Merhaba hoşgeldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kizlar hamileliğini yeni öğrenmiş bir Eylül ayı annesi olarak aranıza geldim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hoşgeldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kizlar hamileliğini yeni öğrenmiş bir Eylül ayı annesi olarak aranıza geldim![]()
Nasıl öğrendin canım sonucun nasıl sat ne zamandıTeşekkür ederim amin inşallah hepimiz için![]()
Eşim de sürekli ikiz deyip duruyor en sonunda oldurcan ikizleri diyorumdoktor bana çift yumurta ikizinin anneden geçtiğini söylemişti![]()
Gönlünüze göre olsun canım inşallah bizim hiç aklımızda yoktu çok şaşırdık hatta nasipmiş olduEşim de sürekli ikiz deyip duruyor en sonunda oldurcan ikizleri diyorum![]()
En güzeliyle hayırlısıyla nasip olsun canım dualaşalım mübarek aylar hürmetineCanım maalesef. Negatif. Ama regl günü her şey daha netleşir beklicem bakalım![]()
Sat 17 Aralıktı gebelik testiyle çıkmadı arkadaşlarım hissetmiş zorla kan testine götürdüler oysaki hiç belirtim yoktuNasıl öğrendin canım sonucun nasıl sat ne zamandı
Baya erken gebelik o zaman beta kaç çıktı canımSat 17 Aralıktı gebelik testiyle çıkmadı arkadaşlarım hissetmiş zorla kan testine götürdüler oysaki hiç belirtim yoktu![]()
58 çıktı bir oğlum var onuda 40 la öğrenmiştimBaya erken gebelik o zaman beta kaç çıktı canım
Çok yeniymiş sağlıkla ilerlesin inşallah58 çıktı bir oğlum var onuda 40 la öğrenmiştim![]()
Amin inşallahÇok yeniymiş sağlıkla ilerlesin inşallah![]()
Kaçtı betanız hayırlı olsun inşallahMerhaba kızlarben de dün öğrendim hamile olduğumu. İlk tüp bebek transferimdi
Sat a göre 4+5 im. Yarın ikinci betayı vereceğim
![]()
Dün transfer+12 de 983 çıktıKaçtı betanız hayırlı olsun inşallah![]()
Maşallah çok güzel çıkmış tek embriyo muydu iki miDün transfer+12 de 983 çıktı![]()
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba kızlarben de dün öğrendim hamile olduğumu. İlk tüp bebek transferimdi
Sat a göre 4+5 im. Yarın ikinci betayı vereceğim
![]()
Teşekkür ederim, evet tekti. Umarım tek ve sağlıkla ilerlerMaşallah çok güzel çıkmış tek embriyo muydu iki mi
Nasipte varsa canım elden bir şey gelmez gönlünüze göre olsun inşallahTeşekkür ederim, evet tekti. Umarım tek ve sağlıkla ilerlerailede ikiz olduğu için korkuyorum biraz
Öyle tabii, sağlıkla ilerlesin her durumda. Teşekkür ederimNasipte varsa canım elden bir şey gelmez gönlünüze göre olsun inşallah
Kimyasaldan sonraki ay olmadı diğer ay olduİnşallah inşallah kimyasaldan ne kadar süre sonra gebe kaldınız?