Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam hepinize.bende bugün klomen adlı ilacı icmeye basladım.5 gün içicekmisim.benim ilk denemem olucak bu aşılama.ne yaşıcam bilmiyorum.hayırlısı inş.

ne yaşayacağını söyliyeyim tatlım hiiiç canın acımıyacak smear testi yaptırır gibi aşılaman olacak sonra yan gel yat kocaya nazlan aşaman olacak çalışıyorsanda hiç endişe etme fazla hopla zıpla yapma ama kocaya naz aşamasını atlama :) ilaçlarını düzenli al içini rahat tut sonra bize müjde ver işte bukadaaaar kolaay :dance:

eeee biz türk milleti olarakta savaşları kazanmaya alışkınız yani savaşa başlamak yeterli kazanmamız için :)))))) kaydirigubbakcemile5 bu ay pozitifimiz bol olacak kesinlikle inanıyorum.

eeeeee bende sana güveniyorum o zaman.....turkbayragi

merhaba arkadaslar bende ilk asilamami persembe gunu olucam insallah.ama kafam biraz karisik cunku sadece 1 yumurtam gelismis.bu aksam catlatma ignesi persembe gunude asilamam var.allah hepimizin yardimcisi olsun.su muberek gunlerin hatrina hepimizi bebegimize kavusturur insallah.lutfen banada dua edin hersey yolunda gitsin ve olumlu sonuc alayim.

EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK ıNFERTıLıTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- ------------ --------------------------
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- ılk aşılama ------------- ----------------------------
özlem5723 ------------- 2. aşılama -------------- -----------------------------
xxeylulxx ---------------ılk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül

canım tutması için zaten bir yumurta bile yeterli aksi taktirde doktorun işlemi ertelerdi için rahat olsun tuttuktan sonra 6 da tutar 1 de bol şans

canım tutması için zaten bir yumurta bile yeterli aksi taktirde doktorun işlemi ertelerdi için rahat olsun tuttuktan sonra 6 da tutar 1 de bol şans

ooooo listeye de eklenmisim,tesekkur ederim...haklisin aslinda neyse cikaricam su olumuzluklari aklimdan.olacgi varsa nasipse olur zaten.tekrar tesekkurler.dilerim en kisa zamanda sende tedavine kaldigin yerden devam edersin.allah hepimizin yardimcisi olsun?

rumuzundan da anladığım kadarı ile eylül ayı senin ayın yani sana negatif haber şansı dahi vermiyoruz ve kesinlikle pozitif bekliyoruz

rumuzundan da anladığım kadarı ile eylül ayı senin ayın yani sana negatif haber şansı dahi vermiyoruz ve kesinlikle pozitif bekliyoruz

bal damliyor agzindan arkadas..bak hic rumuzumu dusunmedim ayyyy insallh oyle olur.sagol ya isik gibi geldin.

açılışı ben yaptım o zaman eylülün birinde aşılamam gerçekleşti ilk aşılamam inşallah 2 hafta sonra güzel haberlerimi sizinle paylaşırım allah herkesin yardımcısı olsun .....

günaydın kızlarrrrrrrrrrr ........... nasılsınız bugün bakalım?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar...ya bnm regl 10 11 fln olmam lzım yaa bayrma denk gelebilir aşılamam offf bilmy kızlarrr nsl olcak........

kizlar bende sali gunu hastaneye gidecegim progesteron testi icin ama ben bu testin ne anlama geldigini bi turlu cozemedim yardimci olursaniz cooook sevinirim

kizlar bende sali gunu hastaneye gidecegim progesteron testi icin ama ben bu testin ne anlama geldigini bi turlu cozemedim yardimci olursaniz cooook sevinirim

bildiğim kadarı ile rahimde yumurtlamanın olup olmadığının anlaşıldığı bir test bana yapmamışlardı.

--------------------------------------------------------------------------------

EYLÜL AYI AŞILAMA YAPTIRACAK ıNFERTıLıTE SAVAŞÇILARI
Savaşçı Deneme Aşılama Tarihi Sonuç

Burp ------------------------ 2. aşılama ------------ belli değil ---------------------------------- bu sefer olacak
bebing --------------------- ------------ Eylül son hafta -------------------------- Ekim ilk hafta
Esengülüm -------------- ------------ --------------------------
rengin --------------------- ------------ ---------------------------
Windy -------------------- ------------- ----------------------------
Angela79 ---------------- 2. aşılama ------------- ----------------------------
semraayrancı -------- ılk aşılama ------------- ----------------------------
özlem5723 ------------- 2. aşılama -------------- -----------------------------
xxeylulxx ---------------ılk aşılama -------------- 3 Eylül ---------------- 14 eylül
baharson --------------- ılk aşılama -------------- 1 Eylül ---------------- 12 eylül

ya kızlar çıldıracağım bu gün 28. gün ilk aşılamamın 12. gün hcg 21 çıktı- 14. gün 10 -16. gün 8- 20. gün 9- 28. gün 17 çıktı gerçekten kafayı yiyeceğim artık ne düşüyor ne başka bir şey oluyor anlamıyorum sıfırlansa ikinci aşılamaya başlayabilecektim hala sıfırlanmadı düşürmek için ilaç istedim öyle olmuyormuş başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum eşimde dalga geçiyor bu gidişle sabret iki senede doğurursun diyor
benim anlamadığım düşen değer nasıl çıkıyor

selam kızlar...ya bnm regl 10 11 fln olmam lzım yaa bayrma denk gelebilir aşılamam offf bilmy kızlarrr nsl olcak........

ya bayram iki gün acaba dozajı düşük tutarak yumurtaları yavaş uyararak doktorlar ayarlayamazmı yumoşları

Canım dikkat edin benim doktorum ayarlıyamadı kaçırdık oyüzden ekimde tedavime başlıyorum o kadar stres yaşadım son 2 gün kala kaçırdık kısmet işteCADIARZU

arkadşlar eğer paranız varsas başka cıkar yolunuz yoksa aşılamda harcamayın paranızı aşılam faso fiso olduğuna iannıt-yorum ben....sadece laparoskopi ile sorunum bi nebze giderilecekken....maalesef aşılam deyip 2000 lira paramız gitti...benden söylemesi....

canım ya nasıl bir iştir seninki ben bir türlü anlamadım anlayamadım....... yoksa tutunmaya nı karar verdi senin yaramaz..... ama öyle olsa nasıl olur ki? yok ya benim aklım senin işi bir türlü almıyor...... bence başka bir dr a görün..... ben bir şey merak ediyorum dr rahime baktığında bir şey görmüyor mu? ne diyor? istanbul gibi yerdesin istemediğin kadar dr var bence değiştir......kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…