Eylül 2020 Ayında transfer olacaklar 😊

insallah.gercekten gobek delik desik.benim bir de sebze meyve agirlikli bir diyetim var zorluyor beni

ben 7 kilo verdim.yazin iyi de kisin yiyecek birsey bulamam diye korkuyrm.baklagil de sinirli damarda birikiyormus .vucudum donusturemiyormus proteini

ben 7 kilo verdim.yazin iyi de kisin yiyecek birsey bulamam diye korkuyrm.baklagil de sinirli damarda birikiyormus .vucudum donusturemiyormus proteini
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla hamilelik olursa işin daha da zorlanacak , çok üzüldüm inan 😔

Öyle güzel yazdınız ki , çok teşekkür ederim 🤗 ilk tüp bebek tedavim olduğu için bilemiyorum tam olarak ne nasıl olmalı 🤭 haklısınız en iyisi akışına bırakmak elbet bir oluru vardır 🤗
Ablacım mı diyeyim kardeşim mi bilemedim ☺️Şu süreçte olumlu olumsuz pek çok şey duyup etkileneceğiz. Bende ister istemez etkileniyorum. İnsan başına gelmeyince dışarıdan yaşamadan konuşması kolay.. Allah bu günlerimizi aratmasın inşallah.. Ben hep kendimi motive etmeye çalışıyorum. Elimden geleni yapıyorum, dua ediyorum kendime bakmaya çalışıyorum. Geriye elimden ne gelir? Elimde olmayanlar için üzülmenin stres yapmanın bana ne faydası olur ki? Rabbimin takdir edeceğini yaşayacağız , nasip edecekse hayırlısıyla olacak elbet .. Ama kolay olur ama zor yaşayacaklarımı bilemiyorum. Hayırlı değilse evlat sahibi olmak, nasip etmeyecekse bir kulun elinden ne gelir. Tevekkülüm buna.. ☺️ Ben dua ediyorum hayırlısıysa sağlıkla sıhatle evlat sahibi olmayı nasip et, hayırlı değilse hakkımda hayırlı eyle diye. Çünkü sadece çok istemekte bir imtihan içimizde nefsimizle..
Tabiki sadece bunları düşünüp bırakmıyorum beslenme ve ilaç düzeni yaşam şekli mutlu olmak sevdiğimiz şeylerle uğraşmak motivasyon bunlar da önemli

Geçmiş olsun neden dönüştüremiyormuş
Kışın en çok bakliyat kuru gıda gidiyor, diğer proteinlerde de aynı mı oluyor

tam nedeni arastirilmadi aslinda.diyet yap dediler sadece.kanda homosistein diye bir seye bakiliyor.

Iyi geceler transferimin 8. Gecesi ve biraz once pembemsi cok az leke geldi iyidir umarim sabahta erken gebelik yapmistim ama tek cizgi 5. Gun emriyosuydu teste cikmayinca baya uzuldum ama 12. Gunu beklicem mecbur
Adet olmuyorumdur herhalde

Daha erken bence hiç düşünmeyin kendinizi streste bırakmayın.. yerleşme kanaması olabilir..

4.gün dondurulmuştu, transferden 1gün önce çözdürülüyormuş ve o 1günde de gelişme gösterdiğini söylediler sanırım bu durumda 5.gün embriyosu oluyor.evet sadece 1embriyomuz olduğu için tek transfer oldu rosi rekniğiyle 2.denememiz bizim. Sizde nasıl durumlar

Benimde sadece 1 tane yumurtam var 5. gün embriyosu ama benimkisini transfer günü çözdürecekler.

Merhabalar benimde 14 eylülde transferim gerçekleşti test günümü bekliyorum heycanlaHoppa

benim negatif oldu.bhcg 1 cikti.5.gun cift emb. transferin 9.gunuydu.doktor ilaclari birak dedi
Canım sakın pes etme , ümidini kesme , Rabbimden hayırlısını diliyoruz vardır herşeyde bir hayır , inşaallah bir sonraki denemende imtihanın son bulsun seninde rabbim kucağını doldursun 🙏

Merhabalar benimde transferim 10 eylülde oldu çok heyacanlıyım acaba kan testi yaptırsam sonuç alırmıyım olmayacak diye çok korkuyorum. Sanki regl olacakmışım gibi geliyor. 😞😞😞

Merhabalar benimde transferim 10 eylülde oldu çok heyacanlıyım acaba kan testi yaptırsam sonuç alırmıyım olmayacak diye çok korkuyorum. Sanki regl olacakmışım gibi geliyor. 😞😞😞
Canim pazartesi yaptirirsan testini keisn sonuc alirsin bende 10. Gim yaptirdim senin 10. Gun pazara denk geliyor ve benm ne gatif 1.20 umarim senin tutunmustur bebegin

Back
X