Veee 18'inde dr gittim kesemizi gördük gözün aydın 5 haftalık hamilesin dedi.. Doktorun ağzından duymak içime su serpti .. sıkıntılarımı anlattım
Kabızlık
Göğüsüm inanılmaz derecede şişti
Göbeğim şiş ve sertleşti
sık idrara çıkıyorum
inanılmaz derecede susazıyorum
ve sol taraftaki kasık ağrısı
hepside normalmiş çok şükür bu hafta perşembe birdaha gideceğim bakalım bebeğin boyu ölçülünce kaç haftalık olduğunu daha net anlarız dedi inş. bi sorun sıkıntı olmaz
Çalışıyorum iş yerinde iki kez uyuklamışımarkadaş çaktırmdan uyandırdı sağolsun.. Geceleri sık idrar çıkmaktan uykumu alamıyorum
birde kabuslar .. Rüya görmeyen ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sık sık kabus görüyorum .. Endişelenmekten oluyormuş
sanırım bebeğimin kalp atışını duymadan rahatlamak yok bana .. Sigara içen biriydim önce bir iki derken vicdan azabından tamamen bıraktım şükür
Ben de bugün adeti bir gün geçmişken hamile olduğum öğrendim, değerim 36 çıktı. Biraz düşük çıktığı için endişe ediyorum. inşallah sorun olmaz
selamm ben de senin gibiyimm adetim 1 gün gectii 32 çıktı.....2 gün sonra 68 olmus bugunn....senin devam ediymuu gebeligin
kızlarr eylül ayında hamıle olduğunu ogrenler bukadarmıyız nerdesınızzz ...
Maalesef canım. Ben ilk ölçtürdüğümde 36, 3 gün sonrasında 175, bundan 5 gün sonra da 110 çıktı ve o gün kanama başladı, yani adetim 10 gün gecikmiş oldu. Kimyasal gebelik yaşadığımı öğrendim, çok üzgünüm.
Ama inşallah senin sorun yoktur. Sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini
herkese hayırlı olsun ıns kucağımıza almayı nasıp eder yaradan
Kizlar ben de dun hamile oldugumu ogrendim allaha cok sukur
ama o kadar tedirginim ki anlatamam cunku ben ilk bebegimi 3 ay once dusuk sebebiyle kurtajla aldirmak zorunda kaldim b turlu rahat rahat sevinemiyorum kalp atislarini duymadan da rahat edemicem heralde
size bisi sormak istiyorum benim beta hcg degerim yumurtlamadan sonra 15. Gun 392.3 cikti sizce bu deger normal mi? Doktor deger tam olmasi gereken gibi dedi 1 bafta sonra tekrar hormona bakip keseyi goruruz dedi
Beta Hcg değeri
Hanımlar adetimi 3 gün geçti bugün kan tahlili yaptım netleştirmek için beraber Hcg değerim 11582 çok yüksek değilim i ? Sizin ki kaç merak ediyorum yarın sabah Dr randevum var tahlili bugün aldım şaşırdım normal mi sizce ??
Çoğul gebelik olabilirmi demekten başka bir şey gelmiyor insanın aklına :) benimde değerlerim yüksekti gerçi ben dün tek kese gördüm bakalım tabi ilerde ne olur bilemem . 4,5 haftalık hamileymişim.
Sat : 20 Ağustos
16 Eylül : 133,6
19Eylül : 894,6
21 eylül : 2687,6
benimde değerlerim yüksekti ve 3 -4 kat çıkıyordu çoğul gebelik olabilir dedi ki senin oranın dahada çok inş kese görürsün veya keseleri :)
İNŞALLAH
ama bu sabah dr randevum vardı tek kese gözüktü ve sanırım üstüne görmüşüm bebek 6 haftalık civarında kalp sesi duyamadık hafta gel dedi yalnız bana progesteron verdi bebek biraz aşağıda dedi dinlen dedi kendini yorma falan korkuyorum biraz keyfim kaçtı inşallah bişey olmaz Allaha bırakıyorum bebeklerimiz Allaha emnaet...
Adet olduğumu sanmıştım bir gün sürmüştü o adet değil miş adet tarihime yakın döllenme olmuş oda biraz kanama yapmış
nezaman duyacağız kalp sesini çok korkuyorum yaa
Kalp atışı 6 haftadan sonra 9 hafataya kadar duyuluyor diyorlar seninkide buyuk htimal haftaya fln duyulur. yat dinlen ağır fln kaldırma allahın izniyle bir şey olmaz.
hayırlııı olsunnnnnnbanada su altındakii hamileik imzasini yaparmısınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?