Eylül 8-9-10-11 Bat bekleyenler 🐣♥️

Herhangi bir belirtniz var mı kasık ağrısı gibi
Benim Bat 10 eylül, 27 Ağustosta yumurtlama oldu yumurtlamadan beri sağ kasığımda çok belirgin bi ağrı vardı. Bunun yumurtlama ağrısı olduğunu düşünüyorum. Bugün hala kasığımdaki ağrı devam ediyor ama önceki günlere oranla az. Onun dışında bi belirtim yok sanki ya. Akıntım yumurtlama sonrası kesilmişti kuruma başlamıştı ama bu akiam sanki biraz beyaz akıntım başladı.

Benim Bat 10 eylül, 27 Ağustosta yumurtlama oldu yumurtlamadan beri sağ kasığımda çok belirgin bi ağrı vardı. Bunun yumurtlama ağrısı olduğunu düşünüyorum. Bugün hala kasığımdaki ağrı devam ediyor ama önceki günlere oranla az. Onun dışında bi belirtim yok sanki ya. Akıntım yumurtlama sonrası kesilmişti kuruma başlamıştı ama bu akiam sanki biraz beyaz akıntım başladı.
Ya benimki de aynısı 🥺 inşallah hamişizdirrrrrr

Benim bat 9 eylül
Belirtilerim arada adet agrisi gibi alt karin agrisi oluyor bazen tek tarfli kasik agrisi arada gogus ucu yanmasi yasiyorum
Bilmiyorum psikolojik mi gebelik varmi bugn test yaptim ama negatifdi
Bir yandan silikmis gibi bir yandan yokmus gibi gördm teste 🤣

7 gün var daha dıye yapmadım hayal kırıklığı olmasın dıye gecıktıkten sonra yapmayı düşünüyorum dayanabılırsem 🤣🌸geçen ay çok ağrı belırtı vardı ama adet oldum o yüzden son zamana kadar beklıcem ıns 😄
Iyi dayaniyorsunuz ben sabah yaptim ama 2 ci cizgiyi görmek istedigim icinmi silim gördm bilmiyorm 🤣
Bir yandan silik cizgi var gibi bir yandan yok gibi 🤣

Birde siz bakarmisiniz 🥰

Eklentiler

• 1000017267.webp
    1000017267.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 66
  • 1000017249.webp
    1000017249.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 66
Yok canim 3 tane oglum var
Yani cocuk istemiyoruz normalde ama korunmasiz iliski yasadik o yuzden tedirginim olursada olmasada hayirlisi diyorm ama süphelerim var bir yandan cok istiyorum bir yandan kaldirabilirmiyim diye dusunuyorum 🤣
Yaa maşallah canım 🌸 allahım hayırlısını versin 💜

7 gün var daha dıye yapmadım hayal kırıklığı olmasın dıye gecıktıkten sonra yapmayı düşünüyorum dayanabılırsem 🤣🌸geçen ay çok ağrı belırtı vardı ama adet oldum o yüzden son zamana kadar beklıcem ıns 😄
Beim geçen ay 4 gün adetim gecikti, tüm hamilelik belirtilerini yaşıyordum ( Belki de psikolojik) ama sonrasında adetim geldi. Tam bir hayal kırıklığı 😂 o yüzden bu ay belirti yaşasam bile kendi kafamda hayır yok diyecem 😂

Back
X