Ben de Eylülde hamile olduğumu öğrendim ama yine Eylülde bunun kimyasal gebelik olduğunu öğrendim
Herkese sağlıklıgünler
Canim hiç korkma geçen cumartesi ayni şeyleri yaşadım. Çok korktum progestan verdi doktor banada hatta progestan migrenimi tetikledi çok fena.Kizlar cok sukur bgn keseyi gorduk ama benim 3 gundur kahverengi lekelenmem var az az, yani sariyle kahverengi arasi degisik bi akinti ve cok az oluyo
doktor progestan verdi ve dinlen bol bol dedi10 gun sonr tekrar kesenin buyume durumuna bakicak
sat a gore 4+4 haftalik hamileyim ve bgn keseyi gorduk buyuklugu 5.3 mm sizce normal mi
kahverengi lekelenmeyi neden yasiyorum acaba aranizda benim gibi olan var mi?
bebegimi tekrar kaybetmekten o kadar cok korkuyorum ki, 3 gundur olu gibiyim
hamile kalabilmek bi dert devam ettirebilmek ayri dert
hepimiz saglikla kucagimiza alabiliriz insallah bebeklerimizi
Canim hiç korkma geçen cumartesi ayni şeyleri yaşadım. Çok korktum progestan verdi doktor banada hatta progestan migrenimi tetikledi çok fena.Benim de bir düşük oykum var üstelik ama ici ni ferah tut.Allah'a emanet yavrularimiz.
yaa kızlar bu elevitteki folik asit hamileler için yeterli değil sanırım 400mg nerdeee 0,8 mg nerde sizlere drlarınız ne verdi ben önceden folicplus kullanıyordum son gittiğimde sadece elevit verdi ona folik de var dedi ama miktar çok az gebelikte en az 400mg almak gerekiyor günde kafam karıştı acaba ekstra folikasit de mi alsam
Hayırlısı olsun canım bende evde test yapmıştm sonra doktora gittim ultrasyonda gösterdi bnmki
Benimde senin ki gibi problemlerim var. birde midem yanıyooinş en kısa zamanda geçer bunlar bende ekimde gidicem doktora kalp atışları için inş. bir sorun çıkmaz. Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.
Hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlar sizinde hayırlısı olsun
Canım, gebelikte alınması gereken günlük miktar 400 mg değil, 400 mcg yani elevit uygundur...
Amin canım hayırlısı olsun ben dün doktordaydım bebişimi gördüm daha çok küçükk :) Kalp atışlarını duyamayız dedi doktor baktı duyduk ama yarıda kesti şüpheli dedi neresi şüpheli ben duydum dedim haftaya geleceksin dedi ..
Bildiğin para tuzağı ilk hamileliğim özel doktora gidiyorum bu muaynem ücretsizdi sırf para alsınlar diye neler yapıyorlar ama başka bir doktora daha görüneceğim içim rahat etsin diye .. Benimde mide yanması diye başladı şuan allak bullak oldu midem herşeye bulanıyor .. Çalışıyorrum akşam 8 de bi uyuyorum sabah 8'e kadar .. Çok değişik zamanlar yaşıyorum hayırlısıyla bunlarda geçecek inşallah
Amin sağ salim kucağımızda görelimde herşeye değer ..
İNŞALLAH
ama bu sabah dr randevum vardı tek kese gözüktü ve sanırım üstüne görmüşüm bebek 6 haftalık civarında kalp sesi duyamadık hafta gel dedi yalnız bana progesteron verdi bebek biraz aşağıda dedi dinlen dedi kendini yorma falan korkuyorum biraz keyfim kaçtı inşallah bişey olmaz Allaha bırakıyorum bebeklerimiz Allaha emnaet...
Adet olduğumu sanmıştım bir gün sürmüştü o adet değil miş adet tarihime yakın döllenme olmuş oda biraz kanama yapmış
nezaman duyacağız kalp sesini çok korkuyorum yaa
Canim benim akinti su anda bile var dün doktordaydim.Cok şükür herşey yolunda dedi.2 hafta sonra ense kalinlik ölçümü için çağırdı. Akinti çok acik kahve gibi sari gibi ve bu arada devam ediyorum progestana .Korma canim.Allah'in izniyle herşey guzel olur.Insallah benimki de onemli deildir ama 3 gundur suruyo olmasi ve bir dusugumun olmasi beni cok korkutuyo ben kullaniyorum progestani cok fazla yan etkisini gormedim cok sukur
senin akinti ne kadar surmustu canim
İNŞALLAH
ama bu sabah dr randevum vardı tek kese gözüktü ve sanırım üstüne görmüşüm bebek 6 haftalık civarında kalp sesi duyamadık hafta gel dedi yalnız bana progesteron verdi bebek biraz aşağıda dedi dinlen dedi kendini yorma falan korkuyorum biraz keyfim kaçtı inşallah bişey olmaz Allaha bırakıyorum bebeklerimiz Allaha emnaet...
Adet olduğumu sanmıştım bir gün sürmüştü o adet değil miş adet tarihime yakın döllenme olmuş oda biraz kanama yapmış
nezaman duyacağız kalp sesini çok korkuyorum yaa
Canim benim akinti su anda bile var dün doktordaydim.Cok şükür herşey yolunda dedi.2 hafta sonra ense kalinlik ölçümü için çağırdı. Akinti çok acik kahve gibi sari gibi ve bu arada devam ediyorum progestana .Korma canim.Allah'in izniyle herşey guzel olur.
Duydum canim 7haftalikdi sanirim sen kac haftalik hamilesin canim ?Benim akintim da dedigin gibi cok acik kahve hatta sariya dondu, insallah bidaha gormeyiz su lekeleri
1 haftadir surekli yatar vaziyetteyim hic bisey yapmamaya calisiyorum
istahim falan da kapandi sirf ilac icebilmek icin biseyler yemeye calisyorum cok zormus gercekten
Canim sen bebeginin kalp atislarini duydun mu
Duydum canim 7haftalikdi sanirim sen kac haftalik hamilesin canim ?
Ah kiyamam daha cok küçük annesi acele etme akisina birak ve şöyle düşün sağlıklı bir bebekse ve rabbim hayirli goruyorsa sen ne yaparsan yap o bebek zaten tutunur yok sağlıklı değilse ve rabbim izin vermezse tutunmaz .Dua et bol bol bende yaşadım o aciyi gecen yil...Çok aciydi evet ama beterin beteri var hep onu düşündüm. Allah yardimcimiz olsun canim dua etmekden başka yapicak birsey yok.Icini ferah tut ,rahatla ,hatta tadini cikar.Ben su an 5+2 yim canim, ilk hamileligim bebegimin kalp atislarini duyamadan kurtajla sona ermisti bebek karnimda oldugu icin
o yuzden sabirsizlaniyorum kalp atislarini duymak icin
insallah bu sefer allah nasip eder
Ah kiyamam daha cok küçük annesi acele etme akisina birak ve şöyle düşün sağlıklı bir bebekse ve rabbim hayirli goruyorsa sen ne yaparsan yap o bebek zaten tutunur yok sağlıklı değilse ve rabbim izin vermezse tutunmaz .Dua et bol bol bende yaşadım o aciyi gecen yil...Çok aciydi evet ama beterin beteri var hep onu düşündüm. Allah yardimcimiz olsun canim dua etmekden başka yapicak birsey yok.Icini ferah tut ,rahatla ,hatta tadini cikar.Ben su an 5+2 yim canim, ilk hamileligim bebegimin kalp atislarini duyamadan kurtajla sona ermisti bebek karnimda oldugu icin
o yuzden sabirsizlaniyorum kalp atislarini duymak icin
insallah bu sefer allah nasip eder
Ah kiyamam daha cok küçük annesi acele etme akisina birak ve şöyle düşün sağlıklı bir bebekse ve rabbim hayirli goruyorsa sen ne yaparsan yap o bebek zaten tutunur yok sağlıklı değilse ve rabbim izin vermezse tutunmaz .Dua et bol bol bende yaşadım o aciyi gecen yil...Çok aciydi evet ama beterin beteri var hep onu düşündüm. Allah yardimcimiz olsun canim dua etmekden başka yapicak birsey yok.Icini ferah tut ,rahatla ,hatta tadini cikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?