• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Evet ovulasyon takibi yaptım 28 Aralık pik 29 sabahı çatlama oldu ovulasyona devam ettim bugün yaptım ovulasyon dün ve bugün pik gösterdi gebelik testi yaptım negatifti arkadaşların ısrarıyla kan testi yaptım alışmıştım negatife kesin negatif diye beklerken 58 çıktı degerim
Benim de uygulamaya göre 27 aralık 28 aralık falandı. Dün sabah test yaptım negatifti. Bat bekliyorum. 11 ocak. Bana bir umutta sen oldun 🫠🫠 ve Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲🌸

Benim de uygulamaya göre 27 aralık 28 aralık falandı. Dün sabah test yaptım negatifti. Bat bekliyorum. 11 ocak. Bana bir umutta sen oldun 🫠🫠 ve Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲🌸
Umudunu ne olursa olsun kaybetme 🍀 ama bence uygulamaya göre gitme ovulasyonla takip yap ovulasyona başlamadan önce ben de takvime bakardım ama tamamen farklıymış ovulasyon günüm 🥲 değerlendirmesen de o günü en azından aklında soru işareti kalmaz

Tamam canım bakarım teşekkür ederimm. Ya yumurtlama takibine gerek yok bizde, olacağı varsa olur diyorum 🫠 hayırlısıyla en güzeli olsun hepimiz içinn🙏
Stres daha da etkiliyor gebelik olayını akışında yaşamak tabiiki çok güzel ama burada toplanan herkes akışına bırakamayan kontrolle mutlu olabilen kişiler 😅 akışta olan farkında değil 3 aylık hamileilk öğreniyor 😂🫠

Umudunu ne olursa olsun kaybetme 🍀 ama bence uygulamaya göre gitme ovulasyonla takip yap ovulasyona başlamadan önce ben de takvime bakardım ama tamamen farklıymış ovulasyon günüm 🥲 değerlendirmesen de o günü en azından aklında soru işareti kalmaz
Umut her daim var 🫠 Senin sat ve bat ne peki

Stres daha da etkiliyor gebelik olayını akışında yaşamak tabiiki çok güzel ama burada toplanan herkes akışına bırakamayan kontrolle mutlu olabilen kişiler 😅 akışta olan farkında değil 3 aylık hamileilk öğreniyor 😂🫠
Gerçekten öyle. Çokta takmıyorum aslında ama tuhaf değişiklikler olunca vücudumda araştırırken buluyorum kendimi ve kapıldıkça kapılıyorum. Allah yardımcımız olsun 😂😂

Kan testini bugün yaptım akşama doğru 🐣 inşallah hamileyim haberini verirsin sen de 🙏🤲🤲🍀

İdrar testini Sabah yaptım negatif çıktı 😄
Ben de sabah yapmıştım aynı günn. Dur heycanlanıyorum darısı bana olsun inşAllah. Beni anlatıyor gibisin ahahah aynı süreçç. Pazar belli olacak artık ya da bir test daha mı yapsam diyorum cumartesi günü 😂 Değişiklik hissettiğin bir şey oldu mu hiç?

Ben de sabah yapmıştım aynı günn. Dur heycanlanıyorum darısı bana olsun inşAllah. Beni anlatıyor gibisin ahahah aynı süreçç. Pazar belli olacak artık ya da bir test daha mı yapsam diyorum cumartesi günü 😂 Değişiklik hissettiğin bir şey oldu mu hiç?
Yap bakalım cumartesi günü 😄 yani değişiklik hissetmem soyle oldu her ay bir belirti alırdım kasık ağrısı göğüs hassasiyeti felan ama bu sefer hiç belirti olmadı sadece sırt üstü uzandigimda alt karnımda bir dolgunluk oluyordu onu da bazen hissediyordum

Yap bakalım cumartesi günü 😄 yani değişiklik hissetmem soyle oldu her ay bir belirti alırdım kasık ağrısı göğüs hassasiyeti felan ama bu sefer hiç belirti olmadı sadece sırt üstü uzandigimda alt karnımda bir dolgunluk oluyordu onu da bazen hissediyordum
Aslında her ay değişiyor biliyor musun hissedilenler. Bu da hormonlarımızla alakalı olabilir. Bende aşşırı kabızlık oldu afedersin daha düne kadar adet bitti biteli. Bir ona biraz tutunuyordum belirti olarak 😂 ay neyse sen gebesin çok şükür darısı bana da olsun inşAllahhh 🫠🫠

Aslında her ay değişiyor biliyor musun hissedilenler. Bu da hormonlarımızla alakalı olabilir. Bende aşşırı kabızlık oldu afedersin daha düne kadar adet bitti biteli. Bir ona biraz tutunuyordum belirti olarak 😂 ay neyse sen gebesin çok şükür darısı bana da olsun inşAllahhh 🫠🫠
Amin inşallah canım inşallah sen de gebesindir 🙏🐣🐣🐣

Kızlar size yardımcı olması için hamile kaldığım ayın ovulasyon testini atıyorum. İnnovita marka. En sonki zaten çatlama ondan önceki 2 gün kopkoyuydu 2 gün çatlamadı yumurtam. Biz 3 gün ilişki yaşadık sonrasında ilişki yaşanmadı

Eklentiler

• IMG_1022.webp
    IMG_1022.webp
    90,5 KB · Görüntüleme: 32
Günaydın kızlar bende Ovülasyonla takip etmiştim bu ay 15 Aralık pik oldu ilişki 15 ve 17 sinde oldu 27 sinde erken gebelik yaptım avox silik çıktı sonra her gün test yaptım hep silik çıktı 30 unda test verdim 26.9 la öğrendim 2 Ocak 55 oldu 5 ocakta 305 sonra vermedim daha hayırlısı artık

Günaydın kızlar ben hiçbir şeyle takip etmedim olursa olur diye düşündüm olmazsa da üzülmeyecektim en önemlisi stres yapmamak stres olmayınca her şey çözülüyor 🫠

arkadaslar merhaba yarın kese görmek icin doktora gidicem ins AMA Bİ SORUM VAR SİZ DE GAZMAN GİBİ MİSİNİZ AFEDERSİNİZ
Valla ben öyleyim karnım davul oluyor gazdan progestan iğnede kullanıyorum şişlik gaz

Back
X