eylül annelerini bekliyorum :)

asilemir

oğluşuyla kızını bekliyor
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
1.438
2
66
merhaba kızlar ben 21 haftalık hamileyim, geçen ay cinsiyetini öğrendik bebişimizin, bugünde doppler e girdik, allaha şükür herşey yolunda, renkli ultrasonda bana benzettim :))), benim iştahsızlık sorunum var, ki normalde daha çok yiyordum, allahtan bulantı ve tiksintilerim geçti 19. haftada, bir ara artık hamileliğin sonuna kadar geçmicek sanıyordum, allah hepimize bebeklerimizi sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin

mrb ben de 20 haftalık gebeyim.. benim de iştehsızlık sorunum var bir de mide yanması çok oluyor bende.. gaviscon da işe yaramıo. .bir de artık tekmelerini daha guclu hissediyorum sizin nasıl?

tiksiniti ve bulantılarım geçti benim 2 hafta önce, ancak iştahsızlık devam ediyor, eskiden daha çok yıyordum, allahtan bebeğimin kilosu normal cıktı, ben 3 kılo aldım hamileliğimin basından beri, senin nasıl? evetttt o hareketlerini hissetmek çok güzel bi duygu, bazen karnmdan cıkıcak sanıyorum :)))

aslında bende tam bir iştahsızlık yok demek istedigim hamile kalmadan once nasıl yiyosam o kadar yiyorum.. başka hamileler gibi bişy çekmio .. bnm de bebeğimin herşeyi normal çok şukur geçen gittigimde cinsiyeti için %80 erkek dedi ama yine de emin olamıyorum ,18 mayısta ayrıntılı usg var orda kesinleşir diye düşünüyorum. ama cinsiyet en son düşündügüm şey sağlıklı olsun da.. bnm ilk bebeğim olucak çok heyecanlıyım:):):)

benimde ilk bebeğim, çok sevinçli ve heyecanlıyım :)), bazende korkuyorum, bizimde 3.ayda erkek gibi demişti, 4 ayda erkek oldugunu öğrendik, kaç kilo aldın sşimdiye kadar ben 3 .

ben 5 kilo aldım. ama doktor uyarmadı çok kilo almışssın diye. bir de ben normalde çok zayıftım heralde ondan daha fazla aldım:)

seninki normalmiş canm, ben az aldım dıye endişe ediyordum, ama dün dr bebğin kılosu iyi dediğinde rahatladım :)))..

İrem ismini çok beğeniyorum eşim de bir mahsur görmüyor şimdilik İrem gibi

irem güzel canım,bende kız olsaydı eylül yada nisa koycaktım, şuandada emir efe düşünüyoruz, yada emirhan efe, bilmiyorum bakalım, değiştirmessek yine :)))).

ben de 21+5 hamileyim.dun ayrıntılı usg ye girdim.. normal çıktı herşeyi çok sukur. cinsiyeti de kesinleşti ,erkek.

ben de 21+5 hamileyim.dun ayrıntılı usg ye girdim.. normal çıktı herşeyi çok sukur. cinsiyeti de kesinleşti ,erkek.

hayırlısı olsun canım, sevindim:)) ınsan test sonuclarını merkla beklıyo, hele ben ıkılı testın sonucunda nasıl dr un kapısında zor bekledım,gırcektım ıceriye. allah yavrularımızı bize saglıkla kavusturusun inşallah. erkek gelıyoo desene, ayy bunuda eşimden kaptım, o erkek olsıun istiyodu, erkek oldugunu ögrenınce, boyle deyıp durduu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…