Eylül 2016 transfer sonucu bekleyenler..

Kanda mı baktırdın canım, hemen ümitsizliğe kapılma gününde git bir kan tahlili yaptır hiç belli olmaz ne olacağı. Olmazsa da vücudunu kafanı dinlendirir tekrar denersin üzme kendini canım :110:

benim de test günüm yarın, korkumdan idrar testi yapmadım ben de, hatta evde vardı bir tane. bazı belirtiler hissediyorum ama ilaçlardan ya da psikolojik olabilir tabi. Ben de hafif gribim sanırım. Gribin belirtilerini bile hamilelik mi acaba diye düşünüyorum bazen. Yarın öğrencem bakalım, hakkımızda hayırlısı. Hamile olanlardan özellikle dua bekliyorum.
Bende bugün öğrendim kesin sonucu perşembe tekrar test istedi doktorum. Dualarım seninle yarın güzel haberlerini bekliyoruz seninde.

Ay canım teşekkür ederim içim rahatladı. Ben arka arkaya hapsiriyorum :KK43: Ben yarın test yapmayı düşünüyorum .çok stresli beklemek dayanamiyorum
Yarin 6.gun oluyor bizim cok erken degil mi cikmayabilir bence sonra kendini bosuna yiprasmis olursun. Bana dr test icin 30 eylul dedi. 15gun sonrasi yani trasferden 5.gun emriyosu icin cok uzun bi bekleme sureci gibi ama dondurulmustu benimki belki ondandir diorum. Ama bende 30na kadar bekleyemem heralde 12.gun falan yaptirabilirim testi.

Bide bnm yaptigim en buyuk hata trasferimin 3.gunu is arkadasimla tartisip bosuna stres ve uzuntu yasamam oldu. Stres bu donemde en buyuk dusman diyorlar ama ben stresi inanilmaz yasadim. Agladim uzuldum baya. O gun umarim olumsuz etkilememistir bebegimi. Yani basta dedigim olumsuz hissediyorum tribi o yasadigim olaydan sonra basladi. Bakalim hayirlisi Allaha emanet bebegim umarim guclu direclidir ve benimledir.

Yarin 6.gun oluyor bizim cok erken degil mi cikmayabilir bence sonra kendini bosuna yiprasmis olursun. Bana dr test icin 30 eylul dedi. 15gun sonrasi yani trasferden 5.gun emriyosu icin cok uzun bi bekleme sureci gibi ama dondurulmustu benimki belki ondandir diorum. Ama bende 30na kadar bekleyemem heralde 12.gun falan yaptirabilirim testi.
Aa niye öyle dediler bana 25 dediler . Ben çok sabırsız biriyim varsa da yoksa da öğrenmek istiyorum

Aa niye öyle dediler bana 25 dediler . Ben çok sabırsız biriyim varsa da yoksa da öğrenmek istiyorum
Valla diorum ya anlamadigim ve merak ettigim o kadar cok sey varki... 5.gun emriyosu dondurulmustu 1 aylik dinlendirmisti dr um yumurta toplamadan sonra. Acaba ondan mıdır diorum o kadar uzun aralik. Su halsizlik ve ates icin aradigimda dr um olabilir ilaclarin etkisi. Hicbi belirtisi olmaz bu isin suanda cok erken dedi. Yani yine deli sorularla kaldim senin taze emriyomu canim?

Valla diorum ya anlamadigim ve merak ettigim o kadar cok sey varki... 5.gun emriyosu dondurulmustu 1 aylik dinlendirmisti dr um yumurta toplamadan sonra. Acaba ondan mıdır diorum o kadar uzun aralik. Su halsizlik ve ates icin aradigimda dr um olabilir ilaclarin etkisi. Hicbi belirtisi olmaz bu isin suanda cok erken dedi. Yani yine deli sorularla kaldim senin taze emriyomu canim?
Yok canım benimkide dondurulmuş embriyo . Ben 5.gün embriyosu 10 gün sonra öğrenilir diye biliyorum . Hangi merkez canım

Yok canım benimkide dondurulmuş embriyo . Ben 5.gün embriyosu 10 gün sonra öğrenilir diye biliyorum . Hangi merkez canım[/QUOTE
Cok enteresan yaa... bende internet de oyle okudum hep. 5.gunse 10.gun test 3.gunse 12.gun test ama bana 30 eylul dediler. Bahceci bnm merkez. Senin?

Cok enteresan ya... bende internet de oyle okudum hep 5.gun emriyosu 10.gun 3.gun se 12.gun diye. Ama bana 30 eylul dediler anlamadim. Bahceci bnm merkez. Senin?

Brüksel tup bebek merkezi canım .

Cok enteresan gercekten sartlar ayni tarihler farkli. Bakalim hakkimizda hayirlisi. Bnm trasfer reglimin 19.gunu yapilmisti. Acaba orda mi bi fark olusuyor? Birde sunuda hic anlamiyorum. 27 gunde bir adet goren birisi olarak bu cuma zaten gunum geliyor yani gebelik olismadiysa bu cuma regli olacagim. Taa 30u neden onu anlayamiyorum. Gerci bu tedavi surecinde sasmayan regli gunlerim 5 gun one one atmaya basladi. Cok karisik isler bunlar. Dusundukce yeni sorular :) sagsalim bebeklerimize kavusuruz insallah.

Cok enteresan gercekten sartlar ayni tarihler farkli. Bakalim hakkimizda hayirlisi. Bnm trasfer reglimin 19.gunu yapilmisti. Acaba orda mi bi fark olusuyor? Birde sunuda hic anlamiyorum. 27 gunde bir adet goren birisi olarak bu cuma zaten gunum geliyor yani gebelik olismadiysa bu cuma regli olacagim. Taa 30u neden onu anlayamiyorum. Gerci bu tedavi surecinde sasmayan regli gunlerim 5 gun one one atmaya basladi. Cok karisik isler bunlar. Dusundukce yeni sorular :) sagsalim bebeklerimize kavusuruz insallah.
Canim kullandigimiz ilaçlar zaten regl geciktiriyor o yüzden öyle düşünme. Benim adetin 25. Gunu transfer ama günle alakalı değil ki alla alla bende şaşırdım niye öyle demişler

Canim kullandigimiz ilaçlar zaten regl geciktiriyor o yüzden öyle düşünme. Benim adetin 25. Gunu transfer ama günle alakalı değil ki alla alla bende şaşırdım niye öyle demişler

Dogru soyluyorsun ilaclar engelliyordur. Benim tarihim cok gec gercekten heryerde 10.gun yaziyor. Bilemedim olsunda gec olsun problem degil ama bide suda akla geliyor eger 10gun cikiyorsa neden 5gun daha ilac igne kullanalim ki. Neyse hayirlisi olsun. Igne kullaniyormusun sen canim? Ben progestan kullandım trasferden 5gun once basladim aksamlari 1doz. Ama artik dayanamadim agrisina bacagimi oynatamaz hale gelince dr bigun yap bigun jel yap diye tedaviyi degistirdi. Ikisininde icerigi ayni dedi. Ama vicdanimda rahat etmiyor, ya igne daha iyise ve ben acidan yaptiramadigim icin olumsuz olursa diye. Dunden itibaren ignemi 1er gun araliklarla yapmaya basladim.

Dogru soyluyorsun ilaclar engelliyordur. Benim tarihim cok gec gercekten heryerde 10.gun yaziyor. Bilemedim olsunda gec olsun problem degil ama bide suda akla geliyor eger 10gun cikiyorsa neden 5gun daha ilac igne kullanalim ki. Neyse hayirlisi olsun. Igne kullaniyormusun sen canim? Ben progestan kullandım trasferden 5gun once basladim aksamlari 1doz. Ama artik dayanamadim agrisina bacagimi oynatamaz hale gelince dr bigun yap bigun jel yap diye tedaviyi degistirdi. Ikisininde icerigi ayni dedi. Ama vicdanimda rahat etmiyor, ya igne daha iyise ve ben acidan yaptiramadigim icin olumsuz olursa diye. Dunden itibaren ignemi 1er gun araliklarla yapmaya basladim.
Canim ben progestan fitil olarak kullanıyorum bende rahim kalınlığı problemi var ben biraz fazla ilaç kullanıyorum . 6 estrofem 3 tebokan Fort 2 adet climara fort bant . Asprin folbiol bir de kan pihtilasmasi olduğundan oksapar iğne. Benim rahim ince 2 aydır nedense zor kalinlasiyor :( adetin 25. Gunu istenilen seviyeye gelebildi .

Merhabalar. Bende transfer sonucu bekleyenlerdenim. Trasferim 15 eylulde yapildi. Bugun transfer gununu saymazssak 5.gun. suana kadar hep bi belirti aradim fakat ufak tefek kasik batmalari halsizlik ve ates hissiyati soz konusu (olctugumde atesim 37.5 ama ben kendimi 40derece gibi yaniyor hissediyorum) bunlarin disinda lekelenme yada akinti gibi birsey yok. Cok okudum insanlar baya bsy hissediyor hissedenlerin kimi hamile kimi psikolojik yasiyor. O yuzden bende birturlu karar veremiyorum bunlar belrti mi yoksa psikolojik mi diye. Kendimi hernekadar dinlememeye calissamda bu pek mumkun olmuyor. Bnmle ayni pskilojiye sahip insanlarla konusmanin iyi geleceğini dusunup yazmaya karar verdim. Umarim sonuc bekleyen herkes pozitifi görürüz. Sevgiler.
Umarım hamile olduğunuz içindir ama doktorum progesteron ve östrojenin yüzümde yanma hissi,vucut isisinda artis,halsizlik,kabizlik,şişkinlik,adet ağrilarına benzer gaz şikayetleri yaşayacağımı ,hamilelik ile karıştırmamam gerektiğini soyledi.Yuklendigi gun dahil 3 gun rahim icinde ilerliyor,tutunuyor,7.gun de hcg yi salgilamaya basliyormus aslinda ama hcg seviyesi hamileligin saglikli olup olmadigi konusunda bilgi verdigi icin 12.gun duzey tam anlasildigi icin test gunu olarak belirleniyormus.

Canim ben progestan fitil olarak kullanıyorum bende rahim kalınlığı problemi var ben biraz fazla ilaç kullanıyorum . 6 estrofem 3 tebokan Fort 2 adet climara fort bant . Asprin folbiol bir de kan pihtilasmasi olduğundan oksapar iğne. Benim rahim ince 2 aydır nedense zor kalinlasiyor :KK43: adetin 25. Gunu istenilen seviyeye gelebildi .

Allah yardimciniz olsun. Cektigimiz sikintilarin karsiligini insallah aliriz.

Back
X