eylül 2013'te hamile olduğunu öğrenenler

Canim hiç korkma geçen cumartesi ayni şeyleri yaşadım. Çok korktum progestan verdi doktor banada hatta progestan migrenimi tetikledi çok fena. Benim de bir düşük oykum var üstelik ama ici ni ferah tut.Allah'a emanet yavrularimiz.

Insallah benimki de onemli deildir ama 3 gundur suruyo olmasi ve bir dusugumun olmasi beni cok korkutuyo ben kullaniyorum progestani cok fazla yan etkisini gormedim cok sukur
senin akinti ne kadar surmustu canim

yaa kızlar bu elevitteki folik asit hamileler için yeterli değil sanırım 400mg nerdeee 0,8 mg nerde sizlere drlarınız ne verdi ben önceden folicplus kullanıyordum son gittiğimde sadece elevit verdi ona folik de var dedi ama miktar çok az gebelikte en az 400mg almak gerekiyor günde kafam karıştı acaba ekstra folikasit de mi alsam

Canım, gebelikte alınması gereken günlük miktar 400 mg değil, 400 mcg yani elevit uygundur...

Amin canım hayırlısı olsun ben dün doktordaydım bebişimi gördüm daha çok küçükk :) Kalp atışlarını duyamayız dedi doktor baktı duyduk ama yarıda kesti şüpheli dedi neresi şüpheli ben duydum dedim haftaya geleceksin dedi ..
Bildiğin para tuzağı ilk hamileliğim özel doktora gidiyorum bu muaynem ücretsizdi sırf para alsınlar diye neler yapıyorlar ama başka bir doktora daha görüneceğim içim rahat etsin diye .. Benimde mide yanması diye başladı şuan allak bullak oldu midem herşeye bulanıyor .. Çalışıyorrum akşam 8 de bi uyuyorum sabah 8'e kadar .. Çok değişik zamanlar yaşıyorum hayırlısıyla bunlarda geçecek inşallah
Amin sağ salim kucağımızda görelimde herşeye değer ..

Evet canım özel hastaneler malesef para tuzağı benimde aynı şey başıma geldi geçenlerde gittim kontroldü daha tam duyamıyorz bir hafta sonra gel dedi. Olsn artık napalm tek bebeklerimiz sağlıklı olsunlarda :) Bende de aşırı şekilde gaz ve kabızlık sorunu var çok zormuş dayanamadm Dupbalac şurubundan içtm doktorum zararı yok dedi ama çok da içmek istemiyorum. akşamları uyuyamıyorm gaz sancısından inş. geçicek bu günlerimiz :)

Yok canım hic hic üzülme protestanı ilk hamileliğimde cok sancım olduğu icin kullanmıştım bı sorun olmaz bebegin altta olmasında üzülme gorumcem bebeğini hep altta taşıdı hic üste çıkmadı bebek doğumunda kolay olur demişti doktoru ama o Sezeryanmi tercih etti gönlünü ferah tut vajinal ultrasondan kalp atışı altıncı haftada duyuluyor keske birde oyle baksalardi benimde geç dollenmemi ne tam olarak anlamış değilim keseyide kalp atışınida vajinal ultrasonla gördük sende doktorun dediği gibi bol bol dinlen

Insallah benimki de onemli deildir ama 3 gundur suruyo olmasi ve bir dusugumun olmasi beni cok korkutuyo ben kullaniyorum progestani cok fazla yan etkisini gormedim cok sukur
senin akinti ne kadar surmustu canim
Canim benim akinti su anda bile var dün doktordaydim.Cok şükür herşey yolunda dedi.2 hafta sonra ense kalinlik ölçümü için çağırdı. Akinti çok acik kahve gibi sari gibi ve bu arada devam ediyorum progestana .Korma canim.Allah'in izniyle herşey guzel olur.

hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin bebeğini , üstüne mi gördün acaba doktor bişey demedimi bu konuda . ben de merak ediyorum bu üstüne görme olayını

Benim akintim da dedigin gibi cok acik kahve hatta sariya dondu, insallah bidaha gormeyiz su lekeleri
1 haftadir surekli yatar vaziyetteyim hic bisey yapmamaya calisiyorum
istahim falan da kapandi sirf ilac icebilmek icin biseyler yemeye calisyorum cok zormus gercekten
Canim sen bebeginin kalp atislarini duydun mu

bende 5.haftamın içerisindeyim. Dün öğrendim şaşkınımm, çok farklı duygular içindeyim. Rabbim hepimize sağlıkla güzellikle bebeklerimizi elimize almayı nasip etsin...

Duydum canim 7haftalikdi sanirim sen kac haftalik hamilesin canim ?

Duydum canim 7haftalikdi sanirim sen kac haftalik hamilesin canim ?

Ben su an 5+2 yim canim, ilk hamileligim bebegimin kalp atislarini duyamadan kurtajla sona ermisti bebek karnimda oldugu icin
o yuzden sabirsizlaniyorum kalp atislarini duymak icin
insallah bu sefer allah nasip eder

Ben su an 5+2 yim canim, ilk hamileligim bebegimin kalp atislarini duyamadan kurtajla sona ermisti bebek karnimda oldugu icin
Ah kiyamam daha cok küçük annesi acele etme akisina birak ve şöyle düşün sağlıklı bir bebekse ve rabbim hayirli goruyorsa sen ne yaparsan yap o bebek zaten tutunur yok sağlıklı değilse ve rabbim izin vermezse tutunmaz .Dua et bol bol bende yaşadım o aciyi gecen yil...Çok aciydi evet ama beterin beteri var hep onu düşündüm. Allah yardimcimiz olsun canim dua etmekden başka yapicak birsey yok.Icini ferah tut ,rahatla ,hatta tadini cikar.

Ah kiyamam daha cok küçük annesi acele etme akisina birak ve şöyle düşün sağlıklı bir bebekse ve rabbim hayirli goruyorsa sen ne yaparsan yap o bebek zaten tutunur yok sağlıklı değilse ve rabbim izin vermezse tutunmaz .Dua et bol bol bende yaşadım o aciyi gecen yil...Çok aciydi evet ama beterin beteri var hep onu düşündüm. Allah yardimcimiz olsun canim dua etmekden başka yapicak birsey yok.Icini ferah tut ,rahatla ,hatta tadini cikar.

Evet dogru soyluyosun o kadar cok dua ediyorum ki insallah allah dualarimi kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…