• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

arkadaslar merhaba yarın kese görmek icin doktora gidicem ins AMA Bİ SORUM VAR SİZ DE GAZMAN GİBİ MİSİNİZ AFEDERSİNİZ
Gaz çıkışı da oluyor ama ama şişkinlik ve karın sertliği daha fazla özellikle akşam yemekten sonra karnım taş gibi oluyo ve hiç rahat hissetmiyorum sanki dünyaları yemişim gibi hissediyorum 🥹

Evet bazıları çok uyuyor bazıları da senin anlattığın gibi oluyor hatta uyuyanların genelde oğlu oluyor 🤭
Bu doğru olabilir ilk hamileliğimde hep uykum vardı benim ikiz oğlum oldu şuan uyku durumumda değişiklik yok ama bakalım nasıl ilerleyecek

Sigara sıkıntı ya dert ediyorum kendime bırakmam lazım diye ama bırakamıyorum da vicdan azabıyla yaşıyorum
yesilayın yedam danışmanlıklarında sigara bırakmak isteyenler için ücretsiz psikolog hizmeti veriyorlar, her ilde var. çok rahatça faydalanabilirsiniz arkadasım bu sekilde bıraktı

Bende başlarda bırakamadım canım da istiyodu evde eşim kullanmıyor ama çalıştığım yerdekiler kullanıyor ve hala zorluyor 🥹 2 3 gündür hiç içmedim galiba ondan dolayı da biraz yorgun ve mutsuzum 🥹 içsem al bak içtim noldu şimdi diyorum içmesem içim içimi kemiriyor çok kötü Bi duygu Bi yerde vicdan azabı da oluyor ya benim yüzümden bebeğe kötü Bi şey olursa diye Allah yardımcımız olsun valla çok zor 🥹🥹🥹
Kesinlikle içsem bir dert içmesem başka dert sinir oluyorum benim eşimde kullanıyor iş yeri zaten sigara ortamımız var 🥲

yesilayın yedam danışmanlıklarında sigara bırakmak isteyenler için ücretsiz psikolog hizmeti veriyorlar, her ilde var. çok rahatça faydalanabilirsiniz arkadasım bu sekilde bıraktı
Burda var mı araştırayım il merkezinden uzak ilçedeyim ben ile gidip gelmem de mümkün değil çok yolları baya kötü

Bu doğru olabilir ilk hamileliğimde hep uykum vardı benim ikiz oğlum oldu şuan uyku durumumda değişiklik yok ama bakalım nasıl ilerleyecek
Aa ikizlerin mi var senin canım

Sigarayı nasıl bıraktınız ben azalttım ama bırakamadım 😢
Ben çok tiryaki değilim zaten isteyince çat diye bırakıyorum. Günde 4-5 tane içerdim ortalama ama bazen 1-2 de olurdu. Bazen ailem yanımdaysa günlerce hiç içmem öyle canım çekmez. Psikolojik biraz yasaksa canım cekmiyor ama yasak değişze keyfine içiyorum yani 😄

Bende başlarda bırakamadım canım da istiyodu evde eşim kullanmıyor ama çalıştığım yerdekiler kullanıyor ve hala zorluyor 🥹 2 3 gündür hiç içmedim galiba ondan dolayı da biraz yorgun ve mutsuzum 🥹 içsem al bak içtim noldu şimdi diyorum içmesem içim içimi kemiriyor çok kötü Bi duygu Bi yerde vicdan azabı da oluyor ya benim yüzümden bebeğe kötü Bi şey olursa diye Allah yardımcımız olsun valla çok zor 🥹🥹🥹
Sigarayı nasıl bıraktınız ben azalttım ama bırakamadım 😢
Kızlar bence bu dönemde bebeğin beyin ve sinir sisteminin geliştiğini aklınızdan çıkarmayın. Bol su için sigarayı kendinize yasaklayın. Çok çok önemli bu konu tüm kanınıza karışıyor sigara ve bebeğe de gidiyor malesef. Üzülmeniz vicdan azabı yapmanız içim söylemiyorum belki motivasyon olur bebeğin gelişimi için size diye yazıyorım beni yanlıs anlamayın 🤍🤍 yoksa ben de bugun yağmur yağarken dedim bi sigara yaksam yağmura karşı içsem guzel olurdu.. Ama bitirdim yani kafada 🤍 ofistekilere de 2026ya temiz başlangıç yapmaya karar verdim dedim.

Kızlar bence bu dönemde bebeğin beyin ve sinir sisteminin geliştiğini aklınızdan çıkarmayın. Bol su için sigarayı kendinize yasaklayın. Çok çok önemli bu konu tüm kanınıza karışıyor sigara ve bebeğe de gidiyor malesef. Üzülmeniz vicdan azabı yapmanız içim söylemiyorum belki motivasyon olur bebeğin gelişimi için size diye yazıyorım beni yanlıs anlamayın 🤍🤍 yoksa ben de bugun yağmur yağarken dedim bi sigara yaksam yağmura karşı içsem guzel olurdu.. Ama bitirdim yani kafada 🤍 ofistekilere de 2026ya temiz başlangıç yapmaya karar verdim dedim.
Yok yavrum yanlış anlaşılcak hiç bir şey yok %100 olması gerekeni söylüyorsun💕 inşallah bir an önce bırakarız dediğin gibi allah korusun küçücük bir olumsuz bir şeyde vicdan azabı çekmektense bırakmamız lazım

Kızlar selamm bende 5+6 olarak bu grptayım, iki gün önce keseyi gördük Allah izin verirse haftayada kalp atışı göreceğiz😍 Allah bekleyen herkese nasip etsin bende bekleyen kimyasal geçiren biri olaraktan emin olun pozitif kalın karşılığını alacaksınız

Kızlar selamm bende 5+6 olarak bu grptayım, iki gün önce keseyi gördük Allah izin verirse haftayada kalp atışı göreceğiz😍 Allah bekleyen herkese nasip etsin bende bekleyen kimyasal geçiren biri olaraktan emin olun pozitif kalın karşılığını alacaksınız
İnşallah inşallah kimyasaldan ne kadar süre sonra gebe kaldınız?

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X