• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2021 Transfer Olacaklar Gelsenize🎣☺️

Evet canım o ilaçları bırakman lazım adetin gelmesi için.Adet geliyor, en erken bir sonraki adetin yine 2. Ve 3. Günü gidiyorsun dondurulmuş transfer için.İlaçlara başlıyorsun, transfere 5-6 gün kala da doktorun progestron hormonu için verdiği fitil ve iğneye başlıyorsun.Eğer dondurulmuş olmasaydı adetin 2. Veya 3. Günü yumurtlama iğnelerine başlatacaktın,yumurta toplanacaktı ve baştan aynı süreç devam edecekti.Şimdi bunları düşünme,hayırlısı olsun.Önce 30 Eylül ‘de sonucunu al.
Hepımız ıcın hayırlısı kuzucum .bu arada en erken hanı 2-3gun sonra olacağım adetle de başlanabiliyor mu yani dondurulmuşum varsa ?zaman kaybetmekten cok korkuyorum adeta yarışıyorum .

Hepımız ıcın hayırlısı kuzucum .bu arada en erken hanı 2-3gun sonra olacağım adetle de başlanabiliyor mu yani dondurulmuşum varsa ?zaman kaybetmekten cok korkuyorum adeta yarışıyorum .
canım umarım bunlara hiç gerek kalmaz ve 30 eylülde güzel haber alırsın, bak yine 2. çizgi de çıkmış. anlıyorum seni umutlanıp hüsrana uğramak istemediğinden hemen yeni bir amaca tutunuyorsun. aslında güzel de yapıyorsun. ne zaman başlanacağı konusunda en iyi bilgiyi doktorun verir sana aslında. belki 2. adetinden sonra yapmak isteyebilir rahmini dinlendirmek, vucudunu fazla hormonlardan arındırmak adına, 1 ay dinlenmeni söyleyebilir. o yüzden hemen olsun diye acele etme, bekleyelim derse sakın üzülme.. doğru zamanda o gelecek sana. :KK200:

Doktorun daha iyi bilir ama ben duygusal ve fiziksel olarak durumun iyiyse başlanır diye biliyorum.Sor istersen doktoruna.

Canım arkadasım umarım bu duygusallasma hormonlardandır ve güzel haberi bu defa alırsın .aslına bakarsan 4-5defa deneyen arkadaşları görünce utanıyorum ilk defa denedık tutmadı demeye .ama o yaş yok mu o yaş ! İnsanın eli ayağına dolanıyor malesef .yürekten diliyorum Allahım sana bu defa güzel haberi aldırsın insallah.😘🙏🙏🙏🙏🙏 insan son ana kadar küçücük bi ihtımale sıgınıyor biraz önce yine bi umud dedım (7.günüm transferden sonra) pedictor yaptım yine 2.çizgi çıktı hem de 5dakıka da .oncekı günlerde de yine o gölge gibi çizgiyi görüp kan verdim 1.20 cıkmıstı .yapma amacım acaba daha koyulasmıs olabilir mi dıyeydı ama aynı gölge .
Bence olmuştur çift çizgi ise 😀🥰😘❤️💜Ayy inşallah 🙏 Biliyorum yaş problemi var, ben 40 🤣

Bence olmuştur çift çizgi ise 😀🥰😘❤️💜Ayy inşallah 🙏 Biliyorum yaş problemi var, ben 40 🤣
Ben dayanamayacağım belırsızlıge predıktor benı hep muğlakta Bıraktı .predıktorde silik görüyorum kanda çıkmıyor üçtür ,belki diğerleri çatlatma iğnesinden ama kalmamıştır herhalde etkısı .gidip bi kan verecegım bugün 7.günü transferımin .test tarıhı de 30 u zaten doktorun dedıgı .

canım umarım bunlara hiç gerek kalmaz ve 30 eylülde güzel haber alırsın, bak yine 2. çizgi de çıkmış. anlıyorum seni umutlanıp hüsrana uğramak istemediğinden hemen yeni bir amaca tutunuyorsun. aslında güzel de yapıyorsun. ne zaman başlanacağı konusunda en iyi bilgiyi doktorun verir sana aslında. belki 2. adetinden sonra yapmak isteyebilir rahmini dinlendirmek, vucudunu fazla hormonlardan arındırmak adına, 1 ay dinlenmeni söyleyebilir. o yüzden hemen olsun diye acele etme, bekleyelim derse sakın üzülme.. doğru zamanda o gelecek sana. :KK200:
Aynen cnm şükür ki bi tane daha var embriyom

Baslayabilirsin diye biliyorum canim, benim ilk tup bebek deneme negatifti hemen pesinden dlndurulmuslarla denemek istedim, doktorum dinlen istersen biraz dedi hayir dedim istiyorum ve 2. De tutunmustu sükürler olsun. Sen de hislerine göre hareket et canim eger sagliksal acidan bir mani yoksa

Baslayabilirsin diye biliyorum canim, benim ilk tup bebek deneme negatifti hemen pesinden dlndurulmuslarla deneme istedim, doktorum dinlen istersen biraz dedi hayir dedim istiyorum ve 2. De tutunmustur sükürler olsun. Sen de hislerine göre hareket et canim eger sagliksal acidan bir mani
Ben dayanamayacağım belırsızlıge predıktor benı hep muğlakta Bıraktı .predıktorde silik görüyorum kanda çıkmıyor üçtür ,belki diğerleri çatlatma iğnesinden ama kalmamıştır herhalde etkısı .gidip bi kan verecegım bugün 7.günü transferımin .test tarıhı de 30 u zaten doktorun dedıgı .
Canim simdi kan versen ve yine negatif görsen diyelim ne olacak ki bosuna uzulcen, ve ilaclara da devam edicek sin yine de. Yipratiyorsun kendini cok 😒 sen hastanede mi calisiyor sun canim🙄🙄

Benim canım halada devam ediyor adet sancısı gibi inşaallah güzel sonuç alırsın🤲
Merhaba
Acaba sancılarınız vurup beş dk sonra geöiyormuydu
Benim bugün 4.günüm ve gittikçe şiddetleniyor agrılar ve ara vermeden saatlerce devam ediyor 😒

Baslayabilirsin diye biliyorum canim, benim ilk tup bebek deneme negatifti hemen pesinden dlndurulmuslarla deneme istedim, doktorum dinlen istersen biraz dedi hayir dedim istiyorum ve 2. De tutunmustur sükürler olsun. Sen de hislerine göre hareket et canim eger sagliksal acidan bir mani

Canim simdi kan versen ve yine negatif görsen diyelim ne olacak ki bosuna uzulcen, ve ilaclara da devam edicek sin yine de. Yipratiyorsun kendini cok 😒 sen hastanede mi calisiyor sun canim🙄🙄
Cevabın ıcın cok teşekkür ediyorum cnm 😊güldürdün benı hastanede çalışmıyorum çalışsam her gün yaparım herhalde 😂

Back
X