• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Etiketlerim. İnşaAllah pozitif sonuç alırım ve siz de 🫠🥰 3 aydır deniyoruz. Yarın da pozitifi görmezsem oluruna bırakcam. Daha takip etmeyi düşünmüyorum. Çünkü ne kadar takmamalıyız desem de araştırdıkça içine düşüyorum 😂 bu da beni bunaltıyor. Senin de çok bir şey kalmamış bat a. Güzel sonuçlar alalımmm 🤲
Ne yaptın canım güzel haberler ver bize 🤲🏻🥰

Kızlar ben de 1 yıllık bekleyiş sonrası, tam tedaviye başlayacakken dün pozitif gördüm testte. Bu sabah da yaptım yine pozitifti çok net bi şekilde. Hatta sürekli bi mide yanması bulanması arası bi hissiyatım bile var. Mutluluğumu tarif edemem 😊 Yarın sağlık ocağına gidip kan testi vereceğim. Doktora gitmek için Pazartesi'yi bekleyeceğim inşallah dayanabilirsem 😊 Sonuçları paylaşacağım, inşallah güzel olur. Çok bekledim bugünü, çok ağladım. Umarım bundan sonra bizim için sadece mutluluk vardır 🤲

arkadaslar merhaba yarın kese görmek icin doktora gidicem ins AMA Bİ SORUM VAR SİZ DE GAZMAN GİBİ MİSİNİZ AFEDERSİNİZ
Gaz çıkışı çok diyemem ama 3 aylık gebe gibi karnım

rahim kasılmam mı var gaz ağrım mı var ayırt edemiyorum artık... neyse herkese hayırlı süreçler diliyorum, yarın için dua beklerim. bi de ara ara belirtilerinizi de yazarsanız etkileşim olsun merak ediyorum, tarihler hep çok yakın buradakilerin <3

Gaz çıkışı çok diyemem ama 3 aylık gebe gibi karnım
rahim kasılmam mı var gaz ağrım mı var ayırt edemiyorum artık... neyse herkese hayırlı süreçler diliyorum, yarın için dua beklerim. bi de ara ara belirtilerinizi de yazarsanız etkileşim olsun merak ediyorum, tarihler hep çok yakın buradakilerin <3

Ben keseyi bugün gördüm, sormadım ama herhalde 4+4'te falanım. Belirtilerim adetime 5-6 gün kala adet gibi başladı. Benim hep öncesi ağrılı olur. Hatta ağrı kesici içtim. Ama tek fark benim tüm göğsüm acır, bu sefer ucu hiç acımadı sadece yanlarım acıdı ilk kez böyle oldu. Bir de çok sık tuvalete gidiyordum. Sonra regle 2 gün kala test yapıp öğrendim aynı gün de doktora gidip doğruladım. Gerçek gebelik belirtilerim ise adet gecikmemle birlikte, 3-4 gün önce başladı. Şişliğim normalde adet öncesi gelir gider, bu sefer sabitlendi sanki içimde balon var gibi. Göğüs yanlarımdaki acıma devam ediyor. Büyüme hissediyorum keşke büyümese ama napalım bebek için

arkadaslar merhaba yarın kese görmek icin doktora gidicem ins AMA Bİ SORUM VAR SİZ DE GAZMAN GİBİ MİSİNİZ AFEDERSİNİZ
Bende gaz yok. Kabızlık baslıyor ama hafiften. Sigarayı da bıraktım birden gerçi sebebi bu da olabilir 🥲.
Ama çok çişim geliyor 2 gecedir tuvalete kalkıyorum normalde hiç kalkmam geceleri. Gerçi su içiyorum cok bol hamilelik var diye ondan da bu kadar işiyor olabilirim 😂😂

Ben ayın 14 üne randevu bulabilmiştim ama merak ta ediyorum burası küçük ilçe özel hastane falan da yok

Bende gaz yok. Kabızlık baslıyor ama hafiften. Sigarayı da bıraktım birden gerçi sebebi bu da olabilir 🥲.
Ama çok çişim geliyor 2 gecedir tuvalete kalkıyorum normalde hiç kalkmam geceleri. Gerçi su içiyorum cok bol hamilelik var diye ondan da bu kadar işiyor olabilirim 😂😂
Sigarayı nasıl bıraktınız ben azalttım ama bırakamadım 😢

Benim gaz yok ama ishal oldum önceki hamileliğimde de ilk haftalar ishaldim 😩

Sigarayı nasıl bıraktınız ben azalttım ama bırakamadım 😢
Bende başlarda bırakamadım canım da istiyodu evde eşim kullanmıyor ama çalıştığım yerdekiler kullanıyor ve hala zorluyor 🥹 2 3 gündür hiç içmedim galiba ondan dolayı da biraz yorgun ve mutsuzum 🥹 içsem al bak içtim noldu şimdi diyorum içmesem içim içimi kemiriyor çok kötü Bi duygu Bi yerde vicdan azabı da oluyor ya benim yüzümden bebeğe kötü Bi şey olursa diye Allah yardımcımız olsun valla çok zor 🥹🥹🥹

bende de gazın dışında göğüs ucu sızlaması var, normalde yanlardan olur ucu pek sızlamaz. bir de gece uykularım cok ağırdır normalde ama iki üç gündür yarı uykulu yarı uyanığım uykumu hiç alamıyorum hep baş ağrım oluyor o yüzden. bu gebelikle alakalı mı hiç bilemiyorum.

Ben de bırakamadım ya en hafifini içiyorum (white serisi) kendimce yarısını içiyorum söndürüyorum bi saat sonra gidip kalan yarımı içiyorum
Sigara sıkıntı ya dert ediyorum kendime bırakmam lazım diye ama bırakamıyorum da vicdan azabıyla yaşıyorum

bende de gazın dışında göğüs ucu sızlaması var, normalde yanlardan olur ucu pek sızlamaz. bir de gece uykularım cok ağırdır normalde ama iki üç gündür yarı uykulu yarı uyanığım uykumu hiç alamıyorum hep baş ağrım oluyor o yüzden. bu gebelikle alakalı mı hiç bilemiyorum.
Evet bazıları çok uyuyor bazıları da senin anlattığın gibi oluyor hatta uyuyanların genelde oğlu oluyor 🤭

Back
X