canım ya nasıl bir iştir seninki ben bir türlü anlamadım anlayamadım....... yoksa tutunmaya nı karar verdi senin yaramaz..... ama öyle olsa nasıl olur ki? yok ya benim aklım senin işi bir türlü almıyor...... bence başka bir dr a görün..... ben bir şey merak ediyorum dr rahime baktığında bir şey görmüyor mu? ne diyor? istanbul gibi yerdesin istemediğin kadar dr var bence değiştir......kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.......
arkadşlar eğer paranız varsas başka cıkar yolunuz yoksa aşılamda harcamayın paranızı aşılam faso fiso olduğuna iannıt-yorum ben....sadece laparoskopi ile sorunum bi nebze giderilecekken....maalesef aşılam deyip 2000 lira paramız gitti...benden söylemesi....
kızlar günaydın. ooooooooo maşallah bu topikte toplanmışsınız. bizde diyoruzki neden kimse gelmiyor. bizde buraya gelelim o zaman.
burp cuğum hala duruyor seninkiler. hayret bişey ya. ama bence doktorun artık kürtaşla falan almalı. sana zarar vermesinde.
günaydın arkadaşlar....
burp sana bende katılıyorum.bu ay lütfen olumsuz olmayalım.birbirimizden de cok etkileeniyoruz.
ben o arkadaşın yazılarını okuyunca kendimi sorgulamaya başladım.sonra toparladım kendimi.biz eylül ayı savaşçılarıyız.pes etmek yokkk
kızlar günaydın. ooooooooo maşallah bu topikte toplanmışsınız. bizde diyoruzki neden kimse gelmiyor. bizde buraya gelelim o zaman.
Herkes burdaymış dediğin gibi:):):):)
eylül ayına terfi eden fıstıklar bilgileri yazında listeye ekleyelim allahım inşallah güzel haberlerde ekleyebiliriz sonuçlarında
kızlar benimki de 12 eylülde belli olacak, ilk aşılamada yumişler çatlamamıştı. bu sefer çatladılar hınzırlar. yani ilkini aşılamadan saymıyorum. olmayan yumişlere sperm gittiği için. ben ikinci aşılamamı ilk görüyorum ve inşallah olur. ne diyorsunuz kızlar, haklı değil miyim?
kızlar benimki de 12 eylülde belli olacak, ilk aşılamada yumişler çatlamamıştı. bu sefer çatladılar hınzırlar. yani ilkini aşılamadan saymıyorum. olmayan yumişlere sperm gittiği için. ben ikinci aşılamamı ilk görüyorum ve inşallah olur. ne diyorsunuz kızlar, haklı değil miyim?
evet ya herkesin kendi tercihi bence kimsenin olumsuz şeyler söyleyerek umudunu bu işleme bağlayanlara haksızlık yapmasını doğru görmüyorum...... tamam yaşadıkları zor olabilir ki biz de aynı işlemleri görüyoruz hesap kitap yapacaksan bu yola girmeyeceksin yani olmuyorsa tamam deyip öyle devam edeceksin......yapana da karışmayacaksın herkesin parasını sen ödemiyorsun o nedenle umutlarını da çalmaya hakkınız yok......olumsuz yorumlarınız sizde kalsın lütfen ......... sonu olumsuz dahi olsa o heyecanı yaşamak bile güzel.........sonuçta biz burada destek ve yardımcı olmaya çalışıyoruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?