Eylül ayı hamilelik bekleyenler neler yapıyorsunuz gelin beraber bekleyelim 😊

Havuç çıkmış bu hafta ben aldım pazardan kilosu 40 TL idi

Kızlar yumurtlama testlerini saat kaç gibi yapıyorsunuz?Yaparken nelere dikkat ediyorsunuz?Test yapmak icin sabah mi daha iyi öğleden sonra mi?Bir de idrara sıkışık mi olmamız gerekiyor?

Yumurtlama testi ile alakalı benimde sorum olucak. Yumurtlama akınsıtı geldi 1-2 gün sonra testim koyulaştı ama tam kopkoyu kırmızı olmadan silikleşti ama yumurtlamaya dair belirtilerm vardı. Acaba sıvı alımı etkilemiş olabilirmi. Test laboquivk

Evet sıvı alımına dikkat etmeniz gerekiyor. Adet bitiminden sonra eğer pcos ya da çok düzensizliğiniz yoksa 3-5 gün sonra başlayabilirsiniz. Ben epey araştırdım ve genelde sabah 10.00-12.00 arası öneriliyordu. Tabii siz kendinize uygun diğer saat önerilerini de değerlendirebilirsiniz. Sabah ilk değil ikinci idrarla yapmanız gerekiyor testi buna da dikkat edin. Ben de bunlara uyarak 2 saat öncesinden sıvı alımını keserek test yaptım. Max 8 dakika bekleyin sonucu. Zaten pik olursa hemen beliriyor. Onun dışında silik çıkanlara da şaşırmayın çünkü bu hormonun normalde de vücudumuzda olduğunu gösteriyor. Laboquick kullandım ve memnun kaldım. Pik günlerimi de çatlama gününü de gördüm.

T çizgisi C çizgisi kadar koyu olmalı ya da daha koyu olmalı. Benim pik günümü atayım örnek olarak

Eklentiler

• 20250824_102401.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…