• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül 2026 Anneleri

La roche ve avene de çok masum değil canım INCI BEuty diye bir uygulama var indirip aradan içeriklerin ne kadarının guvenli olduğunu görebiliyorsun. Ekram goruntusu atrım mesela üsttekilee guneş kremleri 2 markanın..
Ben incia marka guneş kremi almıştım puanı çok daha yuksek ve anne bebek ürünleri markası diye (15 üzeri olması daha iyi) ama şöyle bir sorun var ben vucut için olanı almıştım yüz iöin bulamadım aynı markada. Bembeyaz yapıyor sürünce yapışıp kalıyor gibi malesef kullanımı biraz zor yani. O yuzden çok öneremiycem
Çok teşekkürler bu bilgi için. Benim ciddi sivilce problemim oluyor o yüzden hep bunları kullanırdım, üzüldüm şu an. Neyse ki bahara birkaç ayımız var, umarım uygun bir şey buluruz :)

Kizlarrr pazartesi kan vericem demistim hatirlayaniniz varsa. Cikti sonucum en son 6 ocakta 74.1 di beta bugun bu sekilde nasil sizce progesteron felan normal mi dersiniz. 🙏🙏

Eklentiler

• 3551F362-EB62-4F29-839A-FDCFBDF235AA.webp
    3551F362-EB62-4F29-839A-FDCFBDF235AA.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 70
Çok teşekkürler bu bilgi için. Benim ciddi sivilce problemim oluyor o yüzden hep bunları kullanırdım, üzüldüm şu an. Neyse ki bahara birkaç ayımız var, umarım uygun bir şey buluruz :)
Şöyle ki bence baharda yine bunlardan devam edebilirsin diye düşünüyorum yine araştır tabii ki ama ilk 12 ayda çok dikkat edicez sonraaı daha esnek olacak dedi doktorum. Bu dönemde ilk 12 haftanın başında bebeğin beyin sinir sistemi omurga yapısı oluşuyor sonrasında organları uzuvları oluyor o yüzden çok önemliymiş.

Kizlarrr pazartesi kan vericem demistim hatirlayaniniz varsa. Cikti sonucum en son 6 ocakta 74.1 di beta bugun bu sekilde nasil sizce progesteron felan normal mi dersiniz. 🙏🙏
Progesteronla ilgili bilgim yok ama beta gayet iyi canım hayırlı olsun

Kızlar merhaba gebeliğini yeni öğrenen anneler eylül ayında inşallah kucağımıza alıyoruz bebişlerimizi sağlıcakla
Eylül anneleri takip çizelgesi

Kullanıcı adıSATson betacinsiyetisim
@aralikeda22.11.20252753
@dilberebe6504.12.20251613
@perihan0806.12.2025305
@bsz232304.12.2025173
@gamze43712.11.2025120
@ucanpayanda03.12.20252222
@dandelicorn08.12.2025327
@Sedddddddddddddd06.12.20251496
Ben de aranıza katıldım🥰 sat 12 Aralık. Betadan değil direk kese gorundu.

Ben de aranıza katıldım🥰 sat 12 Aralık. Betadan değil direk kese gorundu.
Sat 6 Aralık benim ben daha kese için gideceğim gitmedim henüz doktora üç kez beta baktırdım en son 5 Ocak 305 ti öyle siz şanslısınız hemen keseyi görmüşsünüz ne güzel

Cuma günü 6+4 oluyorum doktora gideceğim bakalım kalp atişini duyabilecek miyim

Sat 6 Aralık benim ben daha kese için gideceğim gitmedim henüz doktora üç kez beta baktırdım en son 5 Ocak 305 ti öyle siz şanslısınız hemen keseyi görmüşsünüz ne güzel
Bana direk ultrasondan baktı. Sonra monitörü bana çevirdi. Minik bir kese görünüyor dedi. Rutin tahlilleri istedi. Ben de beta falan ister saniyodum. Ama öyle olmadi

Bana direk ultrasondan baktı. Sonra monitörü bana çevirdi. Minik bir kese görünüyor dedi. Rutin tahlilleri istedi. Ben de beta falan ister saniyodum. Ama öyle olmadi
Reglin ne kadar geçmiştiki

Beta gayet iyi ama progesteron desteği verebilir belki benim doktorum 20 mim üstünde bekliyoruz demişti benimki 11-12 civarındaydı

Beta gayet iyi ama progesteron desteği verebilir belki benim doktorum 20 mim üstünde bekliyoruz demişti benimki 11-12 civarındaydı
Dediginiz gibi oldu şimdi ciktim doktorun yanindan progesteron desteklicez dedi iki gun sonra tekrar kan istedi. Vajinal yoldan verdi progesteronu sizede oylemo verilmisti acaba

Back
X