eylül 2013'te hamile olduğunu öğrenenler

Ben de Eylül de öğrendim hamile olduğu beklemekten yoruldum ama sonunda pozitif görünce çok güzel oldu...

Sürpriz bebeğimi 30 Eylül günü öğrendim. Çok karışık duygular içindeyim. 5,5 haftalık hamileyim. Keseyi gördük, bu bile heyecanlandırdı beni.

Kızlar ben ağustos ayı grubunda vardım denemelerde BAT 23 eylüldü 30eylülde tatilden geldik 2gün önce test aldım hamileyim

bende 5.haftamın içerisindeyim. Dün öğrendim şaşkınımm, çok farklı duygular içindeyim. Rabbim hepimize sağlıkla güzellikle bebeklerimizi elimize almayı nasip etsin...

4+5 haftalik hamileyim :)) dun keseyi gorduk cok sukurr :))

Ben de Eylül de öğrendim hamile olduğu beklemekten yoruldum ama sonunda pozitif görünce çok güzel oldu...

kızlar bende eylül annesiyim:)

Sürpriz bebeğimi 30 Eylül günü öğrendim. Çok karışık duygular içindeyim. 5,5 haftalık hamileyim. Keseyi gördük, bu bile heyecanlandırdı beni.

Kızlar ben ağustos ayı grubunda vardım denemelerde BAT 23 eylüldü 30eylülde tatilden geldik 2gün önce test aldım hamileyim

herkese hayırlı olsuun arkadaşlar
Allah hepimizinkini tamamına erdirsin

bende 28 eylülde ögrendim son adet tarihime göre 7 haftalik olmasi gerek lakin doktor 2 3 haftalik dedi ayin 11 de tekrar gidecegim o gün net belli olur sanirim

benim beta 2677.0 saglık ocagi 2 3 haftalik dedi ama internetten baktigimda bu degerin karşiligi 4 haftalik gözüküyor adet tarihime bakarsamda 7.haftanin içindeyim kesin sonucu 11 alirim inşallah

Merhaba 26 ağustos son regl tarihim ayın 2 sinde hamile oldugumu ogrendeim kan değerim 239.2 sizce nasıl kzılar düşükmüü doktor düşük riski var dedi progestan ve vitamin verid lkllanıyorummm

Merhaba 26 ağustos son regl tarihim ayın 2 sinde hamile oldugumu ogrendeim kan değerim 239.2 sizce nasıl kzılar düşükmüü doktor düşük riski var dedi progestan ve vitamin verid lkllanıyorummm

2 gün sonra bir daha kan testi istemedimi hemende moral bozuyorlar eger hcg artısı normal olursa yolundadır insaallah canım gec döllenmedir ins merak etme

Kızlarrr kafam karısıkk yardım ltfn 8.5 haftalık hamileyim bayramda eşim çalışcak ben tek kalıcam aılemin yanına gitmeyi istiyorum ucakla seyehat doktorum iyi git dedi yalniz kalmak stress yaratıcak dedik dahada 3 ay ılmadı subatta 1 kalp durması var 6 hafts 5 gunlükken onlem alıyo dr herseyde sdece dusuj tehlikem yok sizler ne yapardınız ????? Yardımlarimiz ltfn

Ben de gecen hafta 24unde öğrendim hcg 52 idi. Ama adetime daha 3 gün vardı SAT 29 ağustostu. Salı günü vajinal yoldan gördüm keseyi yarın da karından bakıcaz öyle de görülür inşallah :))

Çok uzun bir uçuş değilse git direkt. Ben bayramda tekne gezisine gidicem :))

korkma canım insaallah birsey olmaz bende avusturyadayım bayramda ucakla izmire gidecegim

2 ucak deşistiricem 1 saat 20 dk biri digeri 1 saat :/

Hiç merak etme bişey olmaz. Hamilelikte yapılan yolculuklarla ilgili en büyük sıkıntı ilerleyen aylarda hareketsiz kalmak dolayısıyla arada aktarmada varsa hiç sorun olmaz. Zaten belirlenmiş ciddi bir düşük riski yoksa ilk aylarda yolculuğun hiçbir zararı yok diye biliyorum ki olsa doktorun mutlaka söylerdi.
Mesela benim eşim dün ağır bir ishal yaşadı doktorum bana direk birlikte uyuma virüsse sana da geçer dedi. En ufak bir şüphede uyarıyorlar

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…