Eylul 2026 trasferleri

Arkadaşım biraz araştırdı, sigara kullananlara , kilo problemi olanlara ve 2 başarısızlığı olanlara ilk denemede kan sulandırıcı veriliyormuş diye bir yazı attı bana. İçimi rahatlatmaya çalıştı biraz :)

Aynı durumdayım mesela şimdi hiç yok ama gece kaşık ağrısı

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🤲 🌸 belirtileriniz var mıydı peki ?
göğüs hassasiyeti ve ara ara kasık ağrısı dışında herhangi bir belirtim yoktu. ama bu belirtiler ilaç kaynaklı da olabilir. bide göğüslerimde damarlar belirginleşti baya.

Arkadaşlar benim kan testi negatif geldi inşallah bekleyen bütün kardeşlerim sağlıklı pozitifleri görsünler

5.gün çift embriyo 30 çıktı
Merhaba , öncelikle tekrar tebrik ederim. Sağlıkla ilerler inşallah. Transfer başlıklarında gezinirken rastladım, doktorunuz size de kan sulandırıcı vermemiş. Daha sonra verdi mi , kullanıyor musunuz ?

Merhaba , öncelikle tekrar tebrik ederim. Sağlıkla ilerler inşallah. Transfer başlıklarında gezinirken rastladım, doktorunuz size de kan sulandırıcı vermemiş. Daha sonra verdi mi , kullanıyor musunuz ?
Merhaba benim 1 normal düşüğüm bir de tüp bebekte düşüğüm var ilkinde çok acemiydik ve çok saçma doktorlara denk geldik tüp bebekte vermemişti etrafımda düşük olmayanlarda bile verilmiş ben de doktoruma sordum ben her kişide vermiyorum dedi ama bir zaearı da yok kullanmanın dedi transferden önce pıhtılasmayla ilgili testi de yaptırdım adını unuttum şimdi onda da birşey çıkmadı şuan kullamıyorum istediğim için doktor verdi

Tavaşyeleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah tez vakitte hepimiz hayırlısıyla anne oluruz . İstanbulda özelde yaptırcam ilaçlar 100 bin civarı tutar diyorlar o nedenle öğrenmek istedim bu kadar tutuyormu geeçekten özelde yaptıranların.
45 bin civarı tutmuştu toplama işlemi için transfer sürecindeki estrofem duphaston filan kadın dogumcuya yazdırıyoruz

Back
X