Eylül ayı aşılama olacaklar buraya lütfen ☺️

Umarım bu tedavilere gerek kalmadan güzel haber alırsınız

Kızlar benim de 5 Eylül'de ikinci aşılamam yapıldı, 20 Eylülde beta hCG testi yaptırcam. Sağlıkla bebişlerimize kavuşalım inşallah

Ayy çok heyecanlı hadi bakalım bol şans (doktorum aşılamadan sonra böyle söylüyor bana)
Ben aşılamadan 2 gün sonra iş nedeniyle yurt dışına çıktım. Tam beta testi yaptırmam gereken günde dönüyorum. Yoğunluktan mı, bi sorun mu var, her şey yolunda mı anlamadığım bi şekilde hiçbir değişiklik yok vücudumda. Sabah akşam Protestan fitil kullanıyorum. onun etkisi olarak memede hassasiyet ve büyüme var. Bi de dün ilk kez akşam yatarken ani bi hareket yaptım ciddi kasılma oldu rahim tarafında. Onun dışında rahatım şükür.

Benimde yarın aşılamam olacak amin inşallah kavuşalım hayırlısıyla bebişlerimize sizin nasıl şuan bi ağrı vs var mı
Bende bugün gittim gonal ipneye devam dedi cumartesi gece 24 te çatlatma iğnemi vurulacağım pazartesi de aşılamaya gelebilirsin dedi bakalım nasıl geçecek

Teşekkürler hepimize bol şans gerçekten yapıldı aşılamam benimde bugün 12 de. Güzel haberler alırız inşallah belirtileri dinlemicem bu sefer çünkü Regl de aynı belirti ilaçlarda aynı belirti yapıyor anlamak gerçekten çok zor

Merhaba bende 2 yıllık evliyim 9 eylülde aşılama oldum 22 eylülde kan testi yaptıracam inşallah hayırlı sonuçlanır hepimizinki de

Çok geçmiş olsun bende 2 yıllık evliyim ilk aşılamam hayırlara vesile olsun inşallah hepimizin kucakları dolsun

Merhaba bende 2 yıllık evliyim 9 eylülde aşılama oldum 22 eylülde kan testi yaptıracam inşallah hayırlı sonuçlanır hepimizinki de
Merhaba 2 gün var sizinle aramızda bende bugün oldum aşılama. Bu benim ikinci aşılamam. İnşallah rabbim isteyen herkesin gönlüne göre tez zamanda versin umarım pozitif görürüz bu ay

Çok geçmiş olsun bende 2 yıllık evliyim ilk aşılamam hayırlara vesile olsun inşallah hepimizin kucakları dolsun
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bugün test yaptim silik çıktı iğnenin 11.asilamanin 9. Günü bel ve kasik agrim var bide bugun mide bulantısı var inşallah tutar

İnşallah süreç de güzel geçsin sonuç da mutlu etsin bizleri ya benim geçen ay reglim gecikti ve hiç belirti yoktu, gariplik var dedim erken gebelik testi yaptım. Anında çift çizgi, çok net. Heyecanlandık hemen hastaneye gidip kan verdik. Kan sonucu negatif. Durup dururken o kadar üzüldüm ki, bir daha erken gebelik testi yapmam dedim. Gerçekten sadece beta testi, onu bile çok erken yaptırmsnın anlamı yok kimyasal oluyo bi şey oluyo.. Zamanını beklemekten başka çaremiz yok :) çocuk ssbır işi derler ya biz biraz erken öğreniyoruz diyorum ben

Bencede kesinlikle o kadar çok yalancı pozitif çıkaran test oluyorki insan ona da güvenemiyor resmen hayal kırıklığı o sevincin üstüne. Keşke tutabilsek kendimizi ama bakalım tutmaya çalışırım doktor sakın regl gecikmeden kan bile yapma dedi

Bugün asilamanin 10.gunu kaset test yaptım negatif iğnenin etkisi geçmiş pozitif olma ihtimali var mi çok tedirginim

Bugün asilamanin 10.gunu kaset test yaptım negatif iğnenin etkisi geçmiş pozitif olma ihtimali var mi çok tedirginim
Tabikide var çok erken yapmışsınız test bir de kaset testte çıkması çok zor bir ihtimal erken gebelik testleriyle 12. Günden sonra yapabilirsiniz inşallah pozitiftir

Ayyy sizinde çok heyecanlı az kalmış kolaylıkla güzelce geçsin inşallah ve pozitifleri görelim
Az kaldı ama bana günler geçmiyor aşılamadan sonra ne yapacağım bilmiyorum dün gece çatlatma iğnemi oldum yarın sabah aşılama için hastanede olucam hayırlısı olsun hepimiz için

Tabikide var çok erken yapmışsınız test bir de kaset testte çıkması çok zor bir ihtimal erken gebelik testleriyle 12. Günden sonra yapabilirsiniz inşallah p

Az kaldı ama bana günler geçmiyor aşılamadan sonra ne yapacağım bilmiyorum dün gece çatlatma iğnemi oldum yarın sabah aşılama için hastanede olucam hayırlısı olsun hepimiz için
İnşallah hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…