eylül 2013'de hamile olduğunu öğrenenler?

aman ıyı ıyı yanlız kalma hıçte lohusa sendromuna fılan gırmedın benım güzel arkadaşımm sadece bebeğin için endişelenıp herşey ıyı olsun istıyosun okadar,duygusallığında normal bu zamanda daha hassasız hepımız.Benımde ılk hafta ablam kaldı 2. hafta kayınvaldem kaldı,yanlız kalmakta güzel ama alıştım ben uyuyunca etrafı toplayıp yemek yapıyorum çamaşır fılan yıkayıp asıyorum süpürüp sılme uzun sürdüğü için eşim işten gelince yapıyo saolsun,akşamlarıda ütü ıvır zıvır işleri halledıyorum.Hee valla napıyım kız hava güzeldi pazar günü attık sokağa kendımızı :)) hep uyudu bıtek mamaya uyandı rahattı yani.

oyy benım kuzucum geçer sarılık yuppı teyzesı dua eder ona tabıkıde,bızde fızyolojık damla aldık burnunda bışey yok ama havalar ısındı burunları kuruyo çocukların.1 kez yeter kız arttırma hıç yarım sabah yarım akşam vüdamlat yeter.Hiç diplere vuracak bişey yok sen ne kadar ıyı olursan denız dahada ıyı olur arada ağlıyomuşun kuşlar söyledi sen zaten ıyı bı annesın bunu sakın unutma,sünnete doğum yaptığım hastane 540 tl dedi yakınımdaki özel hastane 340 tl dedi 1000 tl çokmuş anacımm yaa.Sütümde gıttıkçe azalıyo üzülmiyim dıyorum içime atıyorum ama her emzirmeye çalıştığımda sağdığımda suratım düşüyo amannnn nebılıyım yaa

Çok teşekkürler canım cevap yazdığın için:)dün bir doktor arkadaşla konuştum bana hetorozigot önemli değil,homozigot önemli dedi.Aslında bişey yapmaz
ama garantiye almak için doktorlar iğne veriyorlar dedi.Riske atamam ki doktor iğne derse öyle olacak mecburen ama gebeliği iğnesiz geçirmeyi de çok isterdim neyse kısmet..kendine ve bebeğine çok iyi bak cnm..

Emrescimm arkadaşım nasılsın? Deniz nasıl oldu sarılıgı hafiflemiştir iycene dimi? Merak ettim yazmadın hiç,benimkide su çicegi oldu yaa yavrum hep huzursuz kucagımızda uyuyo doktor hiç bişey veremiyoruz yenidogan oldugu için hafif atlatiyo şimdilik dedi.Off ki ne off yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam cnmm ewt girdim ama yazanadım cnm deniz ıyı sarılık için Pers gunu Dr gıttık ölçtüler 12 düşmüş takip ediyorum devamlı böyle Atlaticaz ins onun dışında uyku düzenimiz hıc yok yuppim yaaa bi gunümüz bi güne uymuyor din gece bes te uyudu bugun gündüz uykusuz kaldığı icinde hep iyukladi bakal bu gece Napicak off nasıl düzene oturtucaM hıc bilmiyorum böyle alışmasından korkuyorum birde hep memede kalmak istiyor karnı ac olsada olmasada gece hep emmek istiyor ağlıyor En sonunda verd emziği valla hıc vermem falan desemde arada anliycagin bebek olunca sen değil o ne isterse o oluyor vallahi oyyyy kiyamammmm ben ateş bebeğe ( ins atlatsın çabucak canm yaaa o daha minnacik cok üzüldüm ama olucak bunlar cnmm napalım daha yolun basindayiz Hasta olacaklar aglicaklar moralini bozma ben bugun daha ıyı gibiyim van bazen kendimi cok çaresiz hissediyorum ( meme uçların yara oldu bu arada emzirirken yere tekmwliyorum o derecede sanıyor cok kötü sen az da olsa emzirmeye devam ediyormusun biz Pers gunu kontrole gıttık ya kilosuna baktı Dr henüz dogum kilosuna ulaşmamış ama 90 gt almış 3340 olmus Dr haftaya gene gel dedi bakalım kilosuna ulaşacaktı anne sutu üretip yetmediği belli olcak o Zaman arkadasım hayırlısı ins

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy arkadaşm bi cvp yazamadm sana.İyi iyi baya düsmüş sarılıgı h.sonuna kadar toptan geçer inş.uyku düzeni tutturmak imkansız şuan ama acaba doymadıgı içinmi uyumuyo? Bikere mama verip doyurup denesen.Emzik işini iyi yapmışın valla ben ilkgün verdim hastanede halada emiyo.Niye çaresiz olasın canım benim,atlatıcaz bugünleri.Evde olmaktanda sıkıldın biraz sürekli bebekle ugraşıp hiç bişey yapamamakta daraltıyo insanı.

Selam cnmm ctesi gunU kontrol var bakalım o güne kdr beklic dun gece de uyumadı mama verdim gercı ama ctesi ye kdr vermiyim diyorum bakalım dogum kilosuna ulaşacakmi eğer almamışsa zaten mama takviyesi yaptırır Dr bakalım nolcak ama hep meme hep meme istiyor biin sagop verdim men uçlarım yara oldu cok berbat her saydığımda 60 cc içiyor Buda yeter sanırım ona daha midesi ne kadar ki benimki cok hıçkırıyor kız senin kıse oluyor mu nerdeyse günde on kere tutuyor yavrumu geçmiyor hemen de Senin ateş nasıl oldu cnmm atlattı mı bıraz ??

Off çok acıyo dimi gögsün cnm arkadaşm ya benimkide günde bikere emiyo 15 dkka oda çıglık çıglıga.Sütümde çogalmadı zaten emmedigı için,benim memişler bile acıyo valla seninkini düşünemiyorum.İnş. sütún yetiyodur sarılıgı atlatınca toparlar kilosunu merak etme.Hava güneşli oldugunda balkona çıkar azcık güneş vursun vücuduna,kız bide gögüs ucu için ayva çekirdegi yagı varmış çok iyi geliyomuş.Gaz sıkıntınız varmı emres? Bizde başladı bikaç gündür pırt yapıp altına doldurursa rahatız yapamazsa ıkınıyo paso.Uykumuz fena degil çok uykusuz kalmıyorm şimdilik.

Oh maşallah kız 60cc çok iyi doyar yani rahat rahat ama bizimkiler aç dogmuşlar galiba benimkide habire mama istiyo dün 90 yaptm içti mide fesatı geçiricekti nerdeyse :) 70.80 ccle tam doyuyo 2saatte bi veriyorum.Kırmızılıkları su topladı onların kurumasını bekliyorm,bu arada kaç gündür kucak güzeli oldu alışırsa şaşırmıcam yani.Hadi bakalım doktordan iyi haberlerle gelin.

[QU OTE=YUPPPII;35586246]Off çok acıyo dimi gögsün cnm arkadaşm ya benimkide günde bikere emiyo 15 dkka oda çıglık çıglıga.Sütümde çogalmadı zaten emmedigı için,benim memişler bile acıyo valla seninkini düşünemiyorum.İnş. sütún yetiyodur sarılıgı atlatınca toparlar kilosunu merak etme.Hava güneşli oldugunda balkona çıkar azcık güneş vursun vücuduna,kız bide gögüs ucu için ayva çekirdegi yagı varmış çok iyi geliyomuş.Gaz sıkıntınız varmı emres? Bizde başladı bikaç gündür pırt yapıp altına doldurursa rahatız yapamazsa ıkınıyo paso.Uykumuz fena degil çok uykusuz kalmıyorm şimdilik.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]
Göğüs uçlarım o kadar aciyor ki yeri tekmwliyorum geceleri ;((ama emziriyorum gene arada sağıyorum iste bugun iki kez sahip verdim valla şutum yetmiyor gibi canım ama bilmiyorum annemde doymuyor diyor ondan meme ıstyor devamlı diyor bizim ki öyle bi kızıyor ii kafa atıyor memeye ;(( gaz sıkıntımız yok gibi sma bazen oluyor dediğin gibi pirtlayip altına yaptığında rahat ama bazen ne yaptıysam ne alttan ne üstten. Çıkmıyor o zaman başlıyor Miziklamaya ins daha fazla olmaz ama geceleri gazdan değilde açlıktan ağlıyor sanki bana öyle gibi geliyor doymayınca da kızıyor ağlıyor vs maşallah seninkine gece uykusu cok önemli uyumazsam gündüzleri yuppim yaa sürekli kosturmaca annem yanımda bide yanlız değilim ben bide yanlız olsam napardm:)

Benimkide hıçkırıyo günde 2kez kesin,hıçkırmaları iyiymiş tam doyduklarının belirtisi yani bir iki damla su ver geçiyo çok uzun sürerse ben öle yapıyorum.Bu arada telden cvp yazarken alıntı yapıp cvplayamıyorm sen bildirim görmesen bile girdikçe bak.

Tamam canım bakarım bende telden giriyorum pc acmaya vakit yok ) suyu bende veriyorum ginde 2-3 kez çay kasığı hem
Sarılığa da ıyı geliyormuş ayy ins doyuyordur bizim baba bıraz tombıs babaya mı çekti acaba soymak bilmiyor )

Ah canım ya nasıl geçicek o acı üzüldüm şimdi he,ah kuzucum ya doymuyo demekki arkadaşm ozaman yoksa memeyi bırakırdı sadece gece versen mama önden biraz emzir peşinede mama versen tam doyar ozaman uyur.benimkide bazen ne alttan ne üstten atamıyo kıvraniyorz hep beraber masajlar arada rezene çayı yapıyorum 20 cc rahatlıyo biraz.Bide hastanede aguline die gaz ilacı vermişlerdi tamamen bitkisel internetten bak bi onuda veriyorum günde bikez.Benimki gece uyandımı enfazla 1saat uyanık kalıyo bayılıyo sonra.Benimde hep koşturmaca valla bugün doyurup uyuttm jet hızıyla yemek yaptım çamaşırları yıkayıp astım ortalık toparladım. Sil süpür işlerini eşim yapıo vakit kalmıyo onlara napıyim.

Kilon gittimi hiç emres? Ben 7kilo vermişim geriye kaldı 7kilo.Kuaföre gidesim var saç baş perişan valla geçenlerde boya aldım boyadım saçımı ay kendime bile degişik geldim.pc açmaya ne hacet vakit yetmiyoki anacım

Dediğin gibi yapıcım canım mama ısını ctesi ye kadar sabredebilitsem gaz ilacına bakıcam
Muhakkak aklımda olsun her an lazım olabilir kız masallahin var valla Kirkbin kere ben ev isi görmüyorum annem var bu hafta gecen hafta kv vardı yanlız kalmıyorum şimdilik zaten baya yorucu geçiyor

Canım ben hıc tartilip bakmadım yani kaç kilo gıttı bilmem ama görenler baya gitmiş diyor sislik var di cok son haftada yüzümde falan onlar gitti.. Ahh ahh bnm halımı görsen birde sen roflelerim artık boy verdi saclarım berbat durumda boya yapıcam bende ama kuaföre nasıl goderim bilmem:s Deniz'i bırakamam ki daha.. Evde boyarım bende emzirirken bi zararı yoktur dımı.. Benimde büyük bi degisiklige ihtiyacım var sac konusunda:))

Bilimsel olarak kanıtlanmış bi zararı yok boyamanın,millet hamileyken bile boyuyo sabredemeyip.Sende al güzel bi renk evde boya hem degişiklik olur tek renk.Oh negüzel yanlız degılsin iste anacıgın sana sen yavruna bakarsın,cumartsiye kadar sabret ozaman bakalım inş.birazda olsa kilo almış olur deniz.Nasıl serpildi dimi bu kadar kısa zamanda :) foto çekiorz habire bizde teller doldu şimdiden.Ay maşallahım varda yoruluyorum bende eşim çok yardımcı oluyo yoksa pert olurum.Babalık yaradı adamıma :)

Maşallah tabı bizim ki şanslı pek is kdlmiyur ona .. Anneler yapıyor herseyi .. Valla sacımı bende en kısa zamanda boyucam kendine gelirim.. Bizimki gebe saat badi uyanıyor kucağında smziriyirum gene .. Uyumadı bu gece de..

gece kuşları sizi :18: ıycene yoruluyosun ya gece uykusuda gündüz uykusunun yerını tutmazki gerçi şuan bızım için farketmez desene 1 dkkada uyuyorum ben artık.Cumartesı aşı için randevu aldım hepatıt 2.doz bıde kalça çıkığı için fılm çekılcekmiş sendende istedılermi? sünnet bu haftada yattı aşıdan dolayı belkı ateş yapar kolu fılan agrır dıye vazgeçtık şimdılık bıdakı haftaya.

Valla dun gece de uyumadı bizim oğlan 3 muydu neydi en son esim geldi beşiği salladı salladı uyumuş bizimki sonrasını hatırlamıyorum bi uyumushj uyandığımda saat sbh 8 di ama yine dinlenmemiş vaziyetteuim geceleri yoruyo beni cok sımdı de uyuyor gene gece uyumucdk öyle görünüyor bende bugun saglık Ocağı'na gtrdım kontrol ıcın kilo alımı bıraz daha ıyı olabilirdi dedi hemşire 10 gun sonra gtr dedi hem ası ıcın bızımde 2.hepstit aşısı ıcın ctesi Dr kontrolumuz var kalça çıktığı ıcın belki Ogün ister şimdilik bisi denedi kimse..sünnet ıcın vaktin var nasılsa haftaya olsun ne var yeterli ıyı olsun gecti mı su çiçeği ıyıcene nasıl bugun oğluşun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…