- 28 Haziran 2025
- 1.897
- 522
- 38
- 31
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Valla bilmiyorum canım ama mersinde tedavi olup gidicem istanbulda önemsemediler iyi bi doktor bulamadım yarın gidicem bakalım rahim filmi için adet bitimi öneriyorlar ama 1 hafta geçti çeker inşallahBende duzensizlik oldugunda ozele gittim o da alltan muayene etti gayet normal dedi baya bakti hatta bak simdi oyle diyince suphelendim benim arkadasimda pcos var ikinci denemede hamile kaldi
Aynen öyle valla canım yorulduk artık rabbim hakkımızda hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsinAynen valla atılsın da artık bebeğe acele etmiyorum
Evet adet doneminde cekiliyor galiba git bakalim insallah birsey cikmaz cnmValla bilmiyorum canım ama mersinde tedavi olup gidicem istanbulda önemsemediler iyi bi doktor bulamadım yarın gidicem bakalım rahim filmi için adet bitimi öneriyorlar ama 1 hafta geçti çeker inşallah
İnşallah canım bakalım ne dicek hayırlısı yaEvet adet doneminde cekiliyor galiba git bakalim insallah birsey cikmaz cnm
Amin canım inşallah ya olur elbet ama işte vakti var galibaAynen öyle valla canım yorulduk artık rabbim hakkımızda hayırlı olanı kolaylıkla nasip etsin
Öyle tabi biz çok sabırsız davranıyoruz vaktini bekliyoAmin canım inşallah ya olur elbet ama işte vakti var galiba
Aynen öyle canım doktora falan gittin mi ne zamandır bebek düşünüyorsunÖyle tabi biz çok sabırsız davranıyoruz vaktini bekliyo
Geçen sene mayısın sonunda evlendim canım ağustostan sonra bırakalım artık olursa olsun dedik ama olmadı tabi bir senedir deniyoruz işte doktorlara göre bir problem yok çok şükür eşimde test verdi onda da yok bi sıkıntı ilk devlete gittik çok önemsemediler tiroid enfeksiyonu geçirmişim bi süre ondan olmadı yani doktor bu zamana kadar olmayışını buna bağla dedi sonra değer normale döndü yine olmadı her ay yeni umutla sonu hüsranla geçti sonra özele gittik oda normal dedi stres yapma dedi letu fln verdi yine olmadı kist oldu sonra ben hsg çekilmek istedim boşa kürek çekiyomuşum gibi geldi eğer tıkanıklık varsa ne tedavi denersem deniyim olmuycaktı o sebeple hsg istedim çekildim ama yine olmadı bakalım önümde üç ay daha var ihtimalin yüksek olduğu bu ay da inositol başladım yumurta gelişip çatlamasına yardımcıymış ovulasyon testi aldım ek vitaminler aldım bide yumurtlama günlerinde kullanılan jel var spermin yumurtaya hızlı ulaşmasını sağlıyor bide onu aldım valla her yolu denedim Allah büyük birazda kafada sanırım ben çok takıyorum ağlıyorum her zaman çok duygusal biriyim zaten bu süreç de beni daha kötü etti takmamam lazım ama elimde değil bu ay abim evleniyor belki o koşturmada çok aklıma gelmezde olurAynen öyle canım doktora falan gittin mi ne zamandır bebek düşünüyorsun
Kafana takma canım sorun yoksa olur stres çok etkiliyormuş akışına bırak olur elbetGeçen sene mayısın sonunda evlendim canım ağustostan sonra bırakalım artık olursa olsun dedik ama olmadı tabi bir senedir deniyoruz işte doktorlara göre bir problem yok çok şükür eşimde test verdi onda da yok bi sıkıntı ilk devlete gittik çok önemsemediler tiroid enfeksiyonu geçirmişim bi süre ondan olmadı yani doktor bu zamana kadar olmayışını buna bağla dedi sonra değer normale döndü yine olmadı her ay yeni umutla sonu hüsranla geçti sonra özele gittik oda normal dedi stres yapma dedi letu fln verdi yine olmadı kist oldu sonra ben hsg çekilmek istedim boşa kürek çekiyomuşum gibi geldi eğer tıkanıklık varsa ne tedavi denersem deniyim olmuycaktı o sebeple hsg istedim çekildim ama yine olmadı bakalım önümde üç ay daha var ihtimalin yüksek olduğu bu ay da inositol başladım yumurta gelişip çatlamasına yardımcıymış ovulasyon testi aldım ek vitaminler aldım bide yumurtlama günlerinde kullanılan jel var spermin yumurtaya hızlı ulaşmasını sağlıyor bide onu aldım valla her yolu denedim Allah büyük birazda kafada sanırım ben çok takıyorum ağlıyorum her zaman çok duygusal biriyim zaten bu süreç de beni daha kötü etti takmamam lazım ama elimde değil bu ay abim evleniyor belki o koşturmada çok aklıma gelmezde olurumut ettiğim şeye bak
Öyle canım elimden geleni yapıyorum rabbim hepimize nasip etsin inşallahKafana takma canım sorun yoksa olur stres çok etkiliyormuş akışına bırak olur elbet
Döngünün kaçıncı günüydü ayın 1 i ?Cnm ben arastirdim biraz burda kullanil hamile kalan vardi sabah aksam icmis ama ben sadece sabahlari bi cay bardagi olarak ictim yumurtlama gunum ayin 1 i gibi gozukuyordu ama 30 unda koyulasmaya basladi 31 inde pik oldu ve 1 inde de devam etti paylastim burda gormussundur belki bugun siliklesti herhalde catladi yani normal de 1 inde yumurtlamam olamasi gerekiyordu bakalim ben korunmayi bıraktıktan sonra reglim duzensizlesti aslinda onun icin kullanmak istedim
Evet cnm tohum olarak aldim bende ztn herkes diyo ogutun ama cok sert olmadi bende direk adetim bitti o gun sabah bir cay kasigi tohumu sicak suya koydum kendi kendine kahvalti edene kadar demlendi daha sonra suzdum ilikken ictim bu kadar yumurtlamam oldu bir hafta daha kullanip birakicam cunku hamilelik olursa dusuge yol acabiliyormus bende burda birinde gordum kullandigi ay hamile kalmisDöngünün kaçıncı günüydü ayın 1 i ?
Birde çay olarakmı tükettiniz yani çay bardagı derken. Cnku hayıt tohum olarak satılıyor ya
Amin canımÖyle canım elimden geleni yapıyorum rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Yumurtlama görünce bırakın diyorlar canım gördüysen bırak nenceEvet cnm tohum olarak aldim bende ztn herkes diyo ogutun ama cok sert olmadi bende direk adetim bitti o gun sabah bir cay kasigi tohumu sicak suya koydum kendi kendine kahvalti edene kadar demlendi daha sonra suzdum ilikken ictim bu kadar yumurtlamam oldu bir hafta daha kullanip birakicam cunku hamilelik olursa dusuge yol acabiliyormus bende burda birinde gordum kullandigi ay hamile kalmis
Tsk ederim canim saol insallah degerlendicem bugunŞimdi çatlasa bile 12-24 saat canlı kalabiliyor, kaçırma bugünü ve yarını canım
Olabilir ztn adet donemi kullanmadim kesiyor fln diye yani bir hafta kullandim cok degil bnce normalde sabah aksam icin diyorlarYumurtlama görünce bırakın diyorlar canım gördüysen bırak nence
dongumuz aynimis canim bende 22 agustosta oldum kansizlik ve 3.5 cm kist var sol over da normal ultrasinda gozukmuyo detayli ultrason mr da cikiyor hep bende 6 aydir tutmadi gecen ay cok agrili sancili ve parca parca regli oldum kontrole gittim de transvajinal ultrasonla baktilar kist gozukmedi insallah dusmustur kist bu ay biraz daha umitliyim belki kist gittiyse olur diyeReglim en son 22 Ağustostu PCO var bende bir buçuk aydır takviyeler myo fol d vitamini magnezyum OMEGA 3 kullanıyorum geçen ay olmadı bu ay da umudum yok da bekliyorum bakalım
Ben o test çok iyi diye biliyorum canım, geçen ay 10’lusunu aldım negatifti hiç silik çıkarmadı. 10. Dakikadan sonra bakmıyorum, atıyorumMerhaba arkadaşlar aranızda daha önce Laboquick gebelik testi kullanan var mı? Yanlış pozitif durumu olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?