- Emoji Skoru
- 533
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi trenvagonu
Selam kızlar
Bende bugün 3 transferimi oldum. Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin hepimize inşallah 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 8 eylülde oldum transfer solda kasık ağrısı vardı bu gün yok gibi sanki sadece aşırı göğüs hassasiyetim varrrDünden beri yürürken sol kasığıma ağrı vuruyor onun haricinde pek bir şey yok17 si normalde test günüm ama 15 inde kan vericem
sizin durumlar nasıl
Aminn canım en kısa zamanda inşallahAile hekiminde aynı gün çıkıyor mu sonuçİstanbulda oturuyorum ertesi gün çıkıyor çatlarım ben
evet maddi olarak çok yorucu Allah kolaylıklar versin hepimize inşAllah
kucaklarımızı doldursun
![]()
Ben o yüzden 2 gündür kışlık hazırlık yapıyorumBende gününden önce test yapmayacaktım sözde ama evde boş boş durdukça yapasım geliyor![]()
dondurulmuş embriyo mu ? Test gününüz ne zamanBende 8 eylülde oldum transfer solda kasık ağrısı vardı bu gün yok gibi sanki sadece aşırı göğüs hassasiyetim varrr
Evet 5. Gün embriyosu 2bb 2bc son kalanlar 3. Transferim test günüm 17 Eylül sizinki pekiBen o yüzden 2 gündür kışlık hazırlık yapıyorumturşular soslar salça falan
aklıma getirmemeye çalışıyorum
dondurulmuş embriyo mu ? Test gününüz ne zamaninşallah tutunmadandır sol kasık ağrılarımız
Benimde 5. Gün tek embriyo 3bbEvet 5. Gün embriyosu 2bb 2bc son kalanlar 3. Transferim test günüm 17 Eylül sizinki peki![]()
Aminnn hepimize inşallahRabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah![]()
İlk defa sabah ilk idrarla test yaptım bugün t+5 negatif çıktıGünaydın kızlarr bu gün nasılsınız nasıl geçiyor![]()
Bende de adet ağrıları var ve adet migreni arada bir gelip gidiyor.T+4 bugün ama bu adetimsi belirtiler özellikle adet migreni nedeniyle umutsuzum.Günaydın kızlarr bu gün nasılsınız nasıl geçiyor![]()
Daha çok erken ama ben bu sefer karar aldım erken test yapmayacağım ya bence hepimizin gününü bekleyelim sonra çok hayal kırıcı ola biliyorİlk defa sabah ilk idrarla test yaptım bugün t+5 negatif çıktı![]()
daha çok erken belirti aramak için bekleyelim hiç moralini bozma allahtan ümit kesilmezBende de adet ağrıları var ve adet migreni arada bir gelip gidiyor.T+4 bugün ama bu adetimsi belirtiler özellikle adet migreni nedeniyle umutsuzum.
Çok erken cnmİlk defa sabah ilk idrarla test yaptım bugün t+5 negatif çıktı![]()
Predictor erken idrar testiydi. Tertemiz bir tek çizgi varÇok erken cnm
İnşallah tutunmuşturPredictor erken idrar testiydi. Tertemiz bir tek çizgi varpgt li 5.gün embriyosu 6aa genişlemiş embriyo göya ama t+5 hala beta idrara yansımamış yâda negatif tutmamış
![]()
Yarın bilmiyorum cesaret edip test yapabilir miyimİnşallah tutunmuşturDaha idrara geçmemiş olabilir.Birkaç gün sonra tekrar deneyin isterseniz.Benim de yarın t+5 de yapmayı planlıyorum sizin gibi idrar testini. Pgtli 6bb embriyom ama çıkmayabilir idrar testinde de.Çıkmazsa 2 gün sonra tekrar yaparım onda da çıkmazsa artık kan testi diyorum
Hayırlısı artık.
Benim 7 ci gün silik çıkmıştı bence erken genede sen 7 ci gün felan dene tekrar modunu düşürmePredictor erken idrar testiydi. Tertemiz bir tek çizgi varpgt li 5.gün embriyosu 6aa genişlemiş embriyo göya ama t+5 hala beta idrara yansımamış yâda negatif tutmamış
![]()