- Konu Sahibi pitircikhanim
-
Benim 13. Gün yarın sabah kaset test yapicam öyle kan vericem inşallah tutmuştur karın ağrım çok fazla önceki aşılamada böyle olmamıştı acaba önceki düşük olduğu için mi bu ağrılarımAz kaldı ama bana günler geçmiyor aşılamadan sonra ne yapacağım bilmiyorumdün gece çatlatma iğnemi oldum yarın sabah aşılama için hastanede olucam hayırlısı olsun hepimiz için
İnşallah tutmuştur inşallah hamile haberini alırız sizdenBenim 13. Gün yarın sabah kaset test yapicam öyle kan vericem inşallah tutmuştur karın ağrım çok fazla önceki aşılamada böyle olmamıştı acaba önceki düşük olduğu için mi bu ağrılarım
İnşallah canım inşallahİnşallah tutmuştur inşallah hamile haberini alırız sizdenerken gebelik testlerinden alma şansınız varsa onla denesenize kaset testler genelde regl gecikince sonuç veriyor diyorlar.
Valla bana da şuan günler geçmek bilmiyorAz kaldı ama bana günler geçmiyor aşılamadan sonra ne yapacağım bilmiyorumdün gece çatlatma iğnemi oldum yarın sabah aşılama için hastanede olucam hayırlısı olsun hepimiz için
Ben senin yorumlarını çok okudum canım diğer başlıklarda. Umarım bu sefer tutar bebişini kucağına alırsınKızlar merhaba ben de 12 eylül de aşılama oldum. İnşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah olumlu sonuç alırsın güzel sonuçların haberlerini bekliyorumBenim 13. Gün yarın sabah kaset test yapicam öyle kan vericem inşallah tutmuştur karın ağrım çok fazla önceki aşılamada böyle olmamıştı acaba önceki düşük olduğu için mi bu ağrılarım
Amın canımm çok teşekkür ederimBen senin yorumlarını çok okudum canım diğer başlıklarda. Umarım bu sefer tutar bebişini kucağına alırsın
Bugün uyanır uyanmaz test yaptım çok Silk bi çizgi görünüyor oda sadece ışığa Tutunca acaba varmidirİnşallah olumlu sonuç alırsın güzel sonuçların haberlerini bekliyorum
Canım iğnenin 15. günü etkisi kalmamıştır inşallah bebiştendırBugün uyanır uyanmaz test yaptım çok Silk bi çizgi görünüyor oda sadece ışığa Tutunca acaba varmidir
İnşallah inşallahCanım iğnenin 15. günü etkisi kalmamıştır inşallah bebiştendır
Hayırlısı olsun inşallah canım Allah nasip etsin inşallahEvet kızlar bugun aşılamamı oldum inşallah güzel sonuç alırım
Hadi canım hayırlı olsun inşallahEvet kızlar bugun aşılamamı oldum inşallah güzel sonuç alırım
Yaaa çok sevindim silikse vardır bence hamilesinizBugün uyanır uyanmaz test yaptım çok Silk bi çizgi görünüyor oda sadece ışığa Tutunca acaba varmidir
Yok vermedim birkaç gün geçsin öyle üst üste kan vermek istemiyorum zaten varsa tek seferde çıkarYaaa çok sevindim silikse vardır bence hamilesinizinşallah kanda da çıkar kan verdiniz mi
Kızlar selam bende 11 Eylülde ilk aşılamamı yaptırdım. Eşimin değerleri düşük olduğu için doktor aşılama yapalım dedi. Eşimin değerleri yükselsin diye 3 aydır L-carnitine kullanıyordu. Aşılama günü yıkanmış hali ile 7 milyonu gördü. Değerleri %100 artmış. Bu beni çok umutlandırdı. Bende bir sorun bulamadılar. Sadece yumurtalık kisti dedikleri korpus luteum kistim var 1,5cm oda gebeliğe engel değil dediler ama kist lekelenme yapıyor. Ovitrelle çatlatma iğnesi vurulmadan önce başladı lekelenmem. Aşılama günü azaldı. Şimdi aşılamanın 4. Günü lekelenmem çok biraz arttı. Günlük pedi dolduruyor. Duphaston kullanmaya başladım bugün. Acaba gebelik oluşumuna engel olur mu bu kist.
Kızlar selam bende 11 Eylül de oldum aşılamamı benim bu ikinci pkos var ama doktor engel değil dedi regl düzenli. Eşimdede bende de sorun yok gözüküyor. İlk iki gün kasık batmaları ve bel ağrım oldu dünle bugün hafifledi baya belimde sızı var çok nadir kasıkta bi iğne batma hissediyorum göğüslerim yumurtlamadan beri çok hassas ilk aşılamamda hiç göğüs ağrım olmamıştı regl öncesine kadar. Sizin nasıl durumlar ? Günler geçmek bilmiyorKızlar merhaba ben de 12 eylül de aşılama oldum. İnşallah güzel sonuçlar alırız
Çok sevindim senin adına canımYok vermedim birkaç gün geçsin öyle üst üste kan vermek istemiyorum zaten varsa tek seferde çıkar
Kasık ağrısı ve sırt ağrısı çok fazlaydı bende onun dışında pek bi belirtim yoktuÇok sevindim senin adına canıminşallah sağlıkla tutunsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim senin aşılama sonrası belirtilerin neydi acaba her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz her ay şuan benim belirti için çok erken gerçi 4. Günüm aşı sonrası ama göğüs ağrım var diye bile umutlanıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?