Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Kızlar günaydın
Progestan iğnelere daha fazla dayanamadım tasdan dan aldığım cesaretle bugün bende gittim kontrole. 2 kesemizi gördük çok şükür önümüzdeki hafta kalp atışları için kontrole çağırdı doktor ve progestan iğneden kurtuldummm jel verdi @dreamonn

Kızlarr günaydın 6.gün degerim 60 bugün 9.gün degerim 203 nasıl sizce cok mu artmış:)

Kac gün oldu transferin yapılalı cnm hayırlı olsun ins

Ben de progestan fitil kullaniyorum.Nefret ediyorum.Hadi evdeyim kolay oluyor da omrumu evde mi gecirecegim?Fitili ve jeli ben her yerde kullanamam ki.İgne ne kadar can acitiyor bilmiyorum ama umrumda degil igneyi tercih ederim ya da niye bu progestani hap olarak kullanamiyoruz?Bunu kullanmaktan ne zaman kurtulacagiz acaba bilen var mı?

İğneyi vurulsan inan böyle düşünmezsin tam 24 gündür iğne vuruluyorum ve kalçamın üzerine zor oturuyorum ağrıdan. Kan sulandırıcı da kullandığım için kan oturuyor artık iğne yerlerime mosmor ve beze beze heryerim. Jeli gece yatarken ver sabaha kadar vücut alması gerekeni alır zaten illa gün içinde veya sabah verilecek diye bir zorunluluk yok ki.

Canm senin ikizmiş ben tek embriyo aldm ikiz olma ihtimali olur mu ki ya
Çok belli olmaz dedi doktor ama evet oran biraz yüksek normale göre. Gerçi erkek veya iri bebekte değerin yüksek çıkmasına sebep olabiliyormuş

Fitili gunde uc kere kullaniyorum.Jeli de oyle dusundum daha once kullanmadigim icin.

Fitili gunde uc kere kullaniyorum.Jeli de oyle dusundum daha once kullanmadigim icin.
Valla bende biraz önce eczaneden aldım içinde tek kullanımlık 15 ad jel varmış bende ne kadar kullanıcaz dedim, tek kullanımlıkmış günde bir kere.

Benim doktorumu beni halen çağırmadı da o yüzden merak içinde bende bekliyirum
Sen keseyi görmeye gitmedin mi daha? Valla bende tüp bebek doktoruma gitmedim dışardan başka bir doktora gittim kendim randevu aldım. Tak etti artık kese görünmesede en azından progestan yerine jel kullansam olur mu onu sorayım dedim çk şükür keseler de göründü

cnm bn hem jel hem igne kullaniyorum,snn sadece igne miydi?

Valla bi kere tüp doktoruma gideyim dedim sonra zaten devam etmeyi düşünmüyorum maddi olarak aşıyor bizi artık bi de kimse tedavi ile olduğunu bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…