O zaman 23 mm oluyor canım hep cm olarak yazıyorlar ama ben mm olarak çeviriyorum onu :) senin kese boyutun kaçtıMm yazan bir şey varmı tatlım
Son gittiğimde 14.0mm olmuştu ondan önceki gittiğimde 11.2mm di 3gunde 14olmustuO zaman 23 mm oluyor canım hep cm olarak yazıyorlar ama ben mm olarak çeviriyorum onu :) senin kese boyutun kaçtı
İyi artmış canım kalp atışı duyulduktan sonra önemli olan bebeğin boyu oluyormuş canım :)Son gittiğimde 14.0mm olmuştu ondan önceki gittiğimde 11.2mm di 3gunde 14olmustu
Doğana kadar doğduk tan sonra da büyüyene Kadar hep bir şeyler de evham yapmaya devam digmiİyi artmış canım kalp atışı duyulduktan sonra önemli olan bebeğin boyu oluyormuş canım :)
Annelik böyle birşey heralde canım hayatımız hep birşeylere evham yapmakla geçecek sanırım ama olsun bunlar güzel şeyler :)Doğana kadar doğduk tan sonra da büyüyene Kadar hep bir şeyler de evham yapmaya devam digmi
Aynn tatlımAnnelik böyle birşey heralde canım hayatımız hep birşeylere evham yapmakla geçecek sanırım ama olsun bunlar güzel şeyler :)
Aynen öyle bi tane 5 yaşında oğlum var gece 6 7 defa uyanip bakıyorum.Doğana kadar doğduk tan sonra da büyüyene Kadar hep bir şeyler de evham yapmaya devam digmi
Canım ben 12.haftaya girdim hala öyleyim ve ne yazık ki ne denediysem olmadı. Kraker ayva meyve sebze hiç bir işe yaramadıMerhabalar
Bende 9. Haftamdayım. Mide yanması ve ağzımda hep çamur gibi bir tatla günlerim. Geçiyor tavsiyesi olan var mı
Biraz azalması bile Harika mutlu oldum çünkü 9 ay bu çamur tadıyla naparım diyordum artıkCanım ben 12.haftaya girdim hala öyleyim ve ne yazık ki ne denediysem olmadı. Kraker ayva meyve sebze hiç bir işe yaramadışimdi şimdi biraz azaldı galiba 12.haftadan sonra düzeliyor dedikleri doğru yani inşaallah
Evet canım çok şükür biraz azaldı şu haftanın geçmesini istiyorum bir an evvel daha iyi olurum ümidiyle. Ben genelde süt içiyorum canım soda tüketiyorum sürekli, hem mideme iyi geliyor hem su da içemiyordum onun yerine doktor sodayı önerdi. Sen de bir dene istersen belki iyi olurBiraz azalması bile Harika mutlu oldum çünkü 9 ay bu çamur tadıyla naparım diyordum artık
Evet canım çok şükür biraz azaldı şu haftanın geçmesini istiyorum bir an evvel daha iyi olurum ümidiyle. Ben genelde süt içiyorum canım soda tüketiyorum sürekli, hem mideme iyi geliyor hem su da içemiyordum onun yerine doktor sodayı önerdi. Sen de bir dene istersen belki iyi olur
Seni çok iyi anlıyorum canım Allah yardımcımız olsun ne diyeyimHımmm soda içmedim deniyorum hemen sanki bir kuzuyu kendi başıma yemiş gibiyim
Canim o yanma bende de oluyo yedigin bazi seyler cogaltiyo onlara dikkat et bana naneli seker sakiz iyi gelioduMerhabalar
Bende 9. Haftamdayım. Mide yanması ve ağzımda hep çamur gibi bir tatla günlerim. Geçiyor tavsiyesi olan var mı
Hayirlisiyla kalp atislarinida duyarsin insallah cnm sakin kalmaya calis . Bende ilk ogrendigimde 6 haftaydi ve heran adet olmayi bekliyodum agrim vardi. Sonra gecti ve bu iki gundur rahime zonk zonk vuran sancilar gelio gecio. Rahim buyuyo. Kimisi fazla kimisi az hisseder.Merhabalar benim Doğum ekim gözüküyor ama siz eylül anneleri olarak biraz daha tecrübe olarak öndesiniz ve size sormak istediğim bi sıkıntım var
Hiç miğde bulantım olmadı çok şükür ama karın ve kasık agrısı oluyordu bugüne kadar hatta karnımda kısım kısım acıma hissi oluşuyordu keseyi gördük ama henüz kalp atışı ve bebeği görmedik perşembe bunun için tekrar gidicem ama benim sorunum bugün sabah kalktığımdan beri ne agrı ne sancı hiç bişey kalmamış bende tek hissettiğim göğüs hassasiyeti devam sizce vücudum alıştığı için mi agrılar kesildi herşey yolundamıdır yani içim içimi yiyor çok tedirginim bu şekilde olan varmı aranız da acaba.
İnşallah canım öyledir sabahtan beri içim içimi yiyor agzımda falan ucuk çıktı yarına randevu aldım bi gidip görmek istiyorum çok huzursuzum çünkü herkesin duasına çok ihtiyacım nolursunuz kızlar dualarınızda beni unutmayın yarın herşey yolunda olsunHayirlisiyla kalp atislarinida duyarsin insallah cnm sakin kalmaya calis . Bende ilk ogrendigimde 6 haftaydi ve heran adet olmayi bekliyodum agrim vardi. Sonra gecti ve bu iki gundur rahime zonk zonk vuran sancilar gelio gecio. Rahim buyuyo. Kimisi fazla kimisi az hisseder.
Hımm doğru diyorsun canım ben az ve sık yemeye başladm birde hafif besleniyo um bayağı azaldı hatta en çok limonlu çorbalarda geçiyorCanim o yanma bende de oluyo yedigin bazi seyler cogaltiyo onlara dikkat et bana naneli seker sakiz iyi geliodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?