• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Yarın tekrar vermen gerekiyor verecek misin
Onu sorucaktım ben 2 kere beta verdim ikisinde de devlet hastanesinde akşam 11 gibiydi yarın eşim evde olmayacak.
Perşembe sabah sağlık ocağında versem olur mu acaba?

Onu sorucaktım ben 2 kere beta verdim ikisinde de devlet hastanesinde akşam 11 gibiydi yarın eşim evde olmayacak.
Aynı yerde versen daha iyi olur labarotuvarlar farklı oluyor

Ama yinede istersen aile hekimine sorabilirsin

Kızlar eşinize söylediniz mi hamileyim veya şüphem var diye

Belirtileri geminiye yazınca hamile oluyorum ama sanmıyorum ya diyorum beraberinde. 😂 çünkü beni hevesli görüp sonra olmadığı için üzülürken görsün istemiyorum. Negatifse de en azından demiştim dicem 😬😂

Ben çift çizgiyi görünce hömküre hömküre ağladım 😂 yanına gittim elim ayağım titriyodu. O da korkmuş noldu instagramda bişey izledim ona ağlıyorum sanmış 😂 regl olmadan once gereksiz duygusal oluyorum biliyor. Testi gösterdim. Sevincini yaşayamadı yavrum beni sakinleştirmeye çalısırken 🥲

Kızlar günaydın sabah kanamayla uyandım doktorda sıra bekliyorum dua edin bişey olmasın 🥲

Kızlar merhaba gebeliğini yeni öğrenen anneler eylül ayında inşallah kucağımıza alıyoruz bebişlerimizi sağlıcakla
Eylül anneleri takip çizelgesi

Kullanıcı adıSATson betacinsiyetisim
@aralikeda22.11.20252753
@dilberebe6504.12.20251613
@perihan0806.12.2025305
@bsz232304.12.2025173
@gamze43712.11.2025120
Sat 03.12.2025 bugün güncel beta 2222 🩷 🤍

Back
X