Aşılama Eylül ayı aşılama yaptıracak savaşçılar hazır mıyız?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim geçmiş olsun rahim filmi çektirmişsin kanamalar çok normal bendede olmuştu inşallah bu sıkıntın bebişle taçlanır

kızlar yeni yoldan geldim msn ler verilmiş onları eklerim bende müsait olunca
bebingim gene çoşturmuşsun sayfaları güzel haberlerde yazman nasip olur inşallah
denizim ohh mis benim yerimede iç ama kocişe fazla içirme değerlerini çok etkilemesin ona bir kadeh sana şişenin geri kalanı

kocam ykki
olsa zaten bunlare olmaz
kızlar ben sarhoş oldum galiba..
hayatımda tek istediğim şey ona bir çoccuk verip daha fazla mutlu etmek başka hiç bi amacım yok ..
ama olmuycak galiba
hayatımda herşeyi çok zor elde ettim bunu başaramıcam galiba...

canım ya çok büyük geçmiş olsun... kendine dikkat et ... burpum ya sana çok kızıyorum bizi boşladın diye ama bakıyorum ki hiçte kolay günler geçirmemişsin... ya biz sana deneme demedik mi hem nereden belli olmadığı daha tarihe 3 gün var belli mi olur... öyleysede sıkma canını herşeyin bir vakti zamanı var işte...opuyorumnanaktan

bizim yerimizede iç demeyeceğim çünkü aramıza dönmeni bekliyorummmmmmmmm...

özlemcim geçmiş olsun rahim filmi çektirmişsin kanamalar çok normal bendede olmuştu inşallah bu sıkıntın bebişle taçlanır

burpum ya teşekkür ederim inşallah biter tüm sıkıntılarımız..... sende 2 gün değil hep mutlu olursun inşallah....:ecrin_bebek::CüvCüv:

canım ya yıpratma bu kadar kendini çünkü BAŞARACAKSIN ......:lepi:

semracım sen kaç kilo aldın...

utanarak söylüyorum 8.ama aşılamada kullandığım ilaçların etkiisi çok var tabi,bide hiç midem bulamnadı aksine açıldı şuan 60 kiloyumm.doğuma kadar 100 falan olurum,nasıl vercem bilmiyrum.ama değer.:icecream:

tabi yaa...işte sana bunu anlatmak istiyorum ben kan testini aldım sonra 17 günde deneme amaçlı yaptım o zaman çıktı,ama o testler çift çizgi çıksada çok saçma.3 milyonlum kıytırık şşeyler,o zaman millet enayi 90 milyon veriyo kan testine.sen hatta çarşamba sabahı yaptır kan testini.kesin sonuç al.biliyorm bekleyemiyosun ama 1 gün daha..ben sizleri bırakırmıyım ya..başka forumada üyeyim ama orda kimse tanımıyo beni doğru düzgün sizlerle konuşmak daha güzel.bide ben burda doğurcam canım sen bilmionmu?ismide kk olucak...kaydirigubbakcemile

pardon GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! demeyi unuttum...sositososito:sm_cool:

pazar sabahına gözümü karın ağrısı ve adet kanaması ile açtım ağlamaktan gözlerim yanıyor komşum dün doğum yaptı kucağında bebişi ile gelecek ve benim bu durumda onu tebrik etmem gerekiyor allah benimle alay ediyor sınıyor ama hani filmlerde yok artık bukadarıda fazla deriz ya yönetmen amma abartmış deriz hani işte ben onu yaşıyorum hamile ablam bana 45 dk. dil döktü telefonda rahatlatmaya çalışıyor ama hiç bir şey beni rahatlatmıyor şu an hamile kalabilseydim temmuz ayında doğum yapacak dersler başlayana kadar toparlanacaktım böylece sorun olmayacaktı hiç bir şey istediğim gibi gitmiyor hangibirine yanayım harcadığım milyarlaramı yanayım bu ekonomik krizde üstelik ev kredisi ödüyoruz hangisine ağlayayım

opuyorumnanaktan
aslında o testler adet günü geçince kesin doğru gösteriyorlar bence.... çünkü 2 gün sonra değer 2 katına çıkıyor diye hesap edersek eeeee 50nin altını da göstermediğine göre beklemek gerek bu testi kullanırken.... birde kan testi ne kadar pahalı ya arada adamın iliğini kurutuyorlar valla.. burada kan testi 9,5 tl hemde özel hastanede:) vay be birde istanbulun taşı toprağı altın derler gerçi doğru ufacık bir işe bu kadar alırsan altındanda değerli olur:) hsg bile kaç para ya ben ilaç falan dışarıdan almadım herşey dahil 175 e halloldu üstelik narkozda dahil:) bence buraya gelin yaptırın valla daha ucuza mal olur.. tek tüp bebek yapmıyorlar.... onuda yaparlarsa süper olur yoksa ben ankarada yaptırcam...

kızım sen çıtır bişeysin desene:)

canım benim hangi söz seni rahatlatır şimdi ne yapmam gerek inan bilemiyorum... evet hakikaten yönetmen ammada abartmış denilecek durumdayız ... çok kötü sınanıyoruz nedense... ama herşey zamanla yoluna giriyor alışmadık mı sanki biz buna temmuz benimkide olsaydaı temmuzda doğacaktı o nedenle temmuzu duyunca tüylerim diken diken oldu sevmiyorum artık temmuzu... giden paradan çok huzur , moral, umut vb duygular değil mi? bunların hiçbirini parayla alamıyoruz malesef.... keşke alabilsekte mutlu olabilsek .... seni çok seviyoruz ve hep yanındayız güçlü olmaya bak ve dinlen tatlım... opuyorumnanaktan

ama hala kimse girmemiş sanrım bugün evde olan tek benimmmmmm((

burpcum sana üzülme demicem.senden özür dilerim umutlandırdım seni.bunu okuyunca bende kendimi iyi hissetmiyorum.çok üzgünüm..hç konuşmamalıyım sanırım.grşrz.

kızım sen çıtır bişeysin desene:)

yaza kada 45 dim ama artık çok kilo aldım,hiçbir kıyafetim olmuyo.arkadaşlar size tavsiyem fazla para harcamayın kıyafetee ben öyle yaptım pişmanım şuan hiçbişeyim yok.yenide dolap dizmeye başladım.cizmelerimin bile hiçbiri oluyo valla çok işim var çokkkk...

valla ben hamiş kalmadan aldım sonum ne olur bilemiyorum... patlarım herhalde:) gerçi 2 gündür diyete girdim yapayım biraz ya ilaçlar yeme içmene dikkat et derken geldi yerleştiler hemde ne yerleşme atamadım ya.... sihirli kürü olanlar varsa yardımcı olsunlar lütfen.........

inanamıyorum ya yazılanlara neler olmuş kızlar hangisinden baslıcam simdi.kimse alınmasın sadece burp le ilgilenecem.

burp cum cok geçmiş olsun canım.baban daha iyidir inşallah.öyle büyük bi sıkıntı yasamıssın ki.bebeğin tutmaması cok normal.allah bebeğini vermedi ama babanı bagısladı sana.öyle düşün.seni teselli edecek hiçbir şey yok biliyoruz.ama yanındayız.filmin sonu iyi biticcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…