• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Arkadaşlar devam ederse Eylül annesi olacağım ama betalar beni çok endişelendiriyor. Ne dersiniz
28 Aralık 23
29 Aralık 34
2 Ocak 131
4 Ocak 276
7 Ocak 707 akşama doğru kan verdim
9 Ocak 1254 sabah yedide kan verdim
Değerlerin gayet normal canım güzel ilerlemiş

Artık 2.5 kat falan artmasi gerekmiyor muydu. Dokuz haftalık bir kürtaj geçmişim olmuştu. O zaman beta hep 2.5 kat civarında yükseliyordu ona kıyasla endişeleniyorum
Son adetin ne zaman

26 Kasım ama eşim şehir dışındaydı tek ilişki oldu 15 Aralık'ta gelip geri gitti. Yani geç döllenme oldu sanirim
Evet olabilir pazar günü tekrar kan verebilirsin veya pazartesi gidebiliyorsan doktora gidebilirsin gebelik varsa kese gözükür

Arkadaslar bugun gittiik sat a göre 5+3
ultrasona göre 5+6 hafta ,karındanda göründü sonra vajinal ultrasonlada baktık ,24 ocakta randevum kalp atısı için,sağlıkla görsün herkes bebişini🙏
Ben de bugum gittim 🤍 5+2 keseyi gördük karından. 24 ocak benim de diğer randevum 🤍🤍🤍

Kızlar merhaba gebeliğini yeni öğrenen anneler eylül ayında inşallah kucağımıza alıyoruz bebişlerimizi sağlıcakla
Eylül anneleri takip çizelgesi

Kullanıcı adıSATson betacinsiyetisim
@aralikeda22.11.20252753
@dilberebe6504.12.20251613
@perihan0806.12.2025305
@bsz232304.12.2025173
@gamze43712.11.2025120
@ucanpayanda03.12.20252222
@dandelicorn327

Kızlar beta ne zaman baktırdınız en son kaç çıktı
2052 idi benım 5 gün önce💖

Kızlar merhaba gebeliğini yeni öğrenen anneler eylül ayında inşallah kucağımıza alıyoruz bebişlerimizi sağlıcakla
Eylül anneleri takip çizelgesi

Kullanıcı adıSATson betacinsiyetisim
@aralikeda22.11.20252753
@dilberebe6504.12.20251613
@perihan0806.12.2025305
@bsz232304.12.2025173
@gamze43712.11.2025120
@ucanpayanda03.12.20252222
@dandelicorn327
Son adet tarihimi yazmayı unutmuşum ben 08.12.2025 🫶

Arkadaşlar ben ayın 1’inde gitmiştim 4.8 milimdi keseyi görmüştük ben bu pazartesi günü tekrar gitsem kalp atışını duyar mıyım acaba

Arkadaşlar ben ayın 1’inde gitmiştim 4.8 milimdi keseyi görmüştük ben bu pazartesi günü tekrar gitsem kalp atışını duyar mıyım acaba
Canım doktor genelde kalp atışı için tarih verirdi vermedi mi? Bizde bugün 6+0 oldul🤍 mide bulantım sabahları çok var kahvaltı hiç yapamıyorum atıştırıyorum sonra 1-2 saate karnım bomboş kazınmış oluyor açlıktan öyle bir midem bulanıyor ki ama bişey yiyesimde gelmiyor değişik. Kızlar bide benim sağ karın boşluğumdq bıçık batması çok var chatcbt sordum gebelikte bu haftada normal dedi başına gelen varmı? Veya idrar yolu enf da olabilirmiş

Vajinal duyabilirsin karından biraz zor olabilir diye düşünüyorum

Canım doktor genelde kalp atışı için tarih verirdi vermedi mi? Bizde bugün 6+0 oldul🤍 mide bulantım sabahları çok var kahvaltı hiç yapamıyorum atıştırıyorum sonra 1-2 saate karnım bomboş kazınmış oluyor açlıktan öyle bir midem bulanıyor ki ama bişey yiyesimde gelmiyor değişik. Kızlar bide benim sağ karın boşluğumdq bıçık batması çok var chatcbt sordum gebelikte bu haftada normal dedi başına gelen varmı? Veya idrar yolu enf da olabilirmiş
Benim de sol tarafımda ağrı oluyor aynı şekilde bu hafta da normal dedi yani her gün başka yerim ağrıyor sanki istemsiz olarak bugün mesela çok midem bulandı bel ağrısından kesinlikle uyuyamıyorum tuhaf tuhaf yerlerim ağrıyor

Benim de sol tarafımda ağrı oluyor aynı şekilde bu hafta da normal dedi yani her gün başka yerim ağrıyor sanki istemsiz olarak bugün mesela çok midem bulandı bel ağrısından kesinlikle uyuyamıyorum tuhaf tuhaf yerlerim ağrıyor
Benimde öyle yaa umarım normaldir

Benim batma değil de solda yanma gibi bir his var

Back
X