• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

İlk gebeliğimden önce iki kimyasalım var benimde ama çocuklar 9 yaşında artık bir de o kimyasallar hemen reglle atılıp gitmişti bunda reglim geçti baya hiç te regl olacak gib değilim sanki o süreci atlatmış gibi hissediyorum o yüzden
evet evet baya olmus seninki benim 3 ay önceydi ben o yuzden temkinli davranıyorum

Kızlar 47 saat sonra kan verdim.
3 ocak 67
5 ocak 172.64 olmuş nasıl sizce🥺🥺🥺 hala sevinemiyorum..

Çok teşekkür ederim eksik olmayın ne zaman doktora gidiyim sizce?şuan sadece özele gidip kan verdim o kadar
Rica ederim inşallah sağlıkla ilerler son adetin ne zaman şuan kaç haftalık gözüküyor

Kızlar merhaba. 25 günlük döngüde yumurtlama 7 ya da 8.nci gün olur mu? İhtimal var mıdır acaba? Ve adet biter bitmez başlayan kabızlık, şişkinlik arada da olsa gaz sancısı. Adete 6 gün kala geçmeye başlaması bunların, yine de gebelik belirtisi olabilir mi?

Rica ederim inşallah sağlıkla ilerler son adetin ne zaman şuan kaç haftalık gözüküyor
Hocam son adet 4 aralık ama ben 29 aralıkta genel kan testi vermiştim orda betayada baktıklarında 0.6 çıkmıştı.Adetim 3-4 gün gecikince test yaptım pozitif gördüm,sanırım geç döllenme oldu.
Şuan 4+4 gözüküyor programda.
3 ocak 67
5 ocak 172.64

Hocam son adet 4 aralık ama ben 29 aralıkta genel kan testi vermiştim orda betayada baktıklarında 0.6 çıkmıştı.Adetim 3-4 gün gecikince test yaptım pozitif gördüm,sanırım geç döllenme oldu.
3 ocak 67
5 ocak 172.64
Allah hayırla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı bizlere olsun inşaAllah🤲❤️

3 ocak 67
5 ocak 172.64
Aa benimde son adet 4 Aralık aynıyız evet geç döllenme olmuş doktor biraz ileri çekebilir satı ama 2 gün sonra tekrar beta baktırabilirsin bence 1000 in üstüne çıkarsa kese vajinal gözükür

Amin inşallah ne kadar uğraştığımı tahmin bile edemezsiniz..1 senedir uğraşıyoruz.
İnşallah kalp atışını da duyarız sağlıkla ,darısı tüm isteyenlere🥲
Aminnn. Doğrudur biz de 3 aydır düşünüyoruz inşaAllah bu ay olur. Takmamaya çalışsakta insan kafaya takmadan duramıyor. Ne gibi belirtiileriniz vardı acaba? Herkeste farklılık gösterebilir ama insan umutlanıyor yine de ☺️

Aminnn. Doğrudur biz de 3 aydır düşünüyoruz inşaAllah bu ay olur. Takmamaya çalışsakta insan kafaya takmadan duramıyor. Ne gibi belirtiileriniz vardı acaba? Herkeste farklılık gösterebilir ama insan umutlanıyor yine de ☺️
Hiçbir belirtim yok,şuan hala yok garip bir şekilde ağrı sızı hiçbir şey

Kızlar merhaba. 25 günlük döngüde yumurtlama 7 ya da 8.nci gün olur mu? İhtimal var mıdır acaba? Ve adet biter bitmez başlayan kabızlık, şişkinlik arada da olsa gaz sancısı. Adete 6 gün kala geçmeye başlaması bunların, yine de gebelik belirtisi olabilir mi?
Rica etsem bilginiz varsa paylaşır mısınız?

Back
X