Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcımız olsun , bu gidişle diyete bende tekrar başlarıminsallah.gercekten gobek delik desik.benim bir de sebze meyve agirlikli bir diyetim var zorluyor beni
Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla hamilelik olursa işin daha da zorlanacak , çok üzüldüm inanben 7 kilo verdim.yazin iyi de kisin yiyecek birsey bulamam diye korkuyrm.baklagil de sinirli damarda birikiyormus .vucudum donusturemiyormus proteini
Ablacım mı diyeyim kardeşim mi bilemedimÖyle güzel yazdınız ki , çok teşekkür ederimilk tüp bebek tedavim olduğu için bilemiyorum tam olarak ne nasıl olmalı
haklısınız en iyisi akışına bırakmak elbet bir oluru vardır
![]()
Geçmiş olsun neden dönüştüremiyormuşben 7 kilo verdim.yazin iyi de kisin yiyecek birsey bulamam diye korkuyrm.baklagil de sinirli damarda birikiyormus .vucudum donusturemiyormus proteini
4.gün dondurulmuştu, transferden 1gün önce çözdürülüyormuş ve o 1günde de gelişme gösterdiğini söylediler sanırım bu durumda 5.gün embriyosu oluyor.evet sadece 1embriyomuz olduğu için tek transfer oldu rosi rekniğiyle 2.denememiz bizim. Sizde nasıl durumlar
Canım sakın pes etme , ümidini kesme , Rabbimden hayırlısını diliyoruz vardır herşeyde bir hayır , inşaallah bir sonraki denemende imtihanın son bulsun seninde rabbim kucağını doldursunbenim negatif oldu.bhcg 1 cikti.5.gun cift emb. transferin 9.gunuydu.doktor ilaclari birak dedi
Canim pazartesi yaptirirsan testini keisn sonuc alirsin bende 10. Gim yaptirdim senin 10. Gun pazara denk geliyor ve benm ne gatif 1.20 umarim senin tutunmustur bebeginMerhabalar benimde transferim 10 eylülde oldu çok heyacanlıyım acaba kan testi yaptırsam sonuç alırmıyım olmayacak diye çok korkuyorum. Sanki regl olacakmışım gibi geliyor.![]()