Ağustos ayı sayfasından mağlubiyetle eylül ayı sayfasına terfi ettim ama bu sayfa herkeze uğur getirsin bol hayırlı pozitifler nasip olsun inşallah. Hayırlı pozitifler diyorum çünkü ben ağustos ayında ilk aşılamamda pozitifi gördüm ama kimyasal gebelik yaşadım. Hala hcg'min sıfırlanmasını bekliyorum ikinci aşılamaya başlamak için. Hadi bakalım infertilite savaşçıları hayırlı pozitif haberleri ile dolduralım sayfayı yılmak yok yola devam. delikafadulden
evveeeeeet eylül ayına zımba gibi başladık kızlar windy ilk cepheye giden savaşçımız :) esengülüm bayram zaten üç gün iki günüde hafta sonu kalan bir günede denk gelmez inşallah bu sayfada umutlu olalım ben önceki aşılamaya negatif baktım negatif baktım pozitif sonucum bile negatif ti çünkü düşük yapıyordum kesinlikle olumlu olalım geçmiş sayfalara bakınca bir çok savaşçının kucağına bebeklerini almış olduğunu görüyoruz buda bize umut olmalı arkadaşlar aşılamada okadar başarısız bir işlem değil bebing'ciğim eylül ayı sayfası hayırlı pozitifleri ile ay sonunda aşılamanı yaptırıp ekim ayının müjdecisi olacaksın burada hepimiz eninde sonunda güzel haberler vereceğiz veremesekte bir sonraki başarıya bizi yaklaştırcak ilk defa aşılama yaptıracak arkadaşlar varsa ilk aşılamamdaki tecrübelerimi zevkle paylaşırım bizim halimizden bizim gibiler dışında kimse anlamaz
HADİ BAKALIM KIZLAR GAZAMIZ MUBAREK OLAAAAAA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
burp harika bir başlık bulmuşsun hakikaten bu yolun yılmaz savaşçılarıyız formumuz hayırlı olsun bende bugün 2. aşılama için iğnelere başlıyorum....... ilki olmadı ama bu da olmayacak diye bir şey yok di mi ...... yüksek bir moralle eylül ayına başladık bakalım hadi hayırlısı..... burp inşallah senin başlık buradaki herkese uğurlu gelir......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?