• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

5. ve 6. hafta olanlar, belirtiniz var mı hiç? belirti olmayınca acaba sorun mu var diyorum.

5. ve 6. hafta olanlar, belirtiniz var mı hiç? belirti olmayınca acaba sorun mu var diyorum.
Mide bulantısı kaşık ağrısı var göğüs hassasiyeti var şuan belirtiler daha geç de çıkabiliyor

Benim ara ara ara yoğun regl ağrısı oluyor hafif hafif bulantılarım oluyor çok yoğun değil şükür göğüs hassasiyetim var uçlarda özellikle sızı alt kısımlarda ağrı şeklinde bu kadar

Kızlar bugün tekrar kahverengi lekelenmem olunca hemen doktora gittim ve ilk defa keseyi gördük çok şükür. 5+3'üm şu anda. Doktor pembeye kırmızıya dönmedikçe endişe edecek bi durum olmadığını söyledi ama yine de progestan başladı tedbir amaçlı.

Kızlar bugün tekrar kahverengi lekelenmem olunca hemen doktora gittim ve ilk defa keseyi gördük çok şükür. 5+3'üm şu anda. Doktor pembeye kırmızıya dönmedikçe endişe edecek bi durum olmadığını söyledi ama yine de progestan başladı tedbir amaçlı.
Günaydın canım geçmiş olsun lekenmeler olabiliyor benim ilk gebelikte 3 ay olmuştu hafif hafif bunda olmadı ama değişiyor bir şey yoktur inşallah keseyi de görmüşsün ne güzel

Canım göğüs hassasiyeti var bende birkaç gündür. Baya da büyüdüler. Kasık ağrılarım bitti gibi neredeyse hiç olmuyor nadiren ağrı girebiliyor. Bir iki gündür uykum var. Hatta suan ofisteyim olduğum yerde otururken uyudum sekerleme yaptım iyi geldi 😂 baska belirtim yok. Tuvalete sık çıkıyorum ama cok su içiyorum ondan

Canım göğüs hassasiyeti var bende birkaç gündür. Baya da büyüdüler. Kasık ağrılarım bitti gibi neredeyse hiç olmuyor nadiren ağrı girebiliyor. Bir iki gündür uykum var. Hatta suan ofisteyim olduğum yerde otururken uyudum sekerleme yaptım iyi geldi 😂 baska belirtim yok. Tuvalete sık çıkıyorum ama cok su içiyorum ondan
Ben de uyku hiç yok çok ilginç ilk gebelikte çok uykuluydum

Kızlar hesaplamamızı son adet tarihi olarak yapacağız değil mi benim tüp bebek çünkü 🥲
transfer tarihini baz alarak, 3.gün embriyosu 17 gün, 5.gün embriyosu 19 gün geriye sarılarak son adet tarihi hesaplanıyormuş. benim son adet tarihim 13 aralık'tı mesela, ama transfer tarihim 26 aralık 3.gün embriyo transferi. 26-17=9 Aralık olarak tespit ettim. ama doktora gidince soracağım yine de :) hayırlı olsun bu arada :) :KK200: :nazar:

Günaydın canım geçmiş olsun lekenmeler olabiliyor benim ilk gebelikte 3 ay olmuştu hafif hafif bunda olmadı ama değişiyor bir şey yoktur inşallah keseyi de görmüşsün ne güzel
Benim de bu sabah kırmızı lekenlemem oldu ama çok küçüktü ve devamı gelmedi, ilk hamilelikte hiç böyle bir şey olmamıştı. Cuma günü kontrol var, sence şimdi koşarak gitmeli miyim?
@dilberebe65 sıkıntılı bir durum olsa ağrım olur devamı gelir diye çok takılmamaya çalışıyorum.

uygulama hep error veriyordu giremedim buralara 2 gün kaldı kalp atışı duymamızaaa:) @dilberebe65

Kızlar beta oranım aklıma takıldı şimdi🙄 3227 çıkmış. Ben adet gecikmesinin 3. Gününde kan vermiştim. Bu değer fazla değil mi. İnternette bakindim.dış gebeliklerde de böyle oluyomus. Doktor aynı gün ultrasonla keseye baktı. Dis gebelik olsa orda belki olur muydu. Yoksa riskli bir durum olabilir mi

Benim de bu sabah kırmızı lekenlemem oldu ama çok küçüktü ve devamı gelmedi, ilk hamilelikte hiç böyle bir şey olmamıştı. Cuma günü kontrol var, sence şimdi koşarak gitmeli miyim?
@dilberebe65 sıkıntılı bir durum olsa ağrım olur devamı gelir diye çok takılmamaya çalışıyorum.
Çok yoğun mu canım adet kanı gibi mi

Back
X