- 2 Eylül 2025
- 107
- 89
- 13
- 33
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
-
Teşekkür ediyorum :) predictor early ile tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı kan vereceğimBen o test çok iyi diye biliyorum canım, geçen ay 10’lusunu aldım negatifti hiç silik çıkarmadı. 10. Dakikadan sonra bakmıyorum, atıyorum
Aynen maalesef,her yeni döngüye yeni umutlarla başlıyoruz.Bende agustos ayını elendim
Yenı ay yenı umutlar dedım benım amh düşük adetlerim kısaldı ama Allahdan ümit kesilmez
Bat 25-26-27 degısıyor bende bakalım ılk deda ovulasyonda takıp edıcem bu ay ezanlar okunuyo suan bunları yazarken Rabbım hayırlısı ve kolaylıkla Gonlumuzun muradını verr ınssss
Cnm o marka yalanci cikartiyor ama ver bakalim ne cikicak bizi de bilgilendirTeşekkür ediyorum :) predictor early ile tekrar yaptım yine silik çizgi çıktı kan verece
İnşallah olur canım ben korunmasız ilişkiye başladıktan sonra 6.ay da dktr a gittim adetlerim duzensizlesti lekelenme artmıştı PCO var dedi hormonlarda sıkıntı yok deneyin bir iki sene dedi folik asit verdi 3 ay kullandım olmadı gebelik oluruna bıraktım sonro ama hiç hamile kalamadim bir buçuk aydır da takviyelere başladım bir umut belki hamile kalabilirim diye biraz da böyle denicem bakalim olmazsa sene sonuna doktor yolu görünüyor bana dadongumuz aynimis canim bende 22 agustosta oldum kansizlik ve 3.5 cm kist var sol over da normal ultrasinda gozukmuyo detayli ultrason mr da cikiyor hep bende 6 aydir tutmadi gecen ay cok agrili sancili ve parca parca regli oldum kontrole gittim de transvajinal ultrasonla baktilar kist gozukmedi insallah dusmustur kist bu ay biraz daha umitliyim belki kist gittiyse olur diye
AYnen oyle ya her ay yeni bir umut rabbim bu ay guzel haberler almayi nasip etsin insallah saglikli sihatli bir evlat nasip etsin aminAynen maalesef,her yeni döngüye yeni umutlarla başlıyoruz.
Bir hevesle takviyeler, ovulasyon testleri, değerlendirmeler derken gelen regl ile hayal kırıklığı başlıyor, sonra yine aynı döngü.
Aminn, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah şu kandil gününde dualarımız kabul olsun.
Su kandil gunu rabbim gonlumuzden geceni nasip eder insallah canim zor surec gercektenİnşallah olur canım ben korunmasız ilişkiye başladıktan sonra 6.ay da dktr a gittim adetlerim duzensizlesti lekelenme artmıştı PCO var dedi hormonlarda sıkıntı yok deneyin bir iki sene dedi folik asit verdi 3 ay kullandım olmadı gebelik oluruna bıraktım sonro ama hiç hamile kalamadim bir buçuk aydır da takviyelere başladım bir umut belki hamile kalabilirim diye biraz da böyle denicem bakalim olmazsa sene sonuna doktor yolu görünüyor bana da
İnşallah canım ne kadardır deniyorsunuzSu kandil gunu rabbim gonlumuzden geceni nasip eder insallah canim zor surec gercektenbi hamile kalayim hurrem gibi ben gebeyim diye ortalikta gezincem shsjsj
Bendede korunmayı bıraktıkdan sonra adetlerım azaldı ondan könce adetlerım normal seyrındeydıİnşallah olur canım ben korunmasız ilişkiye başladıktan sonra 6.ay da dktr a gittim adetlerim duzensizlesti lekelenme artmıştı PCO var dedi hormonlarda sıkıntı yok deneyin bir iki sene dedi folik asit verdi 3 ay kullandım olmadı gebelik oluruna bıraktım sonro ama hiç hamile kalamadim bir buçuk aydır da takviyelere başladım bir umut belki hamile kalabilirim diye biraz da böyle denicem bakalim olmazsa sene sonuna doktor yolu görünüyor bana da
Ben agustosta sabah erkenden test yaptımm çizgi arıyorum amanın bıde baktımki kan gelmişAynen maalesef,her yeni döngüye yeni umutlarla başlıyoruz.
Bir hevesle takviyeler, ovulasyon testleri, değerlendirmeler derken gelen regl ile hayal kırıklığı başlıyor, sonra yine aynı döngü.
Aminn, Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah şu kandil gününde dualarımız kabul olsun.
Çok iyi anlıyorum seni,Ben agustosta sabah erkenden test yaptımm çizgi arıyorum amanın bıde baktımki kan gelmiş
Kan gelmıs orda ben çizgi arıyorum hiç haberım yok yanı kanın geldıgınden
Buda bu ayın böyle bı anısı
Sebebi ne acaba bende günü gününe oluyordum sasmazdi korunmayı bıraktıktan sonra sancım çoğaldı günleri şaştı lekelenmelerim çok oldu ilk zamanlar da ama düzeldi bu seneBendede korunmayı bıraktıkdan sonra adetlerım azaldı ondan könce adetlerım normal seyrındeydı
6 7 ay oldu canim deniyoz halaİnşallah canım ne kadardır deniyorsunuzvalla benimde adagim var olursa sene sonuna kadar da tüm tuşlara basicam doğal yollar takviyeler vs
İnşallah en kısa zamanda olur canım6 7 ay oldu canim deniyoz hala
Kistin nasıl gitti bısey kullandınmı onun ıcınKızlar doktordan geldim şimdi kistim gitmiş şükür ama polikistik over var sende dedi letu verdi 17 sine gel dedi bir senedir gidiyorum aynı doktora şimdi söyledi polikistik över diye ne gibi tedavile uygulanıyor
Hıcbılmıyorum ki korunmayı bıraktıktan sonra böyle adetlerım ıkı gune düştüSebebi ne acaba bende günü gününe oluyordum sasmazdi korunmayı bıraktıktan sonra sancım çoğaldı günleri şaştı lekelenmelerim çok oldu ilk zamanlar da ama düzeldi bu sene
İki aydır kistim var diye reglım leke halinde geliyordu doktor da tarlusal yazdı tabi bende ek olarak soğan kaynatıp içtim habire öyle gitti çok şükürKistin nasıl gitti bısey kullandınmı onun ıcın
Bende basladım sogan kurune 3.cü günüm ins benımkıde komple gıdecekİki aydır kistim var diye reglım leke halinde geliyordu doktor da tarlusal yazdı tabi bende ek olarak soğan kaynatıp içtim habire öyle gitti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?