• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Bugun son kez tekrar beta verdim , 2500 çıktı (405,908 diğerleri) çok şükğr rahatladım bu hafta giderim doktora🙏
Çok sevindim inşallah keseyi ve kalp atışını da sağlıkla görürüz😍😍

Kızlar merhaba öncellikle Allah bebeklerininizi sağlıklı ve kolay şekilde almayı nasip eylesin 🤲🏻🧿

Reglime 5 6 gün var erken gebelik testi yaptım kontrol edebilir misiniz gebemiyim ?

Göğüslerim çok hassas ve ağrıyor
Kasıklarımda regli olacakmışım gibi ağrı var
Uyku durumun var çok
Burda var gözüküyor ama bir test daha yapın ne olur ne olmaz💗

Kızlar merhaba öncellikle Allah bebeklerininizi sağlıklı ve kolay şekilde almayı nasip eylesin 🤲🏻🧿

Reglime 5 6 gün var erken gebelik testi yaptım kontrol edebilir misiniz gebemiyim ?

Göğüslerim çok hassas ve ağrıyor
Kasıklarımda regli olacakmışım gibi ağrı var
Uyku durumun var çok
Var görünüyor kan verin isterseniz bi

Kızlar kasık ağrıları zamanla hafifliyor merak etmeyim, benimde çok yoğundu suan 5+0 ız daha iyi hissediyorum kendimi

Kızlar kasık ağrıları zamanla hafifliyor merak etmeyim, benimde çok yoğundu suan 5+0 ız daha iyi hissediyorum kendimi
4+6 benim bugün ara ara oldu yine inşallah🙏🏻💕 gebelikte bir sıkıntı olmadığını bilsek önemli değil de ne olup bittiğini anlamıyor insan😅

İnşallah sen aldın mı randevu grupta kalbini duyan yok herhalde henüz
kuşum aradım doktoru birazdan döner bana bu perşembe günü çalışmıyorum ogun giderim,bide gitmişken hem kese hem kalp görmek için biraz gec gitmek istiyorum çünkü her gidişimiö ayrı özel ücrer oluyı

kuşum aradım doktoru birazdan döner bana bu perşembe günü çalışmıyorum ogun giderim,bide gitmişken hem kese hem kalp görmek için biraz gec gitmek istiyorum çünkü her gidişimiö ayrı özel ücrer oluyı
Bende 16 ocağa randevu alacağım dediğiniz gibi yapmak için 305 olmuş hcg perşembe akşam vermiştim 55 ti güzel yükselmiş sanki değil mi

Aaaaminn ben de 1 ocakta pozitif gördüm. Dün kan tahlili yaptırdım 310 çıktı. İnsallah sağlıklı ilerler herkesin gebeliği 😘🤍🥳
Kızlar bugun beta 805. çok şükür ya herkese sağlılı hamilelikler diliyorum. İlk defa kendimi diyet gruplarının dışında bir gruba ait hissediyorum eylül 2026 grubunda 😂 çok garip

Back
X