorgun düşmüşün demekki canım arkadaşım.Benim ogluş iyi oldu 3 5 tane kaldı sönüyo onlarda,bugün bi sudan geçirdim onu şampuansız filan rahatladı uyuyo 2 saattir bende işlerimi yaptım o sıra.Manyak gibi 10dkkada bi bakıp işe devam ediorm aglar filan diye,cumartsi haber et bana doktor dönüşü. Daha iyi olabilırdi dedıgine göre kötü degil yani sıkıntı yapma kendine doyana kadar emer cumartside doktor amcası bakar.Aynen iyi olsunda sünneti yaptırırız.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burasıda yagmurlu serin kız bigün arayla yada 2 günde bi yıkamak normal zaten bende öyle yapıyorum.Benim dogumdan sonra göbegm çok gitmişti gazım filanda olmadi şişmedm hiç.Ama zaten hamile degilkende ayva göbegim vardı valla yazlık pantolonlarımı çıkardm hiç biri olmadıgeri kaldırdım.Gene iyiyiz biz kiz millette acayip göbek kalıyo,yaz sonuna eski kilolara dönermiyik acep..spora nasıl gıdicez kız çocukla anca bebek arabasına koyup yürüyüş yaparız.
Bn daha yazlık pantolonları denemedim cesaret edip ama olmucak nasıl olsa onu biliyorum bacım moral bozmaya gerek yok hıc dımı :) yaz sonuna bıraz zor bence kendi adıma :) ama bir yıl icinde eski kiloma donersem amennaa:)) ama tabisi gene ıyıyız kız o görse beni ne kadar zayıflamışsin diyor moral buluyorum :)) zaten altı ay geçsin evde kosu bandım var ona her gun önse dk binsem faydası olur herhal :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşım napıyosun kontrole gittinizmi? Biz gittik bugün aşı yapılıcakta ama doktor su çicegi tamamen geçsin öyle yapalım dedi haftaya cumartsiye.Kalça ultrasonu çekildi herşey normalmiş,3800gram olmuş 53 cm doktor gayet iyi almış dedi.Bizden böyle..ana ogul sizden msj bekliyoruz :)
Iyıyız canımcım kontrole gıttık bugun işitme testinden geçtik cok şükür ilkinde geçmemişti ya bu mutlu haber yanlız kilomuz 3470 olmus Dr umiz az kilo almış dedi /(( mamaya başlıcaz yada bir hafta daha sabredeyim dersen bir hafta sonra gel kilosuna tekrar bakalım eğer toparlarsa kendini ek gıda ya gerek kalmaz dedi bende mamaya başlayasım yok bi hafta bakalım dişimi sıkıp her dk emzorwykm diyorum bide her emzirmeden sonra kusuyor Dr a da söledım cok küsüyorsa ondan da kilo almaz dedi reflu oluyormuş cok kuşanlarsa gaviskon toz verdi bugun başlıcam bakalım onun haricinde gaz ıcın peribiyotilk damla verdi senin dediğin damlanın adını bi türlü hayirlayamadim bugun ben bana tekrar yaZarmisin canım.. Iste böyle bizim ikinci asımız saglık ocağında ayım on besinde canım sizin ne asisiydi unutkanlığıma ver kafa yerinde değil canım..
Ay çok sevindim arkadaşım işitme testinden geçtigıne çok şükür,kilosuda kötü degıl yani enazından zayıflamamış hiç.Mama vermek istemiyosun anlıyorum ama bi hafta daha doyamıcak aglıcak hep sen bilirsin genede tabi.Mayıs annelerinde çogu kimsenin sütú yetmiyomuş zaten herkez 1 2 kerede olsa mamayla destekliyy ben kusan küçük agzını yiyim onun :) inş.iyi gelir gaviskon.İlacın adı aguline tatlım,bizim hepatit b 2.doz aşısı vurulucak.Seninki ne aşısı? Bütún bebek aşılarını saglık ocagı vuruyomu kız? Bide bişey dicem serum fizyolojik burun damlası alıyorz ya e pahalıya geliyo oda,doktor hiç gerek yok ona hastanelerde kolumuza takıyolar ya serum poşetle oda serum fizyolojikmiş.Ondan alın şırıngayla çekip kullanın dedi,dün aldık koca poşet 2 lira aklında olsun.
Evet çık ta az sayılmaz kilosu ama Dr sınırın altında dedi üzüldüm. /( ama napalım dediğin gibi bi yanım hıc beklene ver diyor ma bi yandan da açana toparlar mı diyor arkadasım cok zor bide mamaya başlayınca birakamiyormussun başladınmıdevam edicwn yani bızımde 2 hepatit aşısı biz ilkini hastane yaptılar sımdı hep saglık o acaginda sanırım olcK ası kartı verdiler 15 Haziran'da olcak ikinciyi iste boyle.. O fizyolojik damlalar cidden cok pahalıya geliyor aklımda olsun dediğin bise dun gaz ıcin biogala diye bi damla verdi 38 lira :s.ne kadar da pahalı anacim bebek ilaçları /;
Üzülme emresimm toparlıcak bakta gör yeterki saglıklı olsun,emzirdikten sonra 20 30 cc kaşıkla içermeye çalış biberona alışsın istemiyosan.Aynen kız herşeyleri pahalı şimdiden para yemeye başladılar :) ben bugün jest yaptım kendime kuaföre geldim yavruyuda ablama bıraktım 2saatligıne.
Inşallah cnm ya toparlasın keskekız bende sacımı boyatcam ha kıskandım seni hehe yeter gari bu kadar pasaklilkk :)) guzelleselim bıraz boya alcam ilk fırsatta ama evde arkadasa boyanırım artık napimm
Alda boya kız keyfin yerine gelir bak :) dün pantalon aldım 2tane malum bişey yok üstüme giycek 27 den 29 a çıkmış bedenvıy vıy vıy etli butlu bi hatun olduk iyimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşımm napıyosun sesin çıkmıyo,deniz yavruşu nasıl sarılıgı geçtimi iycene? İştahın nasıl kız benim pek yok yiyesim nedense,sütúmde iycene azaldı günde 2 3 kere sagıyorum bi ögün anca çıkıyo.Emmiyoda 3 gündür suratını bi buruştuyoki sorma aglamada cabası.agladım sinirimden dün gecebenim kanama komple geçti gelmiyo
Selam arkadasım iyiyim evet Ara ara girdim ama cvp yazmaya fırsat olmadı gündüzleri hıc bisi yapamıyorum hep denizle uyumuyo da öyle pek fazla senin ki nasıl ? Biz geceleri eskiye nazaran daha ıyı gibiyiz maşallah ama tabı 3-5 kez kalkiyo yine gece.. Sarilikla ilgili cok şkr atlattık sanırım bi sıkıntı yok valla iştih konusu bendede aynı zaten apar topar yiyorum benimki ağlıyor,,canım sütunun azalmasına üzüldüm ama yapcak bisi yok cnm bende doymuyor diye üzülüyorum ama napalım mamayla beslenen o kadar cok bebk var ki yeterki ıyı olsunlar tatlım gerisi bos.. Bende bi kez mama verdim bu hafta ama ctesi gunu büyük gunümüz bakalım Dr be dıcek birde başka cocuk Dr araştırıyorum izmirde bi başka Dr a da danışıp oba göre mamaya başlamak istiyorum çevremde arkadaslar acele etme diyorlar hayırlısı artık
Z
Canım ağlama üzülme morallerimiz haliyle bozuk yorgunluk stres cabası bende aynı sekilde bitkin hissediyorum bide bu sütun yetmeyisi olasılığını dusundukce daha cok kötü oluyorum
Haftaya kısmette bebek mevlidini yapicaZ evde bende sacımı boyatcam evde kuafre gitmeye fırsatım yok ama kararsızım rofleye devam ki etsem yoksa kendi koyu kestane rengime mı geçsem bıraz bana moral olucak biliyorum
Benim kanama halen devam az geliyo ama geliyo iste pöffff geçse birşeyde rhatlasam valla
Haftaya mev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?