Çok üzüldümCanim pazartesi yaptirirsan testini keisn sonuc alirsin bende 10. Gim yaptirdim senin 10. Gun pazara denk geliyor ve benm ne gatif 1.20 umarim senin tutunmustur bebegin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldümCanim pazartesi yaptirirsan testini keisn sonuc alirsin bende 10. Gim yaptirdim senin 10. Gun pazara denk geliyor ve benm ne gatif 1.20 umarim senin tutunmustur bebegin
Benm sol tupumde sıvı birikmesi bir goruyolar hir gormuyolar bende hic brisey anlamadim bakalim nolucakÇok üzüldüminşallah birdahaki sefere olucak seninde inşallah tutunmuştur ya çok korkuyorum amin
![]()
Benimde 10 Eylül ben bugün bende adet olacak gibiyim bugün kan testi yaptırcam canım dayanamıyorum artık bu strese ve hiç umudum yok olacağına dairMerhabalar benimde transferim 10 eylülde oldu çok heyacanlıyım acaba kan testi yaptırsam sonuç alırmıyım olmayacak diye çok korkuyorum. Sanki regl olacakmışım gibi geliyor.![]()
İnşallah tutacak bebeklerimiz yaptırdın mı test ben henüz cesaret edemedim senin gibiyim çok korkuyorum hiç bir belirtide yokBenimde 10 Eylül ben bugün bende adet olacak gibiyim bugün kan testi yaptırcam canım dayanamıyorum artık bu strese ve hiç umudum yok olacağına dair![]()
Neden öyle peki süreç çok stersli allah hepimize kolaylıklar versinBenm sol tupumde sıvı birikmesi bir goruyolar hir gormuyolar bende hic brisey anlamadim bakalim nolucak
Hic bir fikrim yok yani gorunen bir sorun yok doktorlara gore ama tup bebekle bile olmadiNeden öyle peki süreç çok stersli allah hepimize kolaylıklar versin![]()
Benimde 8. Gün 1.20 idi doktor ilaçları bıraktırdı olsa biraz yükselirdi dediBenimde bugün 10.gün 1.20 negatif geldi artık artmaz değer olmadı maalesef
Çok üzgünüm yaBenimde 8. Gün 1.20 idi doktor ilaçları bıraktırdı olsa biraz yükselirdi dedi
Merhaba :) Lucrin sonrası adet oldunuz mu acaba? Ben kist baskılamak için 2 ay kullandım lucrini şuan adet olmuyorum ve dün estrofem, climara forte, coraspin ve oksapar başlandı. Haftaya transfer günüm belli olacak ama ben çok merak ediyorum acaba ne zaman olur transfer die :)Merhaba herkese
Bende yumurta toplama sonrası Lucrin iğne vuruldum tekrar yumurtlamayayım diyeymiş şimdi adetimi bekliyorum adetin ikinci günü gideceğim transfer için rahmimi hazırlayacaklar, ilaçlar falan vereceklermiş transfer tahmini ne zaman olur bilmiyorum ama hemşire ilaçlara başladıktan sonra 20 gün içinde transfer oluyor demişti. Transferim Eylül'ün ortalarına denk gelecek büyük ihtimal. Allah hepimizin yardımcısı olsun![]()
Merhaba :) Lucrin sonrası adet oldunuz mu acaba? Ben kist baskılamak için 2 ay kullandım lucrini şuan adet olmuyorum ve dün estrofem, climara forte, coraspin ve oksapar başlandı. Haftaya transfer günüm belli olacak ama ben çok merak ediyorum acaba ne zaman olur transfer die :)