- 26 Nisan 2023
- 133
- 63
- 28
- 28
- Konu Sahibi Dikenlikaktus
Bende proewig ve tetesept femibaby kullanıyorum takviye olarak 1.5 aydır. Bat 4 gün sonra hayırlısı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ya benim de oyle yoksa surekli test yapip duruyorumBende stokladım en azından burda konu açılınca kafam dağılıyor test yapamıyorum
![]()
Internette gezerken bir kac kiside okudum hacamat yaptirdiktan sonra hemen hamile kalmislar eger olmassa bide onu deneyim diyorum ben seninde aklinda bulunsun canimBenim de Eylül 21 bat ve ben zamanında bal tarçın çörek otu denedim eşime de aynı şekil vitamin denedim yok bana mısın demedi bugün adet oldum yarın artık doktoruma gidip sıralamalı tedaviye başlamayı düşünüyorum yumurtlama takibi gerekirse klomen yada famera ilaçlar yada çatlatma iğnesi neyse artık zira artık her ay bi umut yorucu ya
Psikolojik olarak etkileniyoruz hep canim kendi kendimize belirti cikartiyoruz her ay hic sasmiyor sonrasi husran saten valla kafayi dagitcak bisey lazim bize deİnşallah birgün bizde deriz hiç beklenmedik anda oldu ama zor gibi görünüyor. Bazen diyorum olmuyorsa vardır bir hayır ama çok istiyorum.
Kiz bize de haber ver olursa bizde alip kullanalimBende proewig ve tetesept femibaby kullanıyorum takviye olarak 1.5 aydır. Bat 4 gün sonra hayırlısı![]()
Masallah her tusa basmissin harbidenBat 16eylül. Omega, q10, myo-inositol-folik asit, b12 kullanıyorum ancak doktor q10’a gerek yok dedi kutu bitsin diye kullanıyorum artıkilk bebeğim olacak. Şubattan beri deniyorum ama her ay yakalayamadık işten dolayı. En kısa zamanda bizimle olur inşallah bebişler. Bir de zencefil shot ve propolis kullanıyorum kızlar onlar da bağışıklık için
![]()
AhaahhaMasallah her tusa basmissin harbidenben sadece folik asit kullaniyorum digerlerine bakiyim bi kilo yaparmi ki bu vitamin talviyeleri
ona gore iciyim
Tamam ben bide rahme çizik attırdım. Olursa hangisinden olur bilmiyorum akdjahagsKiz bize de haber ver olursa bizde alip kullanalim![]()
Bugün gittim ultrason ile bakıldı engel bi şey gözükmedi kist gibi vs misal ilaçlar verdi klomen verdi estrofem diye bi ilaç daha verdi doktorum bir de thonass diye hem kapsül hem de şase şeklinde vitamin verdi doktorum sonrasında yumurta bakılacak işte sağ da da olursa inşallah adet bitimi işte ilişkide serbest bende yine ovulasyon ile de bakarım o günü de özellikle değerlendiririm diye düşünüyorum bakalımGidin ihmal etmeyin . Belki başka bir tedavi olursunuz ona göre yolunu çözersin. İnşallah olur gerek kalmaz
Bana hiç vitamin vermedi ya sadece istediğin folik asit kullan dedi . Ben Aralık ayında ameliyat oldum yumurtam kalitesi düştü kistlerim vardı sonrası da hiç kan testi istemedi. Devlete de gidemiyorum sigortam yok mecbur doktoruma gidiyorum diyor kayıt yapma direkt gel yanıma .Bugün gittim ultrason ile bakıldı engel bi şey gözükmedi kist gibi vs misal ilaçlar verdi klomen verdi estrofem diye bi ilaç daha verdi doktorum bir de thonass diye hem kapsül hem de şase şeklinde vitamin verdi doktorum sonrasında yumurta bakılacak işte sağ da da olursa inşallah adet bitimi işte ilişkide serbest bende yine ovulasyon ile de bakarım o günü de özellikle değerlendiririm diye düşünüyorum bakalım
At bakalım biraz bilgim varKızlar ovulasyon testinden anlayan var mı, atsam yardımcı olur musunuz![]()
Bana bayağı sistemli verdi de bakalım klomen bitene kadar mı kullanacak kiBana hiç vitamin vermedi ya sadece istediğin folik asit kullan dedi . Ben Aralık ayında ameliyat oldum yumurtam kalitesi düştü kistlerim vardı sonrası da hiç kan testi istemedi. Devlete de gidemiyorum sigortam yok mecbur doktoruma gidiyorum diyor kayıt yapma direkt gel yanıma .
Klomeni bn günde iki kez kullandim doktorum receye yazmıştı . Sizinki günde kaç kez kullanım hakkında bilgi vermedi miBana bayağı sistemli verdi de bakalım klomen bitene kadar mı kullanacak ki
At bakalım biraz bilgim var
Laboquick markasını mı kullandınızT çizgisi C'den daha koyu olucak . Benm gibi bak dikkat et sonra siliklesmeye başladı