Hosgeldin canimSelam arkadaşlar evde testte çift çizgi çıktı adetimë 3 gün var bende aranıza katıldım insallahhh
Hosgeldin canimslmmm bende geldim
Mide bulantısı yok bende şükür ama göğüs hassasiyeti fazlaca ben hamile olduğumu göğüslerim den anlıyorum zaten :)Benim miydem bulaniyo ama o kadar kotu deilim canim yemek yiyebiliyorum goguslerim cok aciyo dokunamiyorum bile bide benim belim cok agriyo
Çıkmış kizz ben yapamıyorummbenimde ikinci, ilkini de yine kadınlar kulübünde gün gün takip etmiştim hayılısıyla sonuna erelim inşallah
*** kızlar bende neden altta gebelik günlüğü çıkmıyor
Çıkmış kizz ben yapamıyorumm
Bende başardım galiba oldu :):) buldum buldum, profilimden tahmini doğum tarihini yazınca geldi:))
Ben 4+5 de gittim canim hem keseyide gordumkızlar kaçıncı haftada doktora gittiniz, benim adetim e 2 gün var beklyeyimmi biraz daha
Bence gitmelisin çünkü Allah korusun dış gebelik vs olabiliyor Allah'ın izniyle öyle birşey yoktur ama doktor kontrolünde olmakta fayda var :)kızlar kaçıncı haftada doktora gittiniz, benim adetim e 2 gün var beklyeyimmi biraz daha
Bekle canım Allah korusun belki kimyasal gebelik olabilirBen 4+5 de gittim canim hem keseyide gordum
Canım edete 2 gün kala 61 çıktı cumaydı salı sabah 613 çıktı tekrar yaptırmadım senin kan değerleri nasıl dı ben Dr hiç görüşmedim önceden almıştım o randevuyuda 17 sine kadar yükselir baya herhalde
Merhaba cnm .benimde 2.hamileligim .Aleykum selam canim. Benim de 2014 haziran dogumlu bir veledim var
Insallah gorursun canim guzel haberlerini bekliyoruzkızlar bugun ilk kez kese görmek için doktora gidicem, lütfen dua edin bebeğimi göreyim inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?