eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

emresscımm canımm nasılsın? geçen akşam destan yazdım sana hepsi silindi gıttı yaa sınır oldum ( çok az kaldı sanada güzel anne yavruşunu kucağına alıp kokladımı bütün dünya senin olucak.Hiç bişeyden korkma ilk 3 gün sütün gelmiyo buna hazırla kendını şimdiden morelınıde hıç bozma bak benımkı her geçen gün çoğalıyo ve eğer pompa alman gerekırse ki inş.gerek kalmaz mamajoo nun pompasını al hello babyde satılıyo 218 tl fıyatı çok memnun kaldım.Amelıyattan sonra dikişlerin acıyo ve ağrıyo zarzor kalkıyosun yerınden ama oda geçiyo 3 güne.Başım ağrıyo 2 gündür felekat epiduralın yan etkısı zaten baş ağrısı ama onada katlanılıyo bi şekilde bol su,kafeınlı içicekler ve ağrı kesıcıyle.Inan an an anlatmak ıstıyorum sana herseyı ama bılgısayara çok bakamıyorum ıycene başım ağrıyo.Çok heycanlıydım sezeryana gıdene kadar odada 2 saat boyunca hepp konuştum :26: güzelce sedyada gıttım yattım ışıkların altına ığne vuruldu anlamadım bıle,derken doktorum geldı çarşaflar örtüldü kesilmemi doktorun elını karnıma sokup oğlumu çıkartışına kadar herşeyı hıssettım sonra kafamı cevırdım masada bi yavru varr gözümden yaşlar aktı gıttı zatenn yanağıma yasladıklarında aklımdan geçen ınş.sağlıklıdır bışeyı yoktur oldu sadece...

Selamm cnmm, ne guzel yaa bnde o anlari yasicam insallah yuppi arkadasim az kaldi, dr dan geldim sali gunu saat 10 da sezryanla dogum yapicam cnm kismetse ck az kaldi canim yaa oliyorum heycandan birazda korkuyorum cantami kontrl ediyorum sanki eksik hep bisiler var gibi tedirgiim yani anliycan, insallah hersey yolunda gider sutum hemenn gelir bebisim saglikli bu seilde dogsun insallah ona iyi bi anne olabilirim tek istedlgim bu.. bana dua et arkadasim olurmu ((

oyyy benım canım arkadasımmm gözlerınden akan yaşlar hep bugünki gibi mutluluktan olsun inş. bir ömür eşinle yavrunla..Korkulucak hiç bişey yok içini ferah tut bana güven.son 3 gün Iyı bı anna olucaksın tabıkıdee emresss onu seven,koklayan,bağrına basan,ağladığında kucağına alan,göğsünden süt içiren bıtanecık annesi olucaksın bugün bızım 6. günümüz :)) ve ılk defa bugün mememden emebıldi yavrum,sevınçten çığlık atıcaktım nerdeyse.Enınde sonunda gelıyo yani hıç kafana takma

Selam cnm nasilsin bakalim amimm cnm iyi dileklerin icin :) insallah hepimiz bebislermizle esimizle mutu mesut saglik icinde yaxayalim canim arkadasim. Bana moral verdigin icin cok ama ck sagol, insallah dedigin gibi olur herseyi ustesinden gelirim yuppi, son 1 gunum kaldi arkadasim yuzdum kyruguna geldim, esimler evdeydim aksam yemegi icin disari ciktik bi dolastik geldik cok sikilmistim ama inan disari ckinca da evimize gidelim dedim icim icime sigmiyor malwsef
Ben gogus icin hc bisiy almadim arkadsim sen gogus kalkanini onceden mi almistin yoksa ilk gun sutun gepmedi diye mi aldin bende korkuyorum gelmicek diye mama vermeyi hic istemiyorum memeyi ttmaz bde diye ama bakalim nolucak cok mrk ediyorum..
Aklimda bi kac soru varken sormak istiyirum oglusunu eve gelir gelmez yikadinmi gobegi dusmesini beklemk gerkiyirmu senin oglusun ne durumda gobegi dustumu? Ozel bi bakim yaptinmi yuppi ilk asisi icin aglik ocagina gitmek gerekiyor galiba sen yaptrdinmi? İlk sorular bumlar vakit bulupta cvplarsan sevnirim, ogulusunu op benim icin kokla, :) kenidne de iyi bak arkadasim,,,

Amandaaa son bır günü kalmış emrescığımın :)) ben ıyıyıyım arkadasım sen nasılsın? bende göğüs için bişey almamıştım eve gelınce pompa aldım krem aldım kalkan almadım,doktor 1 hafta yıkamayın demişti dün ilk defa yıkadık,göbeği düşmedi daha alkol verdıler hastaneden onu damlatıyorum günde 3 kez elı kulağında bı ıkı güne düşer baya kurumuş çünkü.Ilk aşı 1. ayda hastanede olucak gene cuma ılk kontrolumuze gıttık sadece 20 gram vermiş oğlum :)) d vıtamını yazdı,sarılık testı temız çıktı çok şükür şimdilik.

Masallah oglusna canim yaa cok sevindim, bende sen gibi gerekli olursa pompa alirim o zaman, iyiyim cnm ben ama cok heycan yaptim stres uaptim bugun suan oglusum tepis tepis ve alttan alttan sanci gelip gidiyor dogum sancisi belietisi olmasin da 1 gun kala koektum bi anda kiz, nasil bisi oluyr onuda bilmiyirum ama insallah olmaz valla gerci su an gecti gibi biraz..
Birde beni dogumdan 3 gun sonra saglik ocagindsn cagirdilar sen gittinmi canim?

Valla hıç stres yapma tandını çıkar doğum heycanının karnını sev bolbol,annecığının kollarına gelmeye 34 saatı kaldı :)) oyy ben onun tepişen ayaklarını öpiyim yaa.Yoo benı çağırmadılar göya takıp edıyolar bıde günüm tamamlanmadan doğum yaptım ya belkıde ondan aramamışlardır.Insan okadar alışıyoki varlığına ınanamıcaksın öpüp koklamaktan,bakmaktan kendını alamıyosun,dün benım kontrol vardı dıkışlerım çok ıyı kapanmış daha şimdıden vıtamınlerede devam et dedi.Baş ağrısı çok yapıyo epidural hazırlıklı ol ben 3 günde atlattım şükürki inşallah sende hıç olmaz arkadasım.

Slm canımm anca yazıyorum, bu saatte Sezeryanla saat 10 sularında dogum yaptım cnm 3500gr 50 cm doğdu meleğim hersey cok rahat gecti cok şkr bebeğimde bende ıyıyız sadece ilk gunümüz diyedir inşallah sutum henüz freci yuppim) çekmeyi daha beceremiyor memeyle kavga ediyor bnm oğlan görsen az önce az buçuk mama verdi hemşire ben ne kadar istemesemde sımdı uyuyor yanımda ihemsire göğüs ucu aldırdı aczaneden bi nevi onda daha cok emıyor ama sutumle suan karnindoymuyor inşallah yarin bıraz daha memeye alisir şimdilik bu kadar tatlım görüşürüz gene sonra muckk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay canım arkadaşım çok sevindim iyi olmanıza :))) heycanla haber bekliyodm senden allah analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.Tombiş denizim benim :)) bolbol kokla annesi.Hiç stres yapma kuşum süt mevzusunu azda olsa eninde sonunda geliyo,emmeyide ögrenir bikaç güne.Çok aç kalmasın ama mamayla doyurun genede çünkü uzun süre açlıkta sarılıgı tetikliyo.çok şükür iyisiniz gözlerinizdn öpüyorm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canımm benimm hepimizin kini Allah bağışlasin âmin ıyı dileklerin ıcın. Ewt bugun 2.gunumuz pompa aldık canım Emzirmeden önce vakumliyorum delikleri acıyor 1 damla süt geliyor sonra emzirmeye başlıyorum bugun 1adim ilerledik sayılır, ama öğlene kdr gene ememedi malesef 1 gibi mama verdik yine uyudu hemen sonra ewe geldik, saat 5-7 arası 2 saat emzirdim arada miziklandi arada emdi ama bu sefer ise yaradı yawruşuma sanırım uyuyor hala yanımda bende uzandım dinleniyorum,cok şkr sancım yok anestezi dr bas ağrısı olabilir dedi senin dediğin gibi kafeinli içecekler tuket olursa dedi.. Cuma Dr kontrolumuz var hem deniz hem ben kontrol olucaz..hastane de ilk hepatit aşıları yapıldı topuktan kan alındı cuma gunu saglık ocağına gidixez birde.. Orda da kan vercelmişiz.. Iste böyle yuppim senin pasa napiyor bakalım sütün ne durumda ? Doyabiliyor mu canım.. Inşallah bol sütlerimiz olsun canım arkadasım tek dileğim bu su anda Allah'a şükürler olsun..

Merhaba canım bebeğini kucağına almana çok sevindim:)Allah sağlıklı,uzun ömürler versin inşş:)ben aylar önce sen ve diğer arkadaşlarla aynı zamanlarda hamile olduğumu öğrenmiştim ve buraya ara ara yazmıştım. Malesef 18 haftalıkken de bebeğimi kaybetmiştim.Araştırma hastanesinde kanda pıhtılaşma testlerimi yaptırdım ve 2 genimde heterozigot çıktı.Bunlar mthfr 1298 ve pai-1 4g/5g.Diğer hepsi normal çıktı.Senin de hamileliğinde iğne kullandığını başka bir topikte tesadüf eseri gördüm.Canım senin hangilerinde ne çıkmıştı ve doktorun normal kadın doğum doktoru muydu yoksa riskli gebelik uzmanı mıydı?ve kaçlık iğne kullandın?Şimdi bebiş ile ilgileniyorsundur ama uygun zamanda bana cevap yazarsan çok sevinirim cnm..Tecrübeler benim için çok önemli..kendine ve bebeğine çok çok iyi bak cnm..

Oh maşallah sütúnün gelmesine çok sevindm canım benim eme eme hem ögrenir hemde sütünü çogaltır.Benim süt geliyo ama anca 3ögün doyuyo yavrum onla,mama oda canı isterse emiyo geri kalanı sagıp biberonla veriyorum mama yapıyorum paso napıyım iyi olsunda yeterki.45 cc içiyo artık 2saatte bi.Göbegi düştü 2gün önce rahatladı biraz,saglık ocagından aramadılar beni hala kız..kontrole gidince yaz bana muhakkak,agrının olmaması çok iyi valla enazından rahat hareket edersin.Nasıl gidiyo alıştınmı yavruna :) mis gibi dimi annesi doyulmuyo güzellğine..

Selam canm cok gecmis olsuncok uzuldum allah sana saglik sihhat versin ve bidaha haile kalirsim cnm allajh verir uzulme bende seninnyasadiklarini yasadim cnm 15 haftalikkem bu sebebtem dusuk yaptim ardinda dis gebelik gecirdim ama simdi yawruma kavustum allaha binkerce kez sukurler olsun, cani, bem normal kadin dogum dr na gorundumhamilelik biyunca ama. Kan pihtilasmasi sorunumiu bi prf dr gitmistim o istemisti testleri ve ogrenmistik sorunumun ne oldigumi bikdigi icin gerk gormedim zaten bunun caresi hsamilelik biyunca igme yapman ben inohep 0,7 lik kullanidm ve 9 ay boiyunca veerken gebelik testiyle ogrenmistim ha,mile oldugumu hemen de basladim igneye daha adetim gecimemisti,, test ssonucumda 3 tanesinde heterozigot ,mutasyom cikti cnm,, ignenin yanimnda hergum 1 tae coraspim kullnadim cok skr gebeligim sorunsuz bi sekiklde gecti sende iyi bir dr sec kndine ve tedavini ysprr dikkatvetkendine bebsine insallah kavusursun cnm coj skr ki sorunun meyden oldugumu biliyoruz ve tedavisi var optu,m cnm kenidme iyi bak sormak istedigin olursa yaz bana yime gec te olsa cvplamaya calisirim cnm

Ben iyiyim canım cok şkr ağrım falan yok hıc cok nadir dikişler sızlıyo gb oluyo ama oda ani herkten vs az önce emzirdim emzirirken tıkandı korkuttu beni seninde oluyo mu öyle mama verirken flan insan gözünü kirpamiyo valla her an tetikteyim uyurken bile tıkandı mı bisi mı oldu nefes alıyomu ben mı cok pimpirikim acaba ya

Benide saglık ocagından aradılar yarım saat önce gittik 3400 gram olmuş ogluşum teyzesi,ama topugundan kan almadılar.2 kez zeka testi yapilıyomuş onun için alınıyomuş kan,ben biberon verirken arada çekiyorm agzımdan löpür löpür içmekten nefes almayı unutuyolar anacım.Bide burnuda tıkalı olabilir emres hafif hırıltı yapıyosa emerken.Okadar pimpirikli olma cnm arkadaşm tabiki kontrol ette evham yapma kendine.Doktor gaz için sab sımplex yazdı olursa içiririm diye,bide h.sonu sünnet yaptırmayı düşünüyoruz küçükken daha çâbuk rahat iyileşiyomuş doktor tavsiyesı.Bide eltimin oglu su çicegi olmuş,olmadan iki gün öncede bizdelerdi inş.ateşe geçmemiştir yaa doktor bişey yapamayız geçirebilirde geçirmeyebilirde dedi.Bendede onu tedirginligi var şimdi,daha çok ufak huzursuz oluck yok yere.

benımde arada dıkışlerım sızlıyo çok ayakta kalınca yada iş yapınca,saolsun eşim yardım edıyo herşeye.Bu hafta herkez evıne gıttı bız gündüz yanlızız oğlumla senın yanında kalan varmı? evımız çok sıcak 26 dereceden aşağı düşmüyo hıç durmadan havalandırıyorum,bugün kısa kollu tulum gıydırdım çocuk rahat ettı.Izmırde sıcak dımı ıncemi gıydırıyosun denızı? çoğu şeyı büyük gelıyo garıbıme :)) altı şort gıbı olan tulumlar dızının altına gelıyo.Pazar günüde dışarı çıktık biz gezmelerdeydık ıyı geldı hepımıze hava almış oldu çocukta uyudu paso dışarda zaten.

kız butun yazdıklarım bosa gıttı destan yazmıstım,,neyse tekrar yazıyorum,,

cnm benmde duıskşler bugun sızlıyor ama harekt etmekten oluyor ben hıc yatmıyorum devamlı denızle kosturmaca ııcndeyım.. dıkkate etmıyorum yanı cok fazla,, benmde annem vardı evıne gıttı evlerımız uzak anca ptesı gelrı annem tekrardan ama yanlız değilim kvalıdem karsı apt oturyor o yanımda ev işlernı yapıyor ben denıze bakıyorum, sen nasıl ıdare edıyosun kız zor olmuyormu, hem bebış hem ev işi.. hatta kayınbalıdem dun gece kaldı benle gıtmedı evıne..zor oluyor ama yapcak bısı yok bende cok memnun deılım ama mevburum suanda o olmasa yetısemem kı tek başıma ben devamlı denızın yanındayım bıde 40 cıkana kadar bız yanlız bırakmayız mecbur bıırı olması gerek cnm.. bızım evde cok sıcak bu ıkı gndr ben hala uzun kollu gıydıırıyrum ama 10 gune kdr kısa kolluya gecerız cunku ızmırde baya bı ısndı sıcak terlıyorum evde.. esyalar bızımde öle hersey bosbol ayağında :))) ama cok kucukler daha buyurler 1 aya kdr hersey oturur..
kız ne bu hız valla masaşşalh sana ben daha yatak odasından cıkamadım sen gezmeelre götrmussun :)))) nasıl zor olmadımı dısarda durdumu sen mama verıyosun gercı ben bı hastaneye gıttım emzırmek dert dısarda valla..

dun bızım sarılıgımız cıktı hafıften yuzu sarıydı akaşama kdrda uuyudu uyandıramadım ne yaptysam sonra bebek hemşiresi arkdşımı aradım hastaneye gtr bı olcsunler dedı sarılığı götrduk gece hastaneye kan aldılar yavrumdan cok şkr dusuk cıktı ama bugun butun gun emzırıcem yarın kontrole goturucez ınsallah atlatalım kolaylıkla dua et bızım ıcın canımm

anladım cnm demkkı sart bı test değil.. benıde aramadılar sonuc ıcın demekkı normal cıktı.. bende sutumu arada sağıcam canım bazen cok dolu olunca sısıyor busefrde apzı cok doluyor emerken ondan olıyor demekkı.. burun ıcın fızyolojık serum vermıstı dr. onu kullanıyorum gunde 1 kez ama arttıryaım barı tıkalıysa ıyıcene acılsın barı.. cok evhamlıyım yuppı bazen boyle ınanılmaz bı guven gelıyor kendıme cok ıyı bı anne olucam ıyorum ama bazende diplerde oluyorum nedense ınıslı cıkıslıyım hep lahusa sendromuna gırdım azıcıktan sanırım.. sunnet konusunu bende esıme söledım ama suan maddıyat braz zor bızım ıcın 1000 tl cıbarıymıs özel hastanede.. beklıcez bakalım 1 aya kdr yaptırrsak anestezı almadan uapılıyomus.. cok daha kolay olucak hayırlsı artı kcanım sımdıden gecmıs olsun oğlusuna.. canım ınsallah atese gecmez tabıkı .. evham yapma sende kotu dusnme huzursz olmayasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…