• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Bu gece dayanamayıp beta baktırdım, 692 çıktı sanırım iyi bi değer. Ama eşim en mutlu günlerimde beni çok üzdü, çok ağlattı bu gece. Umarım bebeğim etkilenmez 🙏🏻
Çok iyi maşallah. Benzer betayla öğrendim 4 gün sonra kese gördüm. Muhtemelen sen de yakında görürsün. Amaan babayı da takma babadır kocadır işte hepsi aynı hırt

Of benim 2 haftam var kalp atışı için...kaç haftalık oluyo ki doktora sormadım :D
Ben bugün 5+4 üm 5+2 de vajinal ultrason ile keseyi ve Yolk saç gördük haftaya kalp atışı için gel dedi doktor haftaya 6+2 olunca gidicem randevu aldım özele gidiyorum özel devlet fark ediyor mu bilmiyorum ha kalp atışını görünür mü onu da bilmiyorum doktor gel haftaya dedi bende bir hafta sonrasına randevu aldım

Of benim 2 haftam var kalp atışı için...kaç haftalık oluyo ki doktora sormadım :D
Ben hemen uygulama indirdim ordan takip ediyorum😄 ama tam 6.haftada çağırdı doktor

Ben bugün 5+4 üm 5+2 de vajinal ultrason ile keseyi ve Yolk saç gördük haftaya kalp atışı için gel dedi doktor haftaya 6+2 olunca gidicem randevu aldım özele gidiyorum özel devlet fark ediyor mu bilmiyorum ha kalp atışını görünür mü onu da bilmiyorum doktor gel haftaya dedi bende bir hafta sonrasına randevu aldım
Bende 4+5 te vajinal kese yolk sac gördüm 6+0 a randevu aldım kalp atışı için

Doktor gel dediyse git genelde görünüyor. Bana da ikinci Beta Hcg tahlilinden 2 gün sonra kese için gel demişti gittim karından gördük. Şimdi de 2 hafta sonra gel dedi ben de tımım dedim :D

Kızlar bulantısı olan var mı bu sabah öğürerek uyandım

Günaydın kızlar ben hiçbir şeyle takip etmedim olursa olur diye düşündüm olmazsa da üzülmeyecektim en önemlisi stres yapmamak stres olmayınca her şey çözülüyor 🫠
Çok doğru. İyiyi de stres mahvediyor farkında olmadan biz. 😀

• Beğen
Reactions: SED
Dün ve öğrenmeden önceki bikaç gün garip bi şekilde midem yanıyodu bulanıyordu kendime daha çok erken olamaz desim 😂 bugün daha iyi gibi ama bi doluluk hissi var hep
Benim bugün başladı kafamı kaldıramıyorum sanki çıkaracak gibiyim her saniye 😩

Günaydın kızlar bende Ovülasyonla takip etmiştim bu ay 15 Aralık pik oldu ilişki 15 ve 17 sinde oldu 27 sinde erken gebelik yaptım avox silik çıktı sonra her gün test yaptım hep silik çıktı 30 unda test verdim 26.9 la öğrendim 2 Ocak 55 oldu 5 ocakta 305 sonra vermedim daha hayırlısı artık
Canım 305 çok güzel bir değer morelini bozma güzel yükselmiş sonrası önemli böyle yükselir bende 77 ile öğrenmiştim sonra 290 oldu iuan 6 haftalığım

Kızlar bugün doktor keseyi gördü Elhamdulillah. 4+3sün dedi. 6 haftayken çağırdı. Ben iki defa tüp bebek transferi olmustum, olumsuz olmuştu ama bu dogal yoldan oldu. Tüp bebek doktorum da erkek. Onda takip etmek istemiyorum, hem erkek oldugu için hem de hastanenin muayene ücretleri yüksek, makul bi paket önermiyorlar. sonraki kontrol için şöyle ağzı dualı, normal doğumu mümkün mertebe zorlayan bi kadın doktor arayısındayım, bu araştırmayı nasıl yapabilirim? Siz nasıl doktor buldunuz. Özellerde nasıl oluyor ücretlendirme, hem doğumu kapsayan hem takibi kapsayan paketler vs mi oluyor yoksa muayeneler hep aynı mı. Bu konuları hiç bilmiyorum saçma bi soruysa kb…

Kızlar bugün doktor keseyi gördü Elhamdulillah. 4+3sün dedi. 6 haftayken çağırdı. Ben iki defa tüp bebek transferi olmustum, olumsuz olmuştu ama bu dogal yoldan oldu. Tüp bebek doktorum da erkek. Onda takip etmek istemiyorum, hem erkek oldugu için hem de hastanenin muayene ücretleri yüksek, makul bi paket önermiyorlar. sonraki kontrol için şöyle ağzı dualı, normal doğumu mümkün mertebe zorlayan bi kadın doktor arayısındayım, bu araştırmayı nasıl yapabilirim? Siz nasıl doktor buldunuz. Özellerde nasıl oluyor ücretlendirme, hem doğumu kapsayan hem takibi kapsayan paketler vs mi oluyor yoksa muayeneler hep aynı mı. Bu konuları hiç bilmiyorum saçma bi soruysa kb…
Hayırlı olsun canım hangi şehirdesin

Ben de bugün doktora gittim, keseyi belirgin şekilde gördük çok şükür herhangi bir sıkıntı yok, haftaya cuma kalp atışı için gel, sabah erken gel aç karna tarhlillerini de yaparız dedi. Şu an hiç mi duyulmaz hocam dedim henüz gelişimine göre erken dedi. Sat’a göre 6+0 ama keseyi 5+4 ile uyumlu ölçtü doktor. Allahım inşallah düşündüğüm şey yüzündendir amin 😍.

Bugün gittiğim hastanede doğum paketlerini de konuştum. Fiyatlar ürkütücü görünüyor en başta ama eşimle kafamızda oturttuk. Doktor konusu gerçekten çetrefilli bir süreç. Kadın doktor istemek bu süreçte gayet anlaşılır bir durum bence. Çok iyi erkek doktorlar da var muayene olduğum. Hayatım buna bağlı değilse seçme hakkım varsa kadın doktor tercih ederim. Hatta ilk doğumuma karı koca kadın doğum uzmanı olan doktorlar beraber girmişti. Çok memnundum kendilerinden ama daha mutlu ve destekli bir doğum süreci hayal ettiğimden bu kez farklı doktorla ilerlemeyi düşünüyorum.

Şu gergin bekleyişlerin bittiği beraber bebek küveti alışverişi yaptığımız kısma ışınlanırız inşallah. 😘

Kızlar bulantısı olan var mı bu sabah öğürerek uyandım
Bulantı gibi değil tam ama sabahları uyanınca yatakta sağdan sola dönmek kalkmak falan çok zor geliyor tansiyonum düşük gibi başım dönüyor gibi gün içinde de aynı şekildeyim ani ya da hızlı harekette hemen balım dönüyor midem de Bi tuhaf oluyo akşam üstüne doğru akşam gibi de mide yanması oluyo biraz 🥹 ben mutfakta çalışıyorum bide kokular beni mahvediyor 🥹🥹🥹

• Beğen
Reactions: SED
Arkadaşlar devam ederse Eylül annesi olacağım ama betalar beni çok endişelendiriyor. Ne dersiniz
28 Aralık 23
29 Aralık 34
2 Ocak 131
4 Ocak 276
7 Ocak 707 akşama doğru kan verdim
9 Ocak 1254 sabah yedide kan verdim

Back
X