- 3 Mayıs 2024
- 104
- 24
- 18
- 28
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Havuç çıkmış bu hafta ben aldım pazardan kilosu 40 TL idiHanilar ben şimdi Dr dan ciktim 2 yumurtan car dedi 23 mm endometrium 9.5 mm dedi. Kendisi çatlar mi acaba dedi çatlamak üzere dedi ama garanti olması için doğal olarak ne yapabilirim havuç da yok bu mevsim de. Bu arada ovulasyon testlerim pik olmasa da yakin cikiyordu demek ki tam yumurtlama olmamış. Eve gidince tekrar deneyeceğim. Teatlerim de şu şekil de.
Hadi ya üstüne görme falan olmasın canım yada kimyasal gebelikRegl oldum canım anlamadım hala neden pozitif çıktığını bu markada ilk kez başıma geldi
Klomen yumurtayi geliştirmek için ovitirella dan gelişen yumurtayı catlatmak için canımİnşallah canım o ilaçları ne için verdi ben henüz kullanmadım ilaç
Anası ne zaman yediniz yani çatlama sonrası mi öncesi
Adet bittikten sonra yemeye başlıyoruz ama abartarak değil günde iki dilim kabugunuda kaynatıp çay olarak içiyoruz. Ovulasyon dönemi botunca tüketiyoruz. Sonra birakiyoruzAnası ne zaman yediniz yani çatlama sonrası mi öncesi mi
Aa inşallah kullanmama gerek kalmaz ama kalırsa bakalım mecburuz canımKlomen yumurtayi geliştirmek için ovitirella dan gelişen yumurtayı catlatmak için canım
İnşallah gerek kalmazAa inşallah kullanmama gerek kalmaz ama kalırsa bakalım mecburuz canım
Amin canım hepimizin inşallahİnşallah gerek kalmazgönlümüzde ki olsun hayırlısıyla
Ben de gördüm yarın tekrarla testi canım
Bilmiyorum valla canım kanama olunca doktora da gitmedim hayırlısı olsunHadi ya üstüne görme falan olmasın canım yada kimyasal gebelik
Testte çatlamayi gördüm canım neysekiHavuç çıkmış bu hafta ben aldım pazardan kilosu 40 TL idi
T çizgisi C çizgisi kadar koyu olmalı ya da daha koyu olmalı. Benim pik günümü atayım örnek olarakYumurtlama testi ile alakalı benimde sorum olucak. Yumurtlama akınsıtı geldi 1-2 gün sonra testim koyulaştı ama tam kopkoyu kırmızı olmadan silikleşti ama yumurtlamaya dair belirtilerm vardı. Acaba sıvı alımı etkilemiş olabilirmi. Test laboquivk
Çok mu oldu kanaman canımBilmiyorum valla canım kanama olunca doktora da gitmedim hayırlısı olsun
Çatlayabilir canım sen akşam da yap test akşam değerlendirEki Görüntüle 3638926
Kizlar ovulasyon suanda pik aksama kadar catlar mi acaba kocam iste kizkacirmayim yumurtlamayi ya
Valla olabilri de olmayabilirde benm resmen uc gun surdu ben hepsini degerlendirdimEki Görüntüle 3638926
Kizlar ovulasyon suanda pik aksama kadar catlar mi acaba kocam iste kizkacirmayim yumurtlamayi ya
Senin baya sürmüş canım hadi gelsin bebişlerValla olabilri de olmayabilirde benm resmen uc gun surdu ben hepsini degerlendirdim
Evet kiz bu ay hayıt tohumu kullandim ondan oldu galibaSenin baya sürmüş canım hadi gelsin bebişler
Şimdi çatlasa bile 12-24 saat canlı kalabiliyor, kaçırma bugünü ve yarını canımEki Görüntüle 3638926
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?