Eylül ayı aşılama olacaklar buraya lütfen ☺️

pitircikhanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2022
149
101
53
33
4 senelik evliyim çocuğumuz olmuyor. Daha önce tüp bebek tedavisi gördüm ama olumsuz sonuçlandı sonrasında dış gebelik geçirdim ve ameliyatta sağ tüpüm alındı. Şimdi tekrardan tedavilere başlama kararı aldık. Raporlu yapmak istediğimiz için 2 aşılama şartı var ve şimdi aşılama tedavisine başladık. İlk olarak kontrollerden sonra doktor prowomen vitamin verdi hergün düzenli içilecek ayrıca bugün gittiğimde de Letu 2,5 mg hap verdi sabah akşam 5 gün boyunca içicem. Salı günü tekrardan kontrole gideceğim. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun güzel sonuçlar görelim hepimiz. Sizin süreciniz nasıl başladı nasıl ilerliyor hep beraber fikir alışverişi ve moral verelim birbirimize

Merhaba canım bende 6 yıllık evliyim son yıllarda korunmayı bıraktık ama olmadı eşimde de bende de hamileliğe engel bir durum yok pcos görünümü var bende ama regl düzenli doktor sebepsiz diyor geçen ay ilk aşılamamı oldum tutmadı maalesef şimdi hemen 2. TedaviYe başladık yarın kontrole gidiceğim muhtemelen pazartesi aşılamam olacak. Gonal f 75 doz kullanıyorum bende bu akşam 7. Günüm iğnede. Bu ay inşallah güzel sonuç alırız hepimiz beklemek stresli gerçekten

Bir kaç gündür girip bakmadım bugun aşılaman olacakmış umarım herşey çok güzel olur rabbim güzel sonuçlar göstersin isteyen herkese. Ben de yarın gideceğim kontrole bakalım ne diyecek doktor

Bende 3 yıldır korunmasız ilişki ama hamile kalamadim bu gün ilk asilamam yapıldı . Bende letu kullandım 5 gün sonra ilk kontrolde 10 mm di üç dört gün içinde 15 oldu ve sonra hafta sonuna denk geldi çatlatma iğnem verildi. 6 sinde iğneyi yaptım bu gün 8 o aşılamam aldu hepimize hayırlısı olsun sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin. Çok istekliydim ama sürekli negatif görmekten sanırım artık bununda nagetif olacağını düşünürek gittim. Asilamadan sonra da tam tersi oldu içimde neden bilmiyorum ama bir umut var bir heycan rabbim hepimize bu sevinci yaşatsın sağlıkla huzurla

Bir kaç gündür girip bakmadım bugun aşılaman olacakmış umarım herşey çok güzel olur rabbim güzel sonuçlar göstersin isteyen herkese. Ben de yarın gideceğim kontrole bakalım ne diyecek doktor
Bugün olmadı maalesef aşılamam cumartesi kontrole gittiğimde tam yeteri kadar büyümemiş iğneye devam edelim dedi doktor yarın için çağırdı. Muhtelemen salıya tam olur çatlatma iğneni yaparsın perşembe aşılama yaparız dedi. Bakalım bekliyorum yarın inşallah güzel büyümüştür yumurtalar

Hayırlı olsun bu ay hepimiz için pozitifi göreceğimiz çok güzel bir ay olsun iniallah beklemek stresli gerçekten bende ilkinde negatifi görünce 2. Den de umudum azaldı biraz. Ama yine de olumlu düşünmek istiyorum Allah’ın izniyle olacak isteyen herkese nasip etsin allahım tez zamanda

Anlamda aşılama ile hamile kaldı ikinci denemesinde çok umutsuz gitti tuuttu. İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir

Güzel büyürler umarım bende bugun gittim kontrole gonal 450 iğne verdi 2 gün vurulup perşembe bir daha gideceğim. Yumurtalar şuanlık 10,10,11,15 fala. Eve geldim iğneyi vurdum ama içimde şüphe kaldı hiç hissetmedim iğneyi acaba yanlış mı vuruldum diye . Siz hissettiniz mi ilaç hiç yakmıyor mu yoksa

Hissetmedim bende hatta Ağrı yaptı ilk günden dediler bende olmadı moralim bozuldu ertesi gün akşam Ağrı başladı

Bende bugün gittim kontrole büyğmüşler 2 tane yumurta var şuan gece çatlatma iğnesi yapacağım perşembe aşılamam olacak iğne yakmıyor canım hiç benimde öyle endişe etme doğru yapıyorsundur

Bende 2yillik evliyim hiç korunmadim ama hamile kalamıyorum ilk aşılama tutmadi ikincisi tuttu 11haftalik düşük oldu şimdi 3.asilama 7.gunumdeyim iğnenin 9.gunu etkisi geçmiş mıdır test yapsam bide yumurtaların biri 17digeri18ml tutma şansım yuksekmi acaba

Bende 5 yıllık evliyim 4 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor eşimde de bende de problem yok ilk asilamami 25 ağustosta oldum tutmadı 2. Aşılama için adet gününün 2. Gün gel dedi doktor bugün adet oldum yarın gideceğim bakalım inşallah bu sefer hersey yolunda gider. Daha doğrusu hepimizin işleri yolunda giderde inşallah hepimiz bu ay hamile kalırız.

Canım bende 6 yıldır evliyim bizdede sorun yok diyor doktor ama olmadı kaybınız için çok üzgünüm ama 2. Aşılamanız tutmuş ne güzel en azından hamile kalabiliyorsunuz bu da iyi birşey diyor doktorlar. 2. De farklı birşey yaptınız mı acaba ekstra olarak ilkinden farklı benim de perşembe günü 2. Aşılamam olacak. İğnenin etkisi 10 gün diyorlar Genelde

Doktor ne bende nede eşimde herhangi bi sorun bulmuyor ikimizdede sıkıntı yok yani ama nasip işte doktor şimdi hamile kalirsam rahmimi dikecegini söyledi açıkçası biraz korkuyorum

Ben kendim için söylüyorum bu yapılacak aşılamalardan çok ümitli değilim açıkçası sadece tüp bebek raporu çıkartmak için şartlar tutsun diye yaptırıyorum. Daha önce 2 kere tüp bebek tedavisi oldum ilki tuttu ama boş keseymiş ikincide kimyasal gebelik oldu. Birde sonrasında nasıl oldu hala bende inanamıyorum kendiliğinden gebelik geçirdim ama o da dış gebelikmiş ameliyat oldum sağ tüpümü aldılar. Bu yüzden tüp bebek bile tutmadıysa aşılama neden tutsun ki düşüncesindeyim

Bende pek umutlu değilim zaten bizim esimizle yaptığımız ilişkiyi onlar hastane ortamında yapıyor. Ama dediğiniz gibi tüp bebek için 3 asilama şartı olunca mecbur yaptiriyoruz. Benim 2. Asilamam da maalesef diğer aya kaldı bu ayki yumurtalar yeterli değilmiş.

Benim de iki yıldır korumasız ilişki hamile kalamadım ben de ocak ayında başlamıştım tedaviye her şeyime bakıldı her şey normal ilk aşılama mı iki ay önce yaptırdım negatif oldu sonra bana bir ay bekleyeceksin dedi sanırım tanımlamayan infertilite olduğu için böyle devam ediyor benim sürecim o süreçte ben tatile gittim regl oldum ama ilk üç günlüğüne hastaneye yetişemediği için erteledim dedim bu ay giderim ama daha regli olmadım ve adetimin üstünden beş gün geçti test yaptım ama teste çıkmadı cuma günü doktora gideceğim inşallah hayırlı haberler alırım ben de ve hepimiz

Geciktiniz mi ne kadar güzel inşallah pozitif görürsünüz başka marka testlerle deneseydiniz keşke umarım güzel haberler gelir hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…