Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim ne kadar iyisin ve bir o kadarda güçlüsün ki kendi durumunu bırakıp hala bize umut vermeye çalışıyorsun tüp bebek için umudunuzu kaybetmeyin diyorsun allahım inşallah gönlüne göre versin herşey güzel olacak falan demek istemiyorum artık olmuyor çünkü neden diye bende soruyorum ama elden gelen birşey yok malesef bizim sınavımızda buymuş..bencede artık yeni sayfaya geçelim özlemcimin sayfasından devam edelim 2010 a yeni umutlarla girelim inşallah 2010 son aylarına kucağımızda bebişle girelim...

evet canım doğru bitişi yapmışsın NEDEN .ve bir sürü neden........... allah sağlık versin gerisi boş sende beni yalnız bırakma:)opuyorumnanaktan

tamam kızlar banauyar.hemen şimdi bakacagım yeni sayfaya.hep ordan devam edelim bölünmeyelim..

burp neredesin canım ya seni mutlaka aramızda görmek istiyoruz lütfen bizi bırakma ... sensiz bir sayfa düşünemiyorum ağlarım bak((

aksilik koca bir negatif yani eylül ayı savaşçıları sayfasına 3 negatifi sığdırdım ya bravo bana

aksilik koca bir negatif yani eylül ayı savaşçıları sayfasına 3 negatifi sığdırdım ya bravo bana

canım hızına yetişmek ne mümkün hamile kalsan var ya 7 ayda doğurur kucağına alırsın sen....a.s.

Bana burası uĞur getırdı ama sızler ıÇın bende terkettım burayı..sızler daha Önemlısınız canım kader arkadaŞlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…