aman ıyı ıyı yanlız kalma hıçte lohusa sendromuna fılan gırmedın benım güzel arkadaşımm sadece bebeğin için endişelenıp herşey ıyı olsun istıyosun okadar,duygusallığında normal bu zamanda daha hassasız hepımız.Benımde ılk hafta ablam kaldı 2. hafta kayınvaldem kaldı,yanlız kalmakta güzel ama alıştım ben uyuyunca etrafı toplayıp yemek yapıyorum çamaşır fılan yıkayıp asıyorum süpürüp sılme uzun sürdüğü için eşim işten gelince yapıyo saolsun,akşamlarıda ütü ıvır zıvır işleri halledıyorum.Hee valla napıyım kız hava güzeldi pazar günü attık sokağa kendımızı :)) hep uyudu bıtek mamaya uyandı rahattı yani.kız butun yazdıklarım bosa gıttı destan yazmıstım,,neyse tekrar yazıyorum,,
cnm benmde duıskşler bugun sızlıyor ama harekt etmekten oluyor ben hıc yatmıyorum devamlı denızle kosturmaca ııcndeyım.. dıkkate etmıyorum yanı cok fazla,, benmde annem vardı evıne gıttı evlerımız uzak anca ptesı gelrı annem tekrardan ama yanlız değilim kvalıdem karsı apt oturyor o yanımda ev işlernı yapıyor ben denıze bakıyorum, sen nasıl ıdare edıyosun kız zor olmuyormu, hem bebış hem ev işi.. hatta kayınbalıdem dun gece kaldı benle gıtmedı evıne..zor oluyor ama yapcak bısı yok bende cok memnun deılım ama mevburum suanda o olmasa yetısemem kı tek başıma ben devamlı denızın yanındayım bıde 40 cıkana kadar bız yanlız bırakmayız mecbur bıırı olması gerek cnm.. bızım evde cok sıcak bu ıkı gndr ben hala uzun kollu gıydıırıyrum ama 10 gune kdr kısa kolluya gecerız cunku ızmırde baya bı ısndı sıcak terlıyorum evde.. esyalar bızımde öle hersey bosbol ayağında :))) ama cok kucukler daha buyurler 1 aya kdr hersey oturur..
kız ne bu hız valla masaşşalh sana ben daha yatak odasından cıkamadım sen gezmeelre götrmussun :)))) nasıl zor olmadımı dısarda durdumu sen mama verıyosun gercı ben bı hastaneye gıttım emzırmek dert dısarda valla..
dun bızım sarılıgımız cıktı hafıften yuzu sarıydı akaşama kdrda uuyudu uyandıramadım ne yaptysam sonra bebek hemşiresi arkdşımı aradım hastaneye gtr bı olcsunler dedı sarılığı götrduk gece hastaneye kan aldılar yavrumdan cok şkr dusuk cıktı ama bugun butun gun emzırıcem yarın kontrole goturucez ınsallah atlatalım kolaylıkla dua et bızım ıcın canımm
anladım cnm demkkı sart bı test değil.. benıde aramadılar sonuc ıcın demekkı normal cıktı.. bende sutumu arada sağıcam canım bazen cok dolu olunca sısıyor busefrde apzı cok doluyor emerken ondan olıyor demekkı.. burun ıcın fızyolojık serum vermıstı dr. onu kullanıyorum gunde 1 kez ama arttıryaım barı tıkalıysa ıyıcene acılsın barı.. cok evhamlıyım yuppı bazen boyle ınanılmaz bı guven gelıyor kendıme cok ıyı bı anne olucam ıyorum ama bazende diplerde oluyorum nedense ınıslı cıkıslıyım hep lahusa sendromuna gırdım azıcıktan sanırım.. sunnet konusunu bende esıme söledım ama suan maddıyat braz zor bızım ıcın 1000 tl cıbarıymıs özel hastanede.. beklıcez bakalım 1 aya kdr yaptırrsak anestezı almadan uapılıyomus.. cok daha kolay olucak hayırlsı artı kcanım sımdıden gecmıs olsun oğlusuna.. canım ınsallah atese gecmez tabıkı .. evham yapma sende kotu dusnme huzursz olmayasın
Selam canm cok gecmis olsuncok uzuldum allah sana saglik sihhat versin ve bidaha haile kalirsim cnm allajh verir uzulme bende seninnyasadiklarini yasadim cnm 15 haftalikkem bu sebebtem dusuk yaptim ardinda dis gebelik gecirdim ama simdi yawruma kavustum allaha binkerce kez sukurler olsun, cani, bem normal kadin dogum dr na gorundumhamilelik biyunca ama. Kan pihtilasmasi sorunumiu bi prf dr gitmistim o istemisti testleri ve ogrenmistik sorunumun ne oldigumi bikdigi icin gerk gormedim zaten bunun caresi hsamilelik biyunca igme yapman ben inohep 0,7 lik kullanidm ve 9 ay boiyunca veerken gebelik testiyle ogrenmistim ha,mile oldugumu hemen de basladim igneye daha adetim gecimemisti,, test ssonucumda 3 tanesinde heterozigot ,mutasyom cikti cnm,, ignenin yanimnda hergum 1 tae coraspim kullnadim cok skr gebeligim sorunsuz bi sekiklde gecti sende iyi bir dr sec kndine ve tedavini ysprr dikkatvetkendine bebsine insallah kavusursun cnm coj skr ki sorunun meyden oldugumu biliyoruz ve tedavisi var optu,m cnm kenidme iyi bak sormak istedigin olursa yaz bana yime gec te olsa cvplamaya calisirim cnm
Emrescimm arkadaşım nasılsın? Deniz nasıl oldu sarılıgı hafiflemiştir iycene dimi? Merak ettim yazmadın hiç,benimkide su çicegi oldu yaayavrum hep huzursuz kucagımızda uyuyo doktor hiç bişey veremiyoruz yenidogan oldugu için hafif atlatiyo şimdilik dedi.Off ki ne off yani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy arkadaşm bi cvp yazamadm sana.İyi iyi baya düsmüş sarılıgı h.sonuna kadar toptan geçer inş.uyku düzeni tutturmak imkansız şuan ama acaba doymadıgı içinmi uyumuyo? Bikere mama verip doyurup denesen.Emzik işini iyi yapmışın valla ben ilkgün verdim hastanede halada emiyo.Niye çaresiz olasın canım benim,atlatıcaz bugünleri.Evde olmaktanda sıkıldın biraz sürekli bebekle ugraşıp hiç bişey yapamamakta daraltıyo insanı.
Benimkide hıçkırıyo günde 2kez kesin,hıçkırmaları iyiymiş tam doyduklarının belirtisi yani bir iki damla su ver geçiyo çok uzun sürerse ben öle yapıyorum.Bu arada telden cvp yazarken alıntı yapıp cvplayamıyorm sen bildirim görmesen bile girdikçe bak.
Ah canım ya nasıl geçicek o acı üzüldüm şimdi he,ah kuzucum ya doymuyo demekki arkadaşm ozaman yoksa memeyi bırakırdı sadece gece versen mama önden biraz emzir peşinede mama versen tam doyar ozaman uyur.benimkide bazen ne alttan ne üstten atamıyo kıvraniyorz hep beraber masajlar arada rezene çayı yapıyorum 20 cc rahatlıyo biraz.Bide hastanede aguline die gaz ilacı vermişlerdi tamamen bitkisel internetten bak bi onuda veriyorum günde bikez.Benimki gece uyandımı enfazla 1saat uyanık kalıyo bayılıyo sonra.Benimde hep koşturmaca valla bugün doyurup uyuttm jet hızıyla yemek yaptım çamaşırları yıkayıp astım ortalık toparladım. Sil süpür işlerini eşim yapıo vakit kalmıyo onlara napıyim.
Kilon gittimi hiç emres? Ben 7kilo vermişim geriye kaldı 7kilo.Kuaföre gidesim var saç baş perişan valla geçenlerde boya aldım boyadım saçımı ay kendime bile degişik geldim.pc açmaya ne hacet vakit yetmiyoki anacım
Maşallah tabı bizim ki şanslı pek is kdlmiyur ona .. Anneler yapıyor herseyi .. Valla sacımı bende en kısa zamanda boyucam kendine gelirim.. Bizimki gebe saat badi uyanıyor kucağında smziriyirum gene .. Uyumadı bu gece de..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gece kuşları sizi :18: ıycene yoruluyosun ya gece uykusuda gündüz uykusunun yerını tutmazki gerçi şuan bızım için farketmez desene1 dkkada uyuyorum ben artık.Cumartesı aşı için randevu aldım hepatıt 2.doz bıde kalça çıkığı için fılm çekılcekmiş sendende istedılermi? sünnet bu haftada yattı aşıdan dolayı belkı ateş yapar kolu fılan agrır dıye vazgeçtık şimdılık bıdakı haftaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?