canım yavaş yavaş azaldı benim kusmalar çok şükür , inanmazsın 10 kilo verdim . yeni yeni yemeeye başladım bakalım alacak mıyım kilo :)Kızlarr durumlar nasıl ? Valla ben tekrar kusmalara başladımm :) 10+4 günlüğüm. Sizler ne durumdasınız. Kilo falan aldınız mıııı
Biz de bugün 10+4 olduk :) valla benim bulantim çok oluyor ama kusma yok şükür canım. Ama yemek çok az yiyebiliyorum 1 kilo almışım bende bugüne kadar. Şimdilik iyi gidiyoruz bakalım inşallah mide bulantılarımiz da geçer bir an önceKızlarr durumlar nasıl ? Valla ben tekrar kusmalara başladımm :) 10+4 günlüğüm. Sizler ne durumdasınız. Kilo falan aldınız mıııı
canım büyüklerimizin dediği gibi diyeyim sana : bunlar normal süreç 3 aydan sonra yavaş yavaş geçer rahatlarsın , haklılar galiba :) :) ben çok verdim kilo canım yaa mideme hiç birşey gitmiyordu düşün her 10 dk da bir çıkartıyordum herşeyden tiksinmiştim artıkayy 10 kilo vermişsinnnn, ben 64 küsürle hamile kaldım şimdi 63 kilo falanım ama dikkat ediyorum. belli bir süre kilo almak istemiyorum.
Ya aslında çok kusmuyordum ama iştahım ve midem bulantım çok oldu. Bu sabah neden se uzun zaman sonra tekrar başladım :) Hayırlısıyla doğururz inşallahhh canımm :)
Canım sen ne kadarlıksın ? Takvim yapsaydın kız :)Selam kızlar bende haxımsızlık sorunu yaşayanlardandım. Az ve sık yemek çok iyi geldi bu süreçte herkese tavsiye ederimmm
Takvim yapmayı bilmiyorumki :) ben 10.haftamadyım aramız çok yakınmışCanım sen ne kadarlıksın ? Takvim yapsaydın kız :)
canım isminin üzerine gel , tıkla . oradan kişisel bilgilerin çıkacak, aşağı doğru indiğinde ' hamilelik takvimi ' diyor.oraya tahmini doğum tarihini aralarına - işareti koyarak yaz sayfanın el altına gel ' değişikleri kaydet ' e tıkla oluyor :)Takvim yapmayı bilmiyorumki :) ben 10.haftamadyım aramız çok yakınmış
Ozelemi gidiosun canım? Çoğu doktor soylemio benim doktorumda sormadan söylemio özele gidiyorum çok iyi bi doktor ama çok çok ayrıntı konuşmuyoruz. Benim sağlık ocaginda ki ebem bu tarz şeylerden bahsedio günde bi avuç fındık ceviz ye yeşil yapraklı sebzeleri sirkeli suda bekletip ye kedi ve kopeklerden uzak dur :)Kızlar günaydın. Kafama takıldı bisey sormak istiyorum size. Ben doktoruma çok güveniyorum bebekle ilgili cok guzel bilgiler veriyo detayli. Ama bana gelince yemem yememem gerekenlerle ilgili zerre biseu soylemiyo. Bebegi goruyoruz ve bitiyo randevu. Sizinkiler nasil geciyo baska doktor bakmalimiyim
Sorarsaniz genel soyler. Detayli istiyorsaniz diyetisyene gitmeniz gerekir.Kızlar günaydın. Kafama takıldı bisey sormak istiyorum size. Ben doktoruma çok güveniyorum bebekle ilgili cok guzel bilgiler veriyo detayli. Ama bana gelince yemem yememem gerekenlerle ilgili zerre biseu soylemiyo. Bebegi goruyoruz ve bitiyo randevu. Sizinkiler nasil geciyo baska doktor bakmalimiyim
Ya guvenmesem doktora degisicem ama iyi bi doktor tek eksiği buOzelemi gidiosun canım? Çoğu doktor soylemio benim doktorumda sormadan söylemio özele gidiyorum çok iyi bi doktor ama çok çok ayrıntı konuşmuyoruz. Benim sağlık ocaginda ki ebem bu tarz şeylerden bahsedio günde bi avuç fındık ceviz ye yeşil yapraklı sebzeleri sirkeli suda bekletip ye kedi ve kopeklerden uzak dur :)
Tek eksiği bu olsun canım iyiyse değiştirme bazı doktorlara sordukca cevap werirler sen aklına takilan şeyleri sor cewaplicaktir.Ya guvenmesem doktora degisicem ama iyi bi doktor tek eksiği bu
Selamm ben ikili test yaptirdim kan sonuclarini bekliyorum muaynede de yuksek ihtimalle erkek dedi bakalim :)Selam kızlar ne durumdasiniz? Cinsiyetleri ogrenenler kimler?
Kızlar günaydın. Kafama takıldı bisey sormak istiyorum size. Ben doktoruma çok güveniyorum bebekle ilgili cok guzel bilgiler veriyo detayli. Ama bana gelince yemem yememem gerekenlerle ilgili zerre biseu soylemiyo. Bebegi goruyoruz ve bitiyo randevu. Sizinkiler nasil geciyo baska doktor bakmalimiyim
Selam kızlar ne durumdasiniz? Cinsiyetleri ogrenenler kimler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?