Eylul 2026 trasferleri

Dünden beri yürürken sol kasığıma ağrı vuruyor onun haricinde pek bir şey yok 🫠 17 si normalde test günüm ama 15 inde kan vericem 🤣sizin durumlar nasıl
Bende 8 eylülde oldum transfer solda kasık ağrısı vardı bu gün yok gibi sanki sadece aşırı göğüs hassasiyetim varrr

Aile hekiminde aynı gün çıkıyor mu sonuç☺️ İstanbulda oturuyorum ertesi gün çıkıyor çatlarım ben🥹 evet maddi olarak çok yorucu Allah kolaylıklar versin hepimize inşAllah 🤲 kucaklarımızı doldursun🤲
Aminn canım en kısa zamanda inşallah ☺️ şimdi geçmiş randevulara baktım genel kan tahlili yaptırmıştım tarihler aynı, aynı gün çıkmış herhalde ☺️

Bende gününden önce test yapmayacaktım sözde ama evde boş boş durdukça yapasım geliyor😂
Ben o yüzden 2 gündür kışlık hazırlık yapıyorum 😅 turşular soslar salça falan 😅 aklıma getirmemeye çalışıyorum
Bende 8 eylülde oldum transfer solda kasık ağrısı vardı bu gün yok gibi sanki sadece aşırı göğüs hassasiyetim varrr
dondurulmuş embriyo mu ? Test gününüz ne zaman 🫠 inşallah tutunmadandır sol kasık ağrılarımız ❤️

Ben o yüzden 2 gündür kışlık hazırlık yapıyorum 😅 turşular soslar salça falan 😅 aklıma getirmemeye çalışıyorum

dondurulmuş embriyo mu ? Test gününüz ne zaman 🫠 inşallah tutunmadandır sol kasık ağrılarımız
Evet 5. Gün embriyosu 2bb 2bc son kalanlar 3. Transferim test günüm 17 Eylül sizinki peki 🥹🫠

Predictor erken idrar testiydi. Tertemiz bir tek çizgi var🤷‍♀️ pgt li 5.gün embriyosu 6aa genişlemiş embriyo göya ama t+5 hala beta idrara yansımamış yâda negatif tutmamış🤷‍♀️
İnşallah tutunmuştur 🙏Daha idrara geçmemiş olabilir.Birkaç gün sonra tekrar deneyin isterseniz.Benim de yarın t+5 de yapmayı planlıyorum sizin gibi idrar testini. Pgtli 6bb embriyom ama çıkmayabilir idrar testinde de.Çıkmazsa 2 gün sonra tekrar yaparım onda da çıkmazsa artık kan testi diyorum 🤷‍♀️Hayırlısı artık.

İnşallah tutunmuştur 🙏Daha idrara geçmemiş olabilir.Birkaç gün sonra tekrar deneyin isterseniz.Benim de yarın t+5 de yapmayı planlıyorum sizin gibi idrar testini. Pgtli 6bb embriyom ama çıkmayabilir idrar testinde de.Çıkmazsa 2 gün sonra tekrar yaparım onda da çıkmazsa artık kan testi diyorum 🤷‍♀️Hayırlısı artık.
Yarın bilmiyorum cesaret edip test yapabilir miyim🥺 3.kez 6aa kalitede pgt li transfer oluyorum 6aa olmasına da pgt li olmasınada güvenim kalmadı yaş desen genç 30 olacağım rahimde histeroskopide tertemiz görüldü çizik attık tutsun diye🤷‍♀️ olması gereken herşey en iyi durumda ama olmuyor vardır bi hayır diyorum nasip değil herhalde…

Predictor erken idrar testiydi. Tertemiz bir tek çizgi var🤷‍♀️ pgt li 5.gün embriyosu 6aa genişlemiş embriyo göya ama t+5 hala beta idrara yansımamış yâda negatif tutmamış🤷‍♀️
Benim 7 ci gün silik çıkmıştı bence erken genede sen 7 ci gün felan dene tekrar modunu düşürme

Back
X