- Emoji Skoru
- 2.366
- Puanlar
- 333
Geç değil aslında tam zamanıEvet ilk. 33 yaşına gireceğim biraz geç bile kaldım gibii. Ondan bayağı istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç değil aslında tam zamanıEvet ilk. 33 yaşına gireceğim biraz geç bile kaldım gibii. Ondan bayağı istedim
Ay sonu güzel olsun da artık yaşın önemi kalmadıGeç değil aslında tam zamanı
Evet inşallahAy sonu güzel olsun da artık yaşın önemi kalmadı
Aynen kesinlikleBence buraya üye olmak bile o sürece girmektir. Hayatımıza çekiyoruz ve sonunda oluyor. Çoğunlukla böyle. Biz de çoğunluktan olduğumuzu kabul edelim elbette :)
Evet kısa uzun olsa beklemek daha zor olurdu diye düşünüyorumSenin döngün baya kısaymış şuan mesajları okuyunca hatırladım![]()
Dün verdim 172 beta,Canım sen en son ne zaman kan vermiştin devamlı unutuyorum gün içinde yaşananlardan dolayı
Yarın tekrar vermen gerekiyor verecek misinDün verdim 172 beta,
Sizinle aynı sat geç döllenme demiştiniz
Onu sorucaktım ben 2 kere beta verdim ikisinde de devlet hastanesinde akşam 11 gibiydi yarın eşim evde olmayacak.Yarın tekrar vermen gerekiyor verecek misin
Aynı yerde versen daha iyi olur labarotuvarlar farklı oluyorOnu sorucaktım ben 2 kere beta verdim ikisinde de devlet hastanesinde akşam 11 gibiydi yarın eşim evde olmayacak.
Perşembe sabah sağlık ocağında versem olur mu acaba?
O halde tek gideceğim akşam,çok teşekkür ederimAynı yerde versen daha iyi olur labarotuvarlar farklı oluyor
Ama yinede istersen aile hekimine sorabilirsinOnu sorucaktım ben 2 kere beta verdim ikisinde de devlet hastanesinde akşam 11 gibiydi yarın eşim evde olmayacak.
Perşembe sabah sağlık ocağında versem olur mu acaba?
Belirtileri geminiye yazınca hamile oluyorum ama sanmıyorum ya diyorum beraberinde.Kızlar eşinize söylediniz mi hamileyim veya şüphem var diye
Ben çift çizgiyi görünce hömküre hömküre ağladımKızlar eşinize söylediniz mi hamileyim veya şüphem var diye
Guzel haberlerini bekliyoruzKızlar günaydın sabah kanamayla uyandım doktorda sıra bekliyorum dua edin bişey olmasın![]()
Gerçektenn mi neden böyle oldu dualarım sizinle ebe hanım inşallah hiçbir şey olmaz tesbih çekiyorum sizin içinKızlar günaydın sabah kanamayla uyandım doktorda sıra bekliyorum dua edin bişey olmasın![]()
Sat 03.12.2025 bugün güncel beta 2222Kızlar merhaba gebeliğini yeni öğrenen anneler eylül ayında inşallah kucağımıza alıyoruz bebişlerimizi sağlıcakla
Eylül anneleri takip çizelgesi
Kullanıcı adı SAT son beta cinsiyet isim @aralikeda 22.11.2025 2753 @dilberebe65 04.12.2025 1613 @perihan08 06.12.2025 305 @bsz2323 04.12.2025 173 @gamze437 12.11.2025 120