Çok sevindimtebrikler İnşaallah kalp atışlarını da duyacaksın
ben de ilk hamileliğimde çok istemiştim ikiz ama ailede ikiz olmadığı için olursa mucize olurdu. biz de dün kesemizi gördük çok şükür
Merhaba arkadaşlar;Ben de bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim.Beta hcg 8400 civarı çıktı.Çok mutluyum.Doktor folbiol ile vifer denilen bir demir kapsülü verdi.Kullanan var mı acaba?Haftaya keseyi görmeye gideceğiz.Umarım görebiliriz.Allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah,devamını da sağlıkla getirsin.
merhaba hcg değerin çok güzel bu hafta da görebilirsin bu değerle hayırlı olsun. ben de folik asit kullanıyorum başka ilaç verilmedi.
Selam kızlarrr bende 6 eylülde öğrendim hamile olduğumu
SAT 5 Ağustos.
35izmir35 merhaba canım benim doktorumda bana folbiol verdi çocuk gelişimi için gerekli bir vitamin bu, günde 1 adet içiyorum bitince tekrar yazdır zararı yok herkese hayırlı olsun, bekleyenlerde müjdeyi duysun inşallah
Bana da başka ilaç vermedi doktorum, benim hcg 1000 çıktı sanırım 5 haftalık falanım :44:
Benimde sat 5 Ağustos :) ben 2 Eylül'de ögrendim 657 çıktı iki gun sonra da 1176 çıktı meger benim ikizlermis dün keseleri gördük :)
evet 5 haftalık civarı kese görünmeyebilir 2 hafta sonra daha net olur.
Ayy ne güzel maşallah tebrik ederim canım
Bende 2 eylülde hasta olacaktım 6 eylülde gebelik testi yaptım pozitifti, 7 eylülde de kan tahlili yaptırdım sonuç 1000, ama doktoruma gösteremedim telefonla öğrendim, haftaya gidicem keseyi görmeye inşallah, keseyi görmeden kimseye söylemiyorum
sadece eşim, annem, kayınvalidem ve en yakın arkadaşım bi de sizler biliyorsunuz
Aynen 2 Eylül adet günümdu ben hemen yaptım:) ins keseyi de görürsün cok TATLI geliyo o kesecik (ler) bile anneye:)
İnşallah canım
Ya acaba uçak seyahati yapsak tehlikeli olur mu Bayram da ailemin yanına Antalya ya gitmek istiyorum, doktoruma danışıcam :44:
Bi de pilotun kulağını çekeyim yavaş indirsin izin çıkarsa
ben en son 6 ağusda regl oldum 3 gün sürmüştü.. inşallah dediğin gibi keseyi görürüm bende hayırlısıyla
Benimde sat 5 Ağustos :) ben 2 Eylül'de ögrendim 657 çıktı iki gun sonra da 1176 çıktı meger benim ikizlermis dün keseleri gördük :)
Simdi gordum yazını yukarıda yazdığım gibi keselerim iki tane içlerindeki bebekler bile görünüyo Allah'ın hikmeti ya resmen mucize doktor bunlar gelişir artık dedi büyümüşler dedi cok mutlu oldum 2 hafta sonra kalblerini duymaya gidicez ins
bugun yolculuk vardi dün ikiz oldugunu anlayınca kaldı doktor çıkmayın uzun yol riskli dedi iste grlismeker bu kadar:)
canım yerleşme kanaması o kadar çok olmaz 2-3 damla şeklinde oda rengi pembe gibi geliyo ama herkezde yerleşme kanaması olmuyo sanırım senin stresten o şekilde olmuş olabilir birde kan değerlerine bi baktır kansızlık varsa adet kanaması az gelir canım yinede için rahat edecese bi doktora git istersen inşallahh sende biran önce hamile kalırsın allahım kimseyi kucağı boş bırakmasın.. birde senden ricam var bebek olayını fazla düşünme kafaya takarsan olmazz.. akışına bırak bak o zaman nasıl oluyo görüceksin
hmm haklısın,çünkü bende yerleşmenin az olduğunu duymuştum ama bi ihtimal dedim işte..bugunde tık yok bende yarın mutlaka gidicem.evet psikolojik olabilir çok şüphe ettim ilk defa.zaten kansızlık problemimde var benim dediğin çıkabilir sorucam yarın dr.a...he birde benim bu bekleyişim 2.bebeğe oluyo, 9 yaşında bi kızım var o çok istediği için artık istiyoruz bizde.üç aydırda bir durum yok anlıyacağın...bide korkum 9 yıl ara vermiş olmam.acaba rahim ne zaman toparlanır bilmiyorumçokta ara verdim korkuyorum da...teşekkür ederim beni bilgilendirdiğin için ayrıca çok sağol :)
ay ne güzel :) çifte mutluluk ya
canım ne kadarlık senin bebişler
Daha 5+2 teyzesi minnaciklar resimleri bile var yuvarlak yuvarlak kese:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?