Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

burp

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
5.580
15
358
EYLÜL- EKİM AYI AŞILAMA YAPTIRACAK İNFERTİLİTE SAVAŞÇILARI

Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ ilk aşılama kimyasal gebelik ikinci aşılama ziyan oldu sıra tüp bebekte
bebing --------------------- Eylül son hafta -------------------------- Gelecek aya inşallah.
Esengülüm -------------- Aşılamaya niyetlendi ama bu ay kendiliğinden tutacak :)
rengin --------------------- Gelecek aylarda inşallah.
Windy -------------------- Bu ay olmadı ama gelecek aylarda kucağına alacak bebişini inşallah
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- İlk aşılama ------------- 14 Eylül ---------------- 25 Eylül MAŞALLAH İLK GALİBİMİZ
özlem5723 ------------- Ekimde tekrar cephede Kasımda gebe forumlarında inşallah
xxeylulxx ---------------İlk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- Gelecek aylarda inşallah.
baharson --------------- İlk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- İKİNCİ AŞILAMADA TUTTURACAK
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- olmadı savaşa devam
cansed ----------------- İlk aşılama ----------------- ------------- Olmadı savaşa devam.
nihalist ---------------- 3. aşılama -----------------31 Ağustos ------ olmadı savaşa devam
NBNH ----------------- --------------------------------- ------------------------
Melekos ------------- ---------------------------------- --------------------------
birteksen -------------- -------------------------------- ------------------------- Ekim hamilesi olacak inşallah
keje-01 ----------------19 eylül ilk aşılama yapıldı--------------5 ekimin geçmesini bekliyor----
seyno ----------------- 2. aşılama --------- 14 Eylül ---------------------- 25 Eylül
Maybenow ----------- 2.aşılama --------- -23 Eylül ------------------- 4 Ekim
Yeşil98783 ----------- 3. aşılama --------- 26 Eylül ------------------- 9 Ekim
Boncuk 1985 ----------- 3. aşılama --------6 Ekim ------------------ 17 Ekim
35Deniz ------------------ --------------------- -------------- İkinci aşılamaya start verdi
Pike ----------------------- İlk aşılama ---------- 26 Eylül ------------- 7 Ekim
23SM -------------------- İlk aşılama ---------- 6 Eylül ------------- 24 Eylül Olmadı savaşa devam.
fazil ----------------------- İlk aşılama ----------- 12 Eylül ---------- 28 Eylül
YILDIZ4 ----------------- -------------------------- 11 Eylül ---------- 27 Eylül
sema.dmr -------------- ---------------------------- --------------------------------
Herada ------------------ 2. aşılama ------------ 25 Eylül
YS88 -------------------- İlk aşılama ------------ 19 Eylül ----------- 2 Ekim
Murceylan44 ---------- İlk aşılama -------------- 24 Eylül ---------- 5 Ekim
İmoje ------------------------ ----------------------- ----------------------- 2 Ekim
Rash --------------------- İlk transfer ------------ 20 Eylül ------------ 2 Ekim

Son düzenleme:

yaaa benim tedavim eylülün son haftası baslıcak yani aşılamam ekimin ilk haftasına kalıcak.yinede burda sizlerle paylaşmak istiyorum

ozaman sen eylül savaşçısı ekim müjdecisi olacaksın :)

Hadi hayırlısı bakalım benimkide ekimde olacak ANNE ADAYLARI hazır olun diyelim güzel haberleri yazmak dileğiyle:teytey:

bnde ağustosda olcaktım ama eşim rahatsızlandı tam aşılama günü olamadı bu ayda bayrama denk gelebilir yarabbim vr bişey bizdede öncelikle adet olmam lzm ona göre net tarih çıkar.......Hepimize ALLAHIMMMMMM yardım etsin..................

Hadi inşallahhh, ilk aşılamayı ben yaptırcam gibi sanki ozaman aramızda.. bugün gidicem doktora kist vs. yoksa ignelere başlıyorum tekrardan bugün.. Bu savaşçı kelimesini çok sevdim sevgili burp, sagol.. Dualarımda sende varsın hep zaten.. Zafer bizim olacak inşallahh arkadaşlarrr turkbayragi

evveeeeeet eylül ayına zımba gibi başladık kızlar windy ilk cepheye giden savaşçımız :) esengülüm bayram zaten üç gün iki günüde hafta sonu kalan bir günede denk gelmez inşallah bu sayfada umutlu olalım ben önceki aşılamaya negatif baktım negatif baktım pozitif sonucum bile negatif ti çünkü düşük yapıyordum kesinlikle olumlu olalım geçmiş sayfalara bakınca bir çok savaşçının kucağına bebeklerini almış olduğunu görüyoruz buda bize umut olmalı arkadaşlar aşılamada okadar başarısız bir işlem değil bebing'ciğim eylül ayı sayfası hayırlı pozitifleri ile ay sonunda aşılamanı yaptırıp ekim ayının müjdecisi olacaksın burada hepimiz eninde sonunda güzel haberler vereceğiz veremesekte bir sonraki başarıya bizi yaklaştırcak ilk defa aşılama yaptıracak arkadaşlar varsa ilk aşılamamdaki tecrübelerimi zevkle paylaşırım bizim halimizden bizim gibiler dışında kimse anlamaz
HADı BAKALIM KIZLAR GAZAMIZ MUBAREK OLAAAAAA :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

inanılmaz gaza geldim şimdi bende.cok sagolun valla.yeniden başlıyoruz.aşılamaya yeni başlıcaklar için bende seve seve tecrübelerimi paylaşırım.bu dönemler destege en çok ihtiyacımızın olduğu zamanlar çünki.hele cevrenizde bunları yaşamış birileri yoksa...

arkadaşlar bu ay herkes olumlu düşünsün..geçmiş sayfalarda cok var negatif düşünenler.daha asılama yapılır yapılmaz tutmadı diyenler.bu düşünceler uzak olsun bu ay bizden.belki etkiliyordur.bide pozitif olmayı deneyelim burp ün dediği gibi...

yeni forumumuz hayırlı olsun,bize şans getirsin...birbirimizin desteğiyle daha çok moral bulacağız işallah.
ben de negatif sonucu olan aşılamadan sonra adet olamayı bekliyorum tabii bayrama denk gelmezse 2.2 için start veririz işallah

kaydirigubbakcemile3 zemuszemus zemuszemus zemuszemus

kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 alkisalkisalkis :lepi: alkisalkisalkis :lepi: alkisalkisalkis :lepi: alkisalkisalkis

çifte bayramlar bizi bekliyor kızlaaaar

EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK ıNFERTıLıTE SAVAŞÇILARI :hooray:
Savaşçı :1ninca: Deneme :uhm: Aşılama Tarihi Şeniz Sonuç :Saruboceq:

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- ------------ --------------------------
rengin --------------------- ------------- ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------

listemiz hayırlı olsun kızlar bol hayırlı pozitiflerle dolduralım inşallah :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: bol bol güzel haberler vereceğiz inşallah birbirimize

burp harika bir başlık bulmuşsun hakikaten bu yolun yılmaz savaşçılarıyız formumuz hayırlı olsun bende bugün 2. aşılama için iğnelere başlıyorum....... ilki olmadı ama bu da olmayacak diye bir şey yok di mi ...... yüksek bir moralle eylül ayına başladık bakalım hadi hayırlısı..... burp inşallah senin başlık buradaki herkese uğurlu gelir......

Savaşçı :1ninca: Deneme :uhm: Aşılama Tarihi :teytey: Sonuç :Saruboceq:

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
rengin --------------------- ------------- ---------------------------

listemiz hayırlı olsun kızlar bol hayırlı pozitiflerle dolduralım inşallah :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: bol bol güzel haberler vereceğiz inşallah birbirimize

selam hepinize.bende bugün klomen adlı ilacı icmeye basladım.5 gün içicekmisim.benim ilk denemem olucak bu aşılama.ne yaşıcam bilmiyorum.hayırlısı inş.

Savaşçı :1ninca: Deneme :uhm: Aşılama Tarihi :teytey: Sonuç :Saruboceq:

rengin --------------------- ------------ ---------------------------
semraayrancı -------- ılk aşılama ------------- ----------------------------
özlem5723 ------------- 2. aşılama -------------- -----------------------------

listemiz hayırlı olsun kızlar bol hayırlı pozitiflerle dolduralım inşallah bol bol güzel haberler vereceğiz inşallah birbirimize

Son düzenleme:

eeee biz türk milleti olarakta savaşları kazanmaya alışkınız yani savaşa başlamak yeterli kazanmamız için :)))))) kaydirigubbakcemile5 bu ay pozitifimiz bol olacak kesinlikle inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…