inşallah geçer canım kısa zaman da ben bi de bulantı için sabah kalkar kalkmaz çizi yiyorum tuzlu diye beklemiyorum fazla ac hemen kahvaltı sonra ağzıma çizi atmadığım da öğürtü oluyo kusma yok ama kusacak gibi oluyorum geçecek inşallah genel de 12 hafta olunca geciyo diyolar inşallah geçerCanım şuan 10 haftalık oldum ama hiç bir çare bulamadım bi kaç gündür bulantılarım iyiydi 2 gündür yine fenayım
İnşallah canım benim için şuan en önemli sorun kabızlık sorunu. Bulantıya alıştım artıkinşallah geçer canım kısa zaman da ben bi de bulantı için sabah kalkar kalkmaz çizi yiyorum tuzlu diye beklemiyorum fazla ac hemen kahvaltı sonra ağzıma çizi atmadığım da öğürtü oluyo kusma yok ama kusacak gibi oluyorum geçecek inşallah genel de 12 hafta olunca geciyo diyolar inşallah geçer
Günaydın canım doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şükürÇoktan duyulur canım artık zaten en geç 9 haftaya kadar bekletiyolar
inşallah mutlu mutlu gelirsin
Ayyy bak demiştim sana ne kadar sevindim darısı bana inş perşembe günGünaydın canım doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şüküro kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :)
Valla boşuna evham yapmışım ama elde değil işte :) çok hafif hareket bile etti kuzum gelişimi falan normalmiş ay çok sevindim valla. İnşallah canım darası başına sende perşembe günü görürsün bence hiç telaş yapma :)Ayyy bak demiştim sana ne kadar sevindim darısı bana inş perşembe gün
İnş tatlım doktor herşey normal dedi ama yinede acaba lar kafamda fır dönüyor senin sat neydi tatlım kaç gün var aramızda ve bat inValla boşuna evham yapmışım ama elde değil işte :) çok hafif hareket bile etti kuzum gelişimi falan normalmiş ay çok sevindim valla. İnşallah canım darası başına sende perşembe günü görürsün bence hiç telaş yapma :)
Sat 11 aralıktı canım. O acabalar bende de vardı canım ama bebeği de stres yapıyoruz böyle en iyisi biraz daha sakin olmak galiba becerebilirsek :)İnş tatlım doktor herşey normal dedi ama yinede acaba lar kafamda fır dönüyor senin sat neydi tatlım kaç gün var aramızda ve bat in
Günaydın canım doktordan geliyoruz. Kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şüküro kadar değişik bir duygu ki oturup ağladım sevinçten :)
Canım boş gebeligin belirtisi yok sadece ultrason da belli oluyor lekelenme bazılarında oluyor bazılarında olmuyormuş bnde aynı durumdayım ayın 16randevu doktorm bunu düşünmek hiç olmayan bir şeyi düşünerek yapabilirsin beyninde kura kura dedi bana canını minigimize strese sokma herşey Rabbim dn güzel haberlerle gel sende inş tatlımgünaydın kızlar iyi hafta sonları biz geçen hafta çarşamba günü gittik 6+1 iken kese var ama henüz bebek yok dedi gözükmeyeblir normal dedi alttanda bakmak istemedi ama meraktan çatlıyorum acaba boş gebelik mi diye boş gebeik belirtisi falan varmı yani benim gögüslerim hasssas yorugunluk var uykusuzluk var lekelenme kanama çok şükür yok yani korkmalımıyım çok stres yapıyorum 13 şubat randevumuz bilgisi olan akıl verse biraz ?
Aramızda 5gun var tatlım bnmde sat16 Aralık'tiSat 11 aralıktı canım. O acabalar bende de vardı canım ama bebeği de stres yapıyoruz böyle en iyisi biraz daha sakin olmak galiba becerebilirsek :)
Gerçekten çok güzel bir duyguymus canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hergun gidip kalbini dinleyesim var kuzumun :)Ben sana demiştim çoktan duyulur diye öyle oluyo insan mutluluk duygu patlaması yaşıyorsun ben 6 haftalıkken duydum bi daha gitmedim doktora esim de görev de olunca bugün gelecek esim Allah in izniyle bende gidebilirsek bi görmek istiyorum :)
Az varmış aramızda canım :) sen duydun mu kalp atışlarını :)Aramızda 5gun var tatlım bnmde sat16 Aralık'ti
Hayır ayın 16 sında randevu 5gun kaldı bekliyrzA
Az varmış aramızda canım :) sen duydun mu kalp atışlarını :)
Heheehhe tahmin bile edilmeyecek bir mutluluktur eminim inş bnde ve diğer arkadaşlar da yaşar bu duyguyu tez zamandaGerçekten çok güzel bir duyguymus canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Hergun gidip kalbini dinleyesim var kuzumun :)
Kese boyutun ne kadar olmuş canımA
Az varmış aramızda canım :) sen duydun mu kalp atışlarını :)
Sen 8. Haftanın içindesin canım duyarsın aslında :) ayda bir mi çağırdı doktorun bana biraz geç gibi geldi benimki 2 haftada bir çağırıyorHeheehhe tahmin bile edilmeyecek bir mutluluktur eminim inş bnde ve diğer arkadaşlar da yaşar bu duyguyu tez zamanda
6sinda gitmiştim 10gun sonra tekrar gel dedi 16gtcm cnmSen 8. Haftanın içindesin canım duyarsın aslında :) ayda bir mi çağırdı doktorun bana biraz geç gibi geldi benimki 2 haftada bir çağırıyor
2.33 cm diye birşey yazıyor canım o dimi kese boyutuKese boyutun ne kadar olmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?