• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

Sizi çok iyi anlıyorum bende eylülde kimyasal yaşadım 50 değerini görünce umutlandım. Kimyasal geçmişim olmadıgı için düşünemedim😔 son regl tarihim 3 aralık yada 4 saun doktor hamilesin dedi ama hala kafamda oturmadı. İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla bizimle olurlar
Evet bende daha önceden hiç duymamıştım bilmiyordum kimyasal flan , İnşallah ya seni okadar iyş anlıyorum ki bende hala böle içimdeki korkuyu atamadım yarın keseyi bebeği görürsem ozaman biraz rahatlşcam sobrada artık kalp atışını duymayı beklicem ,sanırım ancak ozaman tam anlamıyja rahatlicam.Benim pıhtılasmam var ve tek tüpümde kapalıydı.Senin için dua edicem inşallah guzel ilerler mutluluğumuzu paylaşmak nasşp olur🙏

Merhaba kızlar sağlıkla bebislerinizi kucağınıza alırsınız inşallah hepimiz alırız 😍 benim bat 16 Ocak kasıklarda batma var sürekli daha test falan yapmadım erken diye.. sizce ne zaman test yapayım erken gebelik testi var elimde ama üzülmek istemiyorum 🥲
Merhabaa. Bize de nasip olsunnn. Benim de pazar günü bat. 3 güne kadar düşşün diye bekledim test için. Yarın sabah yapcam. Sen de bir kaç gün kala yap istersen daha iyi olur 🤗

Merhabaa. Bize de nasip olsunnn. Benim de pazar günü bat. 3 güne kadar düşşün diye bekledim test için. Yarın sabah yapcam. Sen de bir kaç gün kala yap istersen daha iyi olur 🤗
Ayy amin canımm 🥲 nasıl tatlı heyecanlar böylee mübarek aylar hürmetine müjdelerimizi almak nasip olsun 🤲🏻📿 testi yapınca muhakkak etiketle beni de merak ederim çok heyecanlandım senin adına 🥹

Ayy amin canımm 🥲 nasıl tatlı heyecanlar böylee mübarek aylar hürmetine müjdelerimizi almak nasip olsun 🤲🏻📿 testi yapınca muhakkak etiketle beni de merak ederim çok heyecanlandım senin adına 🥹
Etiketlerim. İnşaAllah pozitif sonuç alırım ve siz de 🫠🥰 3 aydır deniyoruz. Yarın da pozitifi görmezsem oluruna bırakcam. Daha takip etmeyi düşünmüyorum. Çünkü ne kadar takmamalıyız desem de araştırdıkça içine düşüyorum 😂 bu da beni bunaltıyor. Senin de çok bir şey kalmamış bat a. Güzel sonuçlar alalımmm 🤲

Canım nasılsın durum nedir iyisin inşallah
Nasılsın canım? Her şey yolundadır inşAllahhh🤲
Sabah kendi doktoruma gitmiştim tesadüfen acilde de o vardı kan vermiştim beta 2100 küsür çıkmış progesteron 12 çıkmış çok düşük dedi fitil kullanacam ekstra iğne verdi 10 gün vurucam kalp atışını duyana kadar da evde dinlen işe gitmeyeceksin dedi rapor yazdı ama çok şükür önemli bir şey değilmiş iğneyle toparlanır dedi 🥹

Sabah kendi doktoruma gitmiştim tesadüfen acilde de o vardı kan vermiştim beta 2100 küsür çıkmış progesteron 12 çıkmış çok düşük dedi fitil kullanacam ekstra iğne verdi 10 gün vurucam kalp atışını duyana kadar da evde dinlen işe gitmeyeceksin dedi rapor yazdı ama çok şükür önemli bir şey değilmiş iğneyle toparlanır dedi 🥹
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Kızlar merhaba gebeliğini yeni öğrenen anneler eylül ayında inşallah kucağımıza alıyoruz bebişlerimizi sağlıcakla
Eylül anneleri takip çizelgesi

Kullanıcı adıSATson betacinsiyetisim
@aralikeda22.11.20252753
@dilberebe6504.12.20251613
@perihan0806.12.2025305
@bsz232304.12.2025173
@gamze43712.11.2025120
@ucanpayanda03.12.20252222
Beni de ekleyebilirsiniz son beta 327 pazartesi gidicem doktora inşallah sağlıkla ilerler🙏

Etiketlerim. İnşaAllah pozitif sonuç alırım ve siz de 🫠🥰 3 aydır deniyoruz. Yarın da pozitifi görmezsem oluruna bırakcam. Daha takip etmeyi düşünmüyorum. Çünkü ne kadar takmamalıyız desem de araştırdıkça içine düşüyorum 😂 bu da beni bunaltıyor. Senin de çok bir şey kalmamış bat a. Güzel sonuçlar alalımmm 🤲
Kesinlikle ama burada bir şeyler paylaşmak iyi oluyor insan yalnız olmadığını bilince mutlu oluyor bilmiyorum hayırlının en güzeli kolayıyla nasip olsun güzel haberler hepimize aminnn 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

.

Son düzenleme:
Çok şükür

Canım hadi inşallah dikkat et kendine yorma hiç kendini sıkıntısız atlatırsın inşallah bu süreci

10 tane hızlı test var 1 Ocak yumurtlama günü gösteriyordu batmalar fazla olunca erken mi yumurtladım dedim. Erken yapıp üzülmekte istemiyorum ama insan merak ediyor 🥹🫠 siz kaç gün kala öğrendiniz bat a
Ben yumurtlama günü bilmiyordum tahmini adet günüm 5 ocak gösteriyordu. 4 ocakta öğrendim. Ama 1 hafta kala baksam da öğrenirmişim çünkü beta 700 küsurdu. Erken döllenme gibi bir durum varsa sizin de 3-4 güne çıkar ama yanıltmak da istemem erken olup olmadığını bilemeyiz. Geçse eğer bundan 20 gün sonra bile çıkabilir. En iyisi zamanında ve düzenli takip

Ben yumurtlama günü bilmiyordum tahmini adet günüm 5 ocak gösteriyordu. 4 ocakta öğrendim. Ama 1 hafta kala baksam da öğrenirmişim çünkü beta 700 küsurdu. Erken döllenme gibi bir durum varsa sizin de 3-4 güne çıkar ama yanıltmak da istemem erken olup olmadığını bilemeyiz. Geçse eğer bundan 20 gün sonra bile çıkabilir. En iyisi zamanında ve düzenli takip
Femometere göre 1 Ocak yumurtlama günüm ama döllenme oldu olmadı onu Allah bilir şuan yapsam test negatif çıkacaktır beklemede olayım bir hafta daha hiç değilse

Merhaba kızlar sağlıkla bebislerinizi kucağınıza alırsınız inşallah hepimiz alırız 😍 benim bat 16 Ocak kasıklarda batma var sürekli daha test falan yapmadım erken diye.. sizce ne zaman test yapayım erken gebelik testi var elimde ama üzülmek istemiyorum 🥲
Canım şimdiden yapmak için biraz erken 2-3 gün kala yapsan daha iyi olur

İyi akşamlar kızlar hepiniz sağ salim bebislerinizi kucağıniza alırsınız inşallah değeriniz sağlıkla artar.🫶 Genel olarak sanki birçoğunuz kimyasal gebelik geçirmişsiniz ben de sizin gibi Aralık döngümde geçirdim şükür sağlıkla atlattım. Yumurtlama biraz geçte olsa gördüm değerlendirip Allah'a bıraktım artık. Kimyasal gebelikten sonra olası bir gebelik oluşmazsa yapmam gereken bir şey var mı ya da sizin bu süreçte yaptığınız doktor kontrolünde, ekstra bir takviye, bunun nedenini araştırma gibi. Sürekli kan verme olayında psikolojikmen çok yoruldum o yüzden su an nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum. Bir doktorum var aslında en son değerim düştüğünde yaşlı gözlerle yanına gitmiştim biraz daha bekle olur takviyeye devam et dedi. Kontrole gitmedim onun yanına açıkçasi gidecek hevesimde yok.

Back
X