• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Kızlar beta oranım aklıma takıldı şimdi🙄 3227 çıkmış. Ben adet gecikmesinin 3. Gününde kan vermiştim. Bu değer fazla değil mi. İnternette bakindim.dış gebeliklerde de böyle oluyomus. Doktor aynı gün ultrasonla keseye baktı. Dis gebelik olsa orda belki olur muydu. Yoksa riskli bir durum olabilir mi
Doktor söylerdi dış gebelik olda erken döllendiyse yüksek çıkmış olabilir

Kalp atışı da duyulduktan sonra tekrar ne zaman kontrole gidiliyor acaba

transfer tarihini baz alarak, 3.gün embriyosu 17 gün, 5.gün embriyosu 19 gün geriye sarılarak son adet tarihi hesaplanıyormuş. benim son adet tarihim 13 aralık'tı mesela, ama transfer tarihim 26 aralık 3.gün embriyo transferi. 26-17=9 Aralık olarak tespit ettim. ama doktora gidince soracağım yine de :) hayırlı olsun bu arada :) :KK200: :nazar:
Bebişinizi gördünüz mü kese ne zaman görünür

Çok yoğun mu canım adet kanı gibi mi
Yok değil, adet kanına hiç benzemiyor bu arada böyle bir kaç damla akıntının içine damlayıp bitmiş gibi. Sabah tuvalette farkettim ama devamı da gelmedi. Dün biraz yürüyüş yapmıştım zorlandım galiba.

Yok değil, adet kanına hiç benzemiyor bu arada böyle bir kaç damla akıntının içine damlayıp bitmiş gibi. Sabah tuvalette farkettim ama devamı da gelmedi. Dün biraz yürüyüş yapmıştım zorlandım galiba.
Tekrar olursa ve yoğun olursa doktora görün bence birde lekelenmeler ilk haftalarda normal diyorlar yoğun olmadığı sürece

29 aralıkta 5.gğn embriyoru 2 adet transfer oldum 11.gün değerim(9 Ocak)1400 doktor Salı günü yani bugün gel görebiliriz dedi ama net olsun diye cuma günü gidecegim
yaa süper, sizinle aynı gidiyor demek ki sürecimiz. beta değeriniz de çok güzel gelmiş maşallah. perşembe günü ben gidicem, inşallah görürüz bi güzellikler :) cuma da sizden iyi haberler alalım <3

yaa süper, sizinle aynı gidiyor demek ki sürecimiz. beta değeriniz de çok güzel gelmiş maşallah. perşembe günü ben gidicem, inşallah görürüz bi güzellikler :) cuma da sizden iyi haberler alalım <3
İnşallah görürüz bebişler sizlerden güzel haberler bekliyor olacağım 🤲🏻 görürüz inşallah ☺️

Back
X