- Konu Sahibi trenvagonu
Sordunmu peki neden verilmemişBilmiyorum ki , ben de hiç duymadım verilmeyen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sordunmu peki neden verilmemişBilmiyorum ki , ben de hiç duymadım verilmeyen![]()
Maalesef pek bir şey soramıyorum dr a. Epey yoğun.Sordunmu peki neden verilmemiş
Seninle ilgilenen hemşiren yokmu bana clinik 3 hemşire numarası verdi mesela onlarla konuşuyorum Birsey oldugundaMaalesef pek bir şey soramıyorum dr a. Epey yoğun.
Bizim karışık biraz, tek telefonu hemşireler sekreterler koordinatör hepsi kullanıyor. Net yanıt bulamıyoruzSeninle ilgilenen hemşiren yokmu bana clinik 3 hemşire numarası verdi mesela onlarla konuşuyorum Birsey oldugunda
hayır değildiHayırlı olsun ınsallah darısı basımıza belırtı falan varmıydı pgtlı embrıyomuydu acaba
İlginç ya hakkında hayırlısı inşallahBizim karışık biraz, tek telefonu hemşireler sekreterler koordinatör hepsi kullanıyor. Net yanıt bulamıyoruz
İnşallah canım Allah razı olsun isteyen herkes sağlıkla bebişine kavuşsun İnşallahRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın kucağınızı boş bırakmasın inşallah bebeğin seninledir![]()
göğüs hassasiyeti ve ara ara kasık ağrısı dışında herhangi bir belirtim yoktu. ama bu belirtiler ilaç kaynaklı da olabilir. bide göğüslerimde damarlar belirginleşti baya.Aynı durumdayım mesela şimdi hiç yok ama gece kaşık ağrısı
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah![]()
belirtileriniz var mıydı peki ?
Ne desek boş Rabbim hayırlısını nasip eylesin inşallah üzme kendiniArkadaşlar benim kan testi negatif geldi inşallah bekleyen bütün kardeşlerim sağlıklı pozitifleri görsünler
İnşaallah en kısa zamanda kolaylıkla afiyetle nasip olsunArkadaşlar benim kan testi negatif geldi inşallah bekleyen bütün kardeşlerim sağlıklı pozitifleri görsünler
Amin inşallah Rabbim nasip etmemiş daha demekkiNe desek boş Rabbim hayırlısını nasip eylesin inşallah üzme kendini
Amin inşallahİnşaallah en kısa zamanda kolaylıkla afiyetle nasip olsun![]()
Rabbim tez vakitte kendiliğinden sağlıklı bir bebek versin inşallahArkadaşlar benim kan testi negatif geldi inşallah bekleyen bütün kardeşlerim sağlıklı pozitifleri görsünler
Rabbim hakkında ne hayırlı kıldıysa o olsun canımArkadaşlar benim kan testi negatif geldi inşallah bekleyen bütün kardeşlerim sağlıklı pozitifleri görsünleremriyo durumun neydi senin kacıncı gündü
Merhaba , öncelikle tekrar tebrik ederim. Sağlıkla ilerler inşallah. Transfer başlıklarında gezinirken rastladım, doktorunuz size de kan sulandırıcı vermemiş. Daha sonra verdi mi , kullanıyor musunuz ?5.gün çift embriyo 30 çıktı
Merhaba benim 1 normal düşüğüm bir de tüp bebekte düşüğüm var ilkinde çok acemiydik ve çok saçma doktorlara denk geldik tüp bebekte vermemişti etrafımda düşük olmayanlarda bile verilmiş ben de doktoruma sordum ben her kişide vermiyorum dedi ama bir zaearı da yok kullanmanın dedi transferden önce pıhtılasmayla ilgili testi de yaptırdım adını unuttum şimdi onda da birşey çıkmadı şuan kullamıyorum istediğim için doktor verdiMerhaba , öncelikle tekrar tebrik ederim. Sağlıkla ilerler inşallah. Transfer başlıklarında gezinirken rastladım, doktorunuz size de kan sulandırıcı vermemiş. Daha sonra verdi mi , kullanıyor musunuz ?
Ben 7.gün ağrı çektim regl gibi ve lekelenmem oldu bilmiyorum yerleşme kamanası mıArkadaşlar, yerleşme kanaması yaşayan oldu mu hiç
45 bin civarı tutmuştu toplama işlemi için transfer sürecindeki estrofem duphaston filan kadın dogumcuya yazdırıyoruzTavaşyeleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah tez vakitte hepimiz hayırlısıyla anne oluruz . İstanbulda özelde yaptırcam ilaçlar 100 bin civarı tutar diyorlar o nedenle öğrenmek istedim bu kadar tutuyormu geeçekten özelde yaptıranların.