Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım aynı endişeler içindeyiz şaşırmış durumdayız doktorum sürekli kan takibi yapıyor pazartesi bakacağız ultrasonda diyor ilaçla düşüreyim dedim onuda onaylamadı iş yerinde çok yoğunum bu aralar onedenle bir yerede gidemiyorum ama bu pazartesi son mutlaka beni ikna edemezse bir başka doktora daha gideceğiiim bukadar dengesiz değerler çok anormal

canım yaşadıklarından dolayı bu tavsiyeyi vermekte haklı olabilirsin ama herkezin sorunu farklı aşılama okadarda başarısız bir operasyon değil ben sonucu düşük olsada 4 yıl hamilelik haberi alamamama rağmen ilk aşılama ile aldım pozitif haberini hepimizin yaşadığı zor şeyler ancak burada eylül ayında aşılama yaptıracaklar yani aşılama kararı verip başlamış olan ve morale ihtiyacı olanların sayfasında bundan bahsetmen biraz demorolize etmek oluyor. Sonuçta burdaki kişiler bu kararı vermiş ve işleme başlamışlar. Herkezin sorunu farklı farklı senin için çok üzüldüm allah doğru doktora nasip etsinki derdimizi anlayıp doğru tedaviye yönlendirebilsin güzel haberler alabilelim.

kızlar günaydın. ooooooooo maşallah bu topikte toplanmışsınız. bizde diyoruzki neden kimse gelmiyor. bizde buraya gelelim o zaman.

burp cuğum hala duruyor seninkiler. hayret bişey ya. ama bence doktorun artık kürtaşla falan almalı. sana zarar vermesinde.

günaydın arkadaşlar....
burp sana bende katılıyorum.bu ay lütfen olumsuz olmayalım.birbirimizden de cok etkileeniyoruz.
ben o arkadaşın yazılarını okuyunca kendimi sorgulamaya başladım.sonra toparladım kendimi.biz eylül ayı savaşçılarıyız.pes etmek yokkk

yaa sorma canım yaaa artık her sonuuç öğrenmede dumurdan dumura koşuyorum 21 8 10 9 17 böyle saçma sapan bir durum olabilirmi heralde negatif sonuç almak için can atan bir ben varımdır. Ağustos ayı aşılama savaşçılarına yaramadı allah sonraki aylarda yüzümüzü güldürür inşallah

aynen öyle bebing ben 4 yıldır almadığım pozitif haberini ilk aşılama ile aldım bu bile olumlu olmaya değer ben geçen aylar çok olumsuzdum ama olumsuz olmanın hiç bir yararı yok olumlu düşündükçe nasıl neşelendim nasıl enerji doldum anlatamam eylül ayı müjdelerle dolu olacak düşünsenize eşimde ileri derece varikosel vardı ve benim fsh değerim de normalden yüksekti yani erken menepoz belitrilerine rağmen ilk aşılamada pozitifi gördük aşılamadan umutlu olalım arkadaşlar madem bu yola girdik ozaman başarıyıda bekleyeceğiz alkisalkisalkis

eylül ayına terfi eden fıstıklar bilgileri yazında listeye ekleyelim allahım inşallah güzel haberlerde ekleyebiliriz sonuçlarında

kızlar benimki de 12 eylülde belli olacak, ilk aşılamada yumişler çatlamamıştı. bu sefer çatladılar hınzırlar. yani ilkini aşılamadan saymıyorum. olmayan yumişlere sperm gittiği için. ben ikinci aşılamamı ilk görüyorum ve inşallah olur. ne diyorsunuz kızlar, haklı değil miyim?

EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK ıNFERTıLıTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- ------------ --------------------------
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- ılk aşılama ------------- ----------------------------
özlem5723 ------------- 2. aşılama -------------- -----------------------------
xxeylulxx ---------------ılk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- ılk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- 12 eylül
yasemin33 ------------ --------------- 31 Ağustos --------- 14 eylül
cansed ----------------- ılk aşılama ----------------- ------------- 15 eylül

evet çatlamayan yumurtalardan başarı beklemek mümkün değil umarım bu sefer sonuç alırsın e tabiki alacaksın canım neden almayasınki bu ay herkez güzel sonuç alacak

canım inşallah olur ....... stres yapma rahat ol.....

evet ya herkesin kendi tercihi bence kimsenin olumsuz şeyler söyleyerek umudunu bu işleme bağlayanlara haksızlık yapmasını doğru görmüyorum...... tamam yaşadıkları zor olabilir ki biz de aynı işlemleri görüyoruz hesap kitap yapacaksan bu yola girmeyeceksin yani olmuyorsa tamam deyip öyle devam edeceksin......yapana da karışmayacaksın herkesin parasını sen ödemiyorsun o nedenle umutlarını da çalmaya hakkınız yok......olumsuz yorumlarınız sizde kalsın lütfen ......... sonu olumsuz dahi olsa o heyecanı yaşamak bile güzel.........sonuçta biz burada destek ve yardımcı olmaya çalışıyoruz....

evet kesinlikle, bir kere Allah'tan ümit kesilmez. bunun ilki sonu yok bence. ilkinde de tutar, 6.da da. tüp bebek bile yüzde 60 tutma şansına rağmen tutmayabiliyor. lütfen olaya pozitif bakalım. burada moral depoluyoruz. negatif düşüncelerle kendimizi boşuna üzmeyelim. hani savaşçıydık biz???alkisalkisalkis

gunaydin arkadaslar.bende asilamami oldum bugun 3 gunum..insallah tutarda mutluluguma kavusurum.rabbim herkese saglikli hayirli evlat nasip etsin.AMIN.

arkadaşlar merhaba klomen kullarak aşılama olan var mı aranız da ben de eylül de 2. aşılamamı olucam inşallah ilkinde göbekten yapılan iğnelerden kullanmıştım şimdi doktorumu değiştirdim bu doktor klomenle aşılama yapıcak bu şekilde aşılama olup tutan var mı merak ediyorum cevap verirseniz sevinirim

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım yazışmalarınızı okuyordumda acaba aşılama esnasında herhangi bir acı hisseden varmıdır? Ben hsg yaptırdığımda biraz ağrım ve kanamam olduda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…