eylül 2013'te hamile olduğunu öğrenenler

Bende hamileyim galiba
bu sabah saat 07 de hortladım adetim iki gün geçiyordu gebelik testi aldım ama hiç emin değilken ... Bazı belirtiler hissediyordum ama ne bileyim sonucun negatif çıkacak gibi olması bile insanı üzüyor neyse bir baktım anında çift çizgi
İnşlalh sağsağlim kucaklarımıza alırız bu benim ikinci bebeğim olacak inşallah
Sadece emin olmak için kan testi yapacağım Dr istedi bakalım eşnin adet tarihim 25 Ağustos'tu oda yarım gün sürmüştü çocuk yapman biraz zor diyordu Dr haklı olarak adetlerim neredeyse bitecekti yani Ama hersey Allah'tan hanımlar başkada biley bilmiyorum... Inşallah sevincimiz daim olur bebeklerimizi kucağımıza alırız...

Hayırlısı olsun canım bende evde test yapmıştm sonra doktora gittim ultrasyonda gösterdi bnmki
Benimde senin ki gibi problemlerim var. birde midem yanıyoo inş en kısa zamanda geçer bunlar bende ekimde gidicem doktora kalp atışları için inş. bir sorun çıkmaz. Rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.

Hamileliğini yeni öğrenen arkadaşlar sizinde hayırlısı olsun

Ben de bugün adeti bir gün geçmişken hamile olduğum öğrendim, değerim 36 çıktı. Biraz düşük çıktığı için endişe ediyorum. inşallah sorun olmaz

selamm ben de senin gibiyimm adetim 1 gün gectii 32 çıktı.....2 gün sonra 68 olmus bugunn....senin devam ediymuu gebeligin

Arkadaşlar Dr a gidenlerden test istediler mi ilk testleri yoksa kalp atışlarını duyduktan sonra mı istenir? Bilgisi olan

selamm ben de senin gibiyimm adetim 1 gün gectii 32 çıktı.....2 gün sonra 68 olmus bugunn....senin devam ediymuu gebeligin

Maalesef canım. Ben ilk ölçtürdüğümde 36, 3 gün sonrasında 175, bundan 5 gün sonra da 110 çıktı ve o gün kanama başladı, yani adetim 10 gün gecikmiş oldu. Kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim, çok üzgünüm.

Ama inşallah senin sorun yoktur. Sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini

Son düzenleme:
Beta Hcg değeri
Hanımlar adetimi 3 gün geçti bugün kan tahlili yaptım netleştirmek için beraber Hcg değerim 11582 çok yüksek değilim i ? Sizin ki kaç merak ediyorum yarın sabah Dr randevum var tahlili bugün aldım şaşırdım normal mi sizce ??

haftaya gidip kalp atışlarını dinlicez korkuyorum bi sorun çıkıcak diye... bide bi sorum olucak kızlar gebeligin ilk dönemlerinde cinsel ilişki durumu ne

geçmişş olsun canimm....en kısa zamanda bebeginin haberini alırsın inşaalhh.....ben 2 gün sonra birdaha ölçtürdüm 217 cıktııı doktor 3 kat katlamıs iyi dedii.......cuma günüü bir dahaa vercemm umarimm 600 leri görürümm hayırlısıylaa

Merhaba,
bende bu ay hamile kalan annelerdenim:) hayırlı olsun öncelikle sağlıkla al kucağını bebeğini. Kan değerini çok kafana takma bence. bende kendi kan değerime bakıp ikizdir dedim ama dün tek kese gözüktü.( içinden 2 tane çıkarı bebek bilmem tabi :) HErkese göre farklılık gösteriyormuş.
Günde 2 katı çıkıyorsa sıkıntı yok demektir.

benim: Sat 20 Ağustos
16 Eylül : 133,6
19 Eylül : 894,6
21 Eylül : 2687,7 çıktı.

Bu arada bende 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. çok korkuyordum kese gözükene kadar ama biraz içim rahatladı allaha şükür. Fazla düşünmemek en iyisi sanırım.

Çoğul gebelik olabilirmi demekten başka bir şey gelmiyor insanın aklına :) benimde değerlerim yüksekti gerçi ben dün tek kese gördüm bakalım tabi ilerde ne olur bilemem . 4,5 haftalık hamileymişim.

Sat : 20 Ağustos
16 Eylül : 133,6
19Eylül : 894,6
21 eylül : 2687,6
benimde değerlerim yüksekti ve 3 -4 kat çıkıyordu çoğul gebelik olabilir dedi ki senin oranın dahada çok inş kese görürsün veya keseleri :)

İNŞALLAH
ama bu sabah dr randevum vardı tek kese gözüktü ve sanırım üstüne görmüşüm bebek 6 haftalık civarında kalp sesi duyamadık hafta gel dedi yalnız bana progesteron verdi bebek biraz aşağıda dedi dinlen dedi kendini yorma falan korkuyorum biraz keyfim kaçtı inşallah bişey olmaz Allaha bırakıyorum bebeklerimiz Allaha emnaet...
Adet olduğumu sanmıştım bir gün sürmüştü o adet değil miş adet tarihime yakın döllenme olmuş oda biraz kanama yapmış
nezaman duyacağız kalp sesini çok korkuyorum yaa

Kalp atışı 6 haftadan sonra 9 hafataya kadar duyuluyor diyorlar seninkide buyuk htimal haftaya fln duyulur. yat dinlen ağır fln kaldırma allahın izniyle bir şey olmaz.

Kalp atışı 6 haftadan sonra 9 hafataya kadar duyuluyor diyorlar seninkide buyuk htimal haftaya fln duyulur. yat dinlen ağır fln kaldırma allahın izniyle bir şey olmaz.

inşallah Allah tamamına erdirsin ne diyeyim ki... kimsenin bebeğine bişey olmasın ama olursada Allah büyük bidaha verir demekten başka çare yok.

Ben de Eylülde hamile olduğumu öğrendim ama yine Eylülde bunun kimyasal gebelik olduğunu öğrendim
Herkese sağlıklıgünler

Kizlar cok sukur bgn keseyi gorduk ama benim 3 gundur kahverengi lekelenmem var az az, yani sariyle kahverengi arasi degisik bi akinti ve cok az oluyo
doktor progestan verdi ve dinlen bol bol dedi10 gun sonr tekrar kesenin buyume durumuna bakicak
sat a gore 4+4 haftalik hamileyim ve bgn keseyi gorduk buyuklugu 5.3 mm sizce normal mi
kahverengi lekelenmeyi neden yasiyorum acaba aranizda benim gibi olan var mi?
bebegimi tekrar kaybetmekten o kadar cok korkuyorum ki, 3 gundur olu gibiyim
hamile kalabilmek bi dert devam ettirebilmek ayri dert
hepimiz saglikla kucagimiza alabiliriz insallah bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…