benim transferim regli den sonra 19.gün yapıldı, resmi gördüm okudum, bilemedim bende yaValla benim regl ve yerleştirme günü pek birşey fark etmiyo ikisine göre de bugün 4+3 üm zaten birine göre 4+4 yani 1 gün fark ediyo bakalım. Haber veririm tabikii bende bi yerden bakmıştım dur link buliym yollicam.
İki kesene maşallah. Allah tamamına erdirsin inşallah.Gokbenn dreamon_luthien kızlar günaydın, dün gittim kontrole, iki tane kese gördük çok şükür , iki hafta sonra gel dedi kalp atışlarını duyalım keseleri görünce içim biraz rahatladı, o an sadece dua ettim, isteyen herkese dua ettim, rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah,
Benimki de 19. Gün oldu. Resim ne iş anlamadım?benim transferim regli den sonra 19.gün yapıldı, resmi gördüm okudum, bilemedim bende ya
amin canım inşallah, allah hepimize nasip etsin, tamamına erdirsin inşallahİki kesene maşallah. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Amin canım.amin canım inşallah, allah hepimize nasip etsin, tamamına erdirsin inşallah
ilgili konuyu netten bulup, resmini çekip eklemiş onu demek istedimBenimki de 19. Gün oldu. Resim ne iş anlamadım?
benim sat ve transfer tarihine göre hesaplama yaptığımda ikisi de 4+5 çıkıyor..ama sizin 5.gündü ondan bikaç gün farkeder belki benim 4.gün emriyo idi.benim transfer reglin ilk gününden sayarsak 17.gün olmuş.http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html?m=1
Bu linke transfer tarihini girince tahmini doğum tarihini fln veriyo
evet canım aynı gün transferiyiz. bel ağrısı ve kasık ağrısı hep var ama sonradan gelişen yumurtalardandır diye düşünüyorumBende de feci bel ağrısı var. Aynı gün olmuştuk değil mi?
gözün aydın canım tebrik ederimKizlar kan sonucunu sabah ogrendim pozitifmis10.gün degeri 68.25.Dr.10.gun icin iyi bir deger dedi.Tabi insan agiz tadiyla sevinemiyor ya su olursa ya bu olursa diye.Bakalim degerler katlanarak artacak mi?Mudurumu aradim.Hocam ne zaman geleceksin?dersler bos geciyor dedi ve daha bir suru birbir.Saat 10'da sonucu ogrendim.11 olmadan strese soktu beni
nerde yaşıyorsun? alanın ne bilmiyorum ama özel ders verebilirsin akmasa da damlar..gozun aydin cnm,bn işi birakicam sanirim ailem eşim istemiyor.ozeldeyim zaten..
diyarbakirdayim ev kredisi de veriyoruz,yani aslinda ihtiyacimiz var ama sanirim birakicam,subatta zaten insallah atanicam..o zmna kadar bebegim 5aylik olur,bana mani olmaz insallahnerde yaşıyorsun? alanın ne bilmiyorum ama özel ders verebilirsin akmasa da damlar..
inşallah rabbim gönlüne göre versindiyarbakirdayim ev kredisi de veriyoruz,yani aslinda ihtiyacimiz var ama sanirim birakicam,subatta zaten insallah atanicam..o zmna kadar bebegim 5aylik olur,bana mani olmaz insallah
canım ilaçlardan dolayı oynama olabiliyormuş. bu yüzden zaten adet gecikmesini değil hcg sonucunu dikkate alıyorlar.Kızlar bişey soracaktım. Transfer olduk diyelim adet günümüz yine herzamanki döngüsündeki gün mü oluyor yoksa oynuyor mu? Benim adet günüm saat gibidir ve doktorun istediği tahlilden bir hafta önce. Ordan da anlaşılabilir sanki.
amin cnm Allah razi olsn cumlemizin.inşallah rabbim gönlüne göre versin
Anladım canım sağol.canım ilaçlardan dolayı oynama olabiliyormuş. bu yüzden zaten adet gecikmesini değil hcg sonucunu dikkate alıyorlar.
Tesekkur ederim.Darisi bekleyen herkesin basina olsun.İnsallah devami da gelir.gözün aydın canım tebrik ederim
Ah ah bu sıkıntıyı ceken bilir.Allah yardimcin olsun.diyarbakirdayim ev kredisi de veriyoruz,yani aslinda ihtiyacimiz var ama sanirim birakicam,subatta zaten insallah atanicam..o zmna kadar bebegim 5aylik olur,bana mani olmaz insallah
amin cnm.gecen yil kil payi kacirdim atanmayi,kesin olur diye de ev aldik o arada,artik esim bi sekilde vermeye caliscak,yapacak bisey yok..bebegim su an daha onemliAh ah bu sıkıntıyı ceken bilir.Allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?